KUCHARZ/PIZZER Zamość oferta pracy "CENTRALKA" Paweł Jakubczak
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw według karty dań
Data publikacji: 2019-05-21
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: "CENTRALKA" Paweł Jakubczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bazyliańska 19, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw według karty dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza.
Nazwa pracodawcy: "CENTRALKA" Paweł Jakubczak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Bazyliańska 19, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Bazyliańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.05.2019
Oferta pracy ważna do: 20.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?aca7a2cab8608a808145b5ccf5f3fb4e
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Słubice (lubuskie)
Prowadzenie dokumentacji, planowanie tras, kontakt z klientem w kraju i zagranicą. Umowa o pracę na czas określony - 3 miesiące.
ATM LOGISTICS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-13 - Dolaszewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
BUFET GASTRONOMICZNY ZEN Maria Caban - 2018-12-03 - Gdynia (pomorskie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-01-16 - Białystok (podlaskie)
obsługa klienta,wystawianie faktur,przyjmowanie należności
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Praca w pizzerii
PPHU Angelo s.c. Izabela Osiewicz, Marek Osiewicz - 2016-06-30 - Rawicz (wielkopolskie)
praca w kuchni
KZZG w Polsce Ośrodek Profilaktyki Zdrowotnej "GÓRNIK" w Łebie - 2019-03-25 - Łeba (pomorskie)
Przygotowanie posiłków (gotowanie, pieczenie, smażenie).Obsługa urządzeń kuchennych.Obługa urządzeń i zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Gorzewo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posilkow kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Rzeszów (podkarpackie)
praca na kuchni, gotowanie obiadów dla szkół
GRAMAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-27 - Świdnica (dolnośląskie)
gotowanie
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2017-02-21 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
Firma Handlowo-Usługowa " LIMBA " Tor Aleksander - 2016-04-07 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Ścinawa (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-10-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w barze w ośrodku rekreacyjno-wypoczynkowym Oaza w Strzyżowie (wyciąg narciarski)
Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów - 2015-12-08 - Strzyżów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. komandytowa - 2017-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-08-25 - Gniew (pomorskie)
obsługa klientów polskich i chińskich, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o porządek na kuchni i na sali
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw, wykonywanie innych czynności zleconych przez szefa kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie należytej czystości, dbanie o sprzęt kuchenny
HOTELIK KORONA s.c. C.i J. Gralik - 2016-09-08 - Lesznowola (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej i włoskiej, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, obsługa urządzeń: piece, wypażarka, zmywarka
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Cieszyn (śląskie)
sporządzanie posiłków, opracowywanie menu, współpraca z kelnerami
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe PROGMET- Bogdan Grys - 2018-04-30 - Starachowice (świętokrzyskie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w porodukty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni indyjskiej, składanie zamówień na materiały u hinduskich dostawców, samodzielne przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Jabłonowo (mazowieckie)
przyjmowanie zamówień w zakresie wewnętrznej produkcji,koordynowanie w zakresie wysyłki,wystawianie faktur w zakładzie styropianu
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Trzebinia (małopolskie)
Wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Staż dla osoby powyżej 29 r.ż. zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy i spełniającej kryteria projektoweGodziny odbywania stażu: I zm. od 9-17, II zm. od 13-211.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów.2. Przygotowywanie produktów do sprzedaży.3.Posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów.4.Dokonywanie obróbki termicznej surowców, półproduktów, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw.5.Zabezpieczanie, przechowywanie i magazynowanie surowców, półproduktów i produktów w gastronomii.6. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodny
BAR MLECZNY "KROKIECIK" REGINA NIELEBOCK - 2016-03-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)