KUCHARZ - PIZZER Wroc艂aw oferta pracy MEIK INVEST GROUP SP.Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZER
Wynagrodzenie: do 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowywaniem i obr贸bk膮 artyku艂贸w spo偶ywczych, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, pomoc samodzielnym kucharzom. Nie mniej ni偶 140 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 10:00-18:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Data publikacji: 2020-06-23
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: MEIK INVEST GROUP SP.Z O.O.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢liczna 22A/5, 50-566 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowywaniem i obr贸bk膮 artyku艂贸w spo偶ywczych, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, pomoc samodzielnym kucharzom. Nie mniej ni偶 140 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 10:00-18:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 140
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
brutto/godz., nie mniej ni偶 140 godzin pracy miesi臋cznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 5
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie: podstawowe/zasadnicze zawodowe/艣rednie,sta偶 pracy: co najmniej 3 miesi膮ce na takim samym lub podobnym stanowisku,umiej臋tno艣膰 przygotowywania ciasta do pizzy, obs艂uga pieca, znajomo艣膰 bran偶y gastronomicznej, znajomo艣膰 kuchni w艂oskiej,aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: MEIK INVEST GROUP SP.Z O.O.
danePracodawcy_nip: 7010225543
danePracodawcy_regon: 142309380
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Belwederska 23, 00-761 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: Belwederska
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 24.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 15.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f70963f8738acbc62064f0f24bb8e5b6
Podobne oferty pracy
.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Wszelkie czynno艣ci powi膮zane z gotowaniem
Las Palmass 艁ukasz Kolasa - 2016-03-02 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywnie da艅 ciep艂ych w sto艂贸wce pracowniczej.Sala G
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2018-06-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Krak贸w (ma艂opolskie)
rozbi贸r na cz臋艣ci p贸艂tusz wprz., klasyfikacja mi臋s drobnych
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Patoki (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW , NAPOI I DESER脫W Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Skierniewice (艂贸dzkie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, potraw, utrzymanie zak艂adu pracy w nale偶ytym porz膮dku
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Brenna (艣l膮skie)
wyksz. zawodowe- kierunkowe,osoba zarejestrowana w PUP na dzie艅 11.09.2017, poni偶ej 30 r/偶
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, korea艅skiej, azjatyckiej, catering.
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
Szko艂a Podstawowa w Dzietrzychowie - 2018-06-25 - Dzietrzychowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu, porcjowanie produkt贸w spo偶ywczych.
33 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W NOWEJ D臉BIE - 2019-02-20 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej (wietnamskiej, chi艅skiej, tajskiej)
JUMATEL 艢cibiorski Micha艂 - 2019-03-06 - Lubart贸w (lubelskie)
Adekwatnie do stanowiska
PERFEKT SERWIS Susik Rafa艂 - 2016-03-21 - Koluszki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.Praca pd poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 8:30-16:30, w soboty 9:00-16:00. Umowa zlecenie na 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 zatrudnienia na umow臋 o prac臋.Kontakt z pracodawc膮 osobisty pon-pt w godzinach 12-16, telefoniczny 692213955.
BOGUNIA S艁AWOMIR Bistro Frykas - 2020-05-26 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
samodzielne sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu, wykonywanie dekoracji na ciastach, potrawach oraz z warzyw i owoc贸w z zastosowaniem maszyn i narz臋dzi gastronomicznych, obliczanie warto艣ci kalorycznej potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Radomia (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NEW CHINA TOWN POLSKA Sp. z o.o. - 2018-12-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, wydawanie posi艂k贸w
Lunch Bar Esencja - 2016-07-25 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowania da艅 kuchni indyjskiej
NH INTERNATIONAL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-02-05 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Wytwarzanie pizzy z dost臋pnych produkt贸w, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprz臋t. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. Ko艣ciuszki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-11-05 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji
PIZZERIA LEONE LECH KA殴MIERCZYK - 2016-05-24 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
zgodny
Restaurant & Cafe Adrian Ploetz - 2018-07-09 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykszata艂cenie kierunkowe gastronomiczne - kucharz lub wykszta艂cenie zawodowe. Mile widziana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 osobisty podczas gie艂dy pracy w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Rybniku, dn. 2.07.2019 r. sala 207 (II pi臋tro), godz. 9:00.
PPUH WIMAR WOJCIECH WIECZOREK - 2019-06-18 - Rybnik (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
EXPOM SA - 2017-10-05 - Kurz臋tnik (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria "Roma" Dariusz Rutkowski - 2016-04-22 - 艁obez (zachodniopomorskie)
Obieranie surowc贸w do produkcji, zabezpieczanie surowc贸w przed zepsuciem, obr贸ba wst臋pna surowc贸w, wykonyawnie potraw, wykonywanie, porcjowanie , dekorowanie, wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymanie na bie膮偶co czysto艣ci w miejscu pracy. Praca na umow臋 zlecenie, ok.150 godzin pracy w miesi膮cu; dyspozycyjno艣膰 wg potrzeb caly tydzie艅 w godz. 16:00-24:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pan w sali G
SH S.C. - 2020-02-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)