KUCHARZ Andrych贸w oferta pracy BOGUNIA S艁AWOMIR Bistro Frykas
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.Praca pd poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 8:30-16:30, w soboty 9:00-16:00. Umowa zlecenie na 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 zatrudnienia na umow臋 o prac臋.Kontakt z pracodawc膮 osobisty pon-pt w godzinach 12-16, telefoniczny 692213955.
Data publikacji: 2020-05-26
Lokalizacja: Andrych贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: BOGUNIA S艁AWOMIR Bistro Frykas
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:W艂okniarzy 1C, 34-120 Andrych贸w, powiat: wadowicki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.Praca pd poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 8:30-16:30, w soboty 9:00-16:00. Umowa zlecenie na 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 zatrudnienia na umow臋 o prac臋.Kontakt z pracodawc膮 osobisty pon-pt w godzinach 12-16, telefoniczny 692213955.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 68
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Andrych贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wadowicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1218
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Andrych贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: gotowanie (kuchnia polska)
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie min. zawodowe, do艣wiadczenie w pracy w gastronomii minimum 3 lata, umiej臋tno艣膰 gotowania, cierpliwo艣膰.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: BOGUNIA S艁AWOMIR Bistro Frykas
danePracodawcy_nip: 5511503354
danePracodawcy_regon: 070503293
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
W艂贸kniarzy 1 C, 34-120 Andrych贸w, powiat: wadowicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, inny, Godziny : 12:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: wadowicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1218
Gmina pracodawcy: Andrych贸w
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Andrych贸w
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0924023
Ulica pracodawcy: W艂贸kniarzy
Numer budynku pracodawcy: 1 C
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Sprzeda偶 hurtowa perfum i kosmetyk贸w.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 27.05.2020
Oferta pracy wa偶na do: 25.06.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.05.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0165e3e16e21d768ad3816267c7a5d63
Podobne oferty pracy
przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie ze "schematami blokowymi procesu produkcji" oraz "opisem grup potraw", porcjowanie przyrz膮dzonych potraw,wydawanie posi艂k贸w; praca w godz. 4-12, 8-16, 12.30-20.00; kontakt osobisty i tel. z pracodawc膮 w godz. 8-14
Szko艂a Policji w S艂upsku - 2016-04-15 - S艂upsk (pomorskie)
- Przygotowanie da艅 na bazie p贸艂produkt贸w.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posi艂ek pracowniczy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku.
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2019-10-14 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie pizzy, da艅 z makaronu, sa艂atek.
PHU J.B艂a偶ewicz A. Sosi艅ska Sp贸艂ka cywilna - 2017-09-29 - 呕ary (lubuskie)
kuchnia turecka, bengalska
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Otr臋busy (mazowieckie)
Przygotowanie (obr贸bka wst臋pna i w艂a艣ciwa) potraw wg ustalonego jad艂ospisu z zachowaniem zasad HACCP; porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w (艣niadanie, obiad, podwieczorek); dba艂o艣膰 o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchni; udzia艂 w planowaniu jad艂ospis贸w dekadowych
Prywatne Przedszkole "T臋czowa Kraina" - 2019-10-01 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona 艁awruk - 2018-03-07 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅, potraw, obr贸bka produkt贸w, dekorowanie
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Mielec (podkarpackie)
Do艣wiadczenie mile widziane.
CASAGRANDE Aleksander Frydryszek - 2019-02-12 - Racib贸rz (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2020-04-17 - Lipsko (mazowieckie)
-Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: waldemarnadolski (at) onet.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE - 2019-05-27 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw wed艂ug zasad kuchni indyjskiej, pakista艅skiej, zamawianie przypraw bezpo艣rednio z Indii lub Pakistanu, bezpo艣redni kontakt z zarz膮dem firmy pochodzenia pakista艅skiego
S.W.A. SKY HIGH KEBAB U AHMEDA SALEEM MUHAMMAD - 2019-02-25 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w do spo偶ycia, obs艂uga klient贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, zaopatrzenie, prowadzenie HACCP
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
INTO OF POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-06 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Kucharz - 3 posi艂ki dla 45 os贸b
GRAFIX POLSKA MAREK MILLAK DOM SENIORA MAREK MILLAK US艁UGI POLIGRAFICZNE - 2019-10-18 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
-Przygotowywanie burger贸w i potraw.-Obs艂uga kasy fiskalnej.-Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
ZIELONY BYK - CHILL & GRILL WIOLETA SZULC - 2018-03-22 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wed艂ug firmowych receptur, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2020-06-26 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Gro艅 (ma艂opolskie)
Wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Swarz臋dz (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Kucz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Radom (mazowieckie)
Jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe b膮d偶 艣rednie zawodowe. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
LAZAR JOLANTA CATERING - 2017-06-05 - Pstr膮偶na (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-22; okres pr贸bny 3 miesi膮ce, docelowo um. na czas nieokre艣lony; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 12-15
Zak艂ad Gastronomiczny Le艣na Chata Izabela Labudda - 2018-05-10 - S艂upsk (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw, urzywanie urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie + pakowanie kanapek, sa艂atek, koktajli, jogut贸w itp., dbanie o stan zaopatrzenia magazynu (sporz膮dzanie listu)
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Nysa (opolskie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw. Utrzymanie porz膮du i higieny w miejscu pracy. Oko艂o 156 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 10:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3-4 lata.
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂贸wobs艂uga sprz臋tu kuchennegoobs艂uga kucharska imprez typu weselaSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Domas艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci lokalu
ILLINOIS SP. Z O.O. - 2016-10-12 - Zabierz贸w (ma艂opolskie)