KUCHARZ (PIZZER) Witów oferta pracy SKORUSA WOJCIECH JÓZEF Firma Handlowo-Usługowo-Budowlana "AMERWIT"
Stanowisko: KUCHARZ (PIZZER)
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Pieczenie pizzy, przygotowywanie ciasta, odbieranie towaru z hurtowni, utrzymywanie porządku oraz czystości w miejscu pracy.
Data publikacji: 2020-06-25
Lokalizacja: Witów (małopolskie)
Pracodawca: SKORUSA WOJCIECH JÓZEF Firma Handlowo-Usługowo-Budowlana "AMERWIT"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-512 Witów 123, powiat: tatrzański, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pieczenie pizzy, przygotowywanie ciasta, odbieranie towaru z hurtowni, utrzymywanie porządku oraz czystości w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (PIZZER)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Witów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tatrzański
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1217
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kościelisko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.06.2020
Data zakończenia pracy: 25.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
SKORUSA WOJCIECH JÓZEF Firma Handlowo-Usługowo-Budowlana "AMERWIT"
danePracodawcy_nip: 7361584517
danePracodawcy_regon: 492894803
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Adres pracodawcy:
34-512 Witów 123, powiat: tatrzański, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie wymagane
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: tatrzański
danePracodawcy_kodPowiatu: 1217
Gmina pracodawcy: Kościelisko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Witów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0468884
Numer budynku pracodawcy: 123
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 25.06.2020
Oferta pracy ważna do: 24.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f3d1a78f7d5f398b6ff90212009f2116
Podobne oferty pracy
Prace porządkowe, zamiatanie, wynoszenie śmieci, dbałość o porządek na terenie obiektu
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
zgodnie z zakresem obowiązków
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Hajnówce - 2018-08-22 - Hajnówka (podlaskie)
kucharz
Drink Bar " Max " Janusz Marud - 2016-08-17 - Mielec (podkarpackie)
Sprzedaż art. zoologicznych (praca w godz.: 8:30-16:30 lub 10:00-18:00).
SULIGA JOLANTA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "JOLA" - 2016-12-06 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych, śniadań, serwowanie posiłków, obsługa pieca.
kontakt przez PUP - 2019-08-22 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, prcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porzadku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2016-10-13 - Strzyżów (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie dań z karty menu+obiadokolacji, organizacja pracy współpracowników, dbanie o odpowiednie zatowarowanie, dbanie o jakość i świeżość skladników spożywczych/potraw, stosowanie się do wytycznych Szefa kuchi oraz Dyrekcji.
PHU AUTOMATYKA-SERWIS MIROSŁAW KNOCIŃSKI - 2016-04-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej, w tym pizzy w piecu opalanym drewnem
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Zalesie Górne (mazowieckie)
- sporządzanie potraw kuchni tureckiej- obsługa stałych klientów w języku tureckim ( odpowiednie do działalności restauracji )- sporządzanie różnego rodzaju potraw- produkcja półproduktów i wyrobów kulinarnych- praca w godz. 10:00 - 14:00 / 14:00 - 18:00
kontakt przez PUP - 2019-12-17 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 14.00- 22.00
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2018-08-22 - Słupsk (pomorskie)
Sprzątanie hali , pomieszczeń biurowych oraz terenu zewnętrznego.Godziny pracy do uzgodnienia.Miejsce pracy: ul. Redena w Zabrzu.Umowa zlecenie 1 miesiąc, następnie umowa o pracę
PANOMA S.C ANNA KIEŁBUS, ANITA PRUSEK - 2018-09-26 - Zabrze (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
OCENA SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGRTYCZNYCH ORAZ ODŻYWCZYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI WŁOSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WŁOSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZINĘ 16,50 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-03-01 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS w oparciu o ustalone receptury.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WARSZAWIE - 2020-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
x
BETA ADAM STULGIS SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-26 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast i deserów z zastoosowaniem narzędzi.maszyn i urządzeń gastronomicznych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2018-11-20 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw kuchni bliskowschodniej. Przyrządzanie dipów i sosów. Posługiwanie się podstawowymi narzędziami w kuchni: noże, obieraczki, miksery, blendery. Sprzątanie w lokalu na zakończenie pracy.
kontakt przez PUP - 2020-06-02 - Staszów (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ.PRACA W GODZINACH OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU 10.00 -24.00PIĄTEK- SOBOTA 10.00 DO 02.00NIEDZIELA 11.00 DO 22.00, OFERTA ZGŁOSZONA POD INFORMACJĘ STAROSTY
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-05-16 - Dębica (podkarpackie)
Planowanie i kierowanie pracą w magazynie
"Galmet Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" Spółka Komand.-Głubczyce - 2017-03-01 - Głubczyce (opolskie)
Przygotowanie śniadań, obiadów, kolacji ( ok.35-40 osób ) w pensjonacie "Henczel".
Willa "Henczel" Beata Henczel w Busku-Zdroju - 2018-03-08 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
*
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2018-03-05 - Czarna Białostocka (podlaskie)
przygotowywaniu posiłków, dystrybucja posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-24 - Ruda Śląska (śląskie)
Zadania na stanowisku:Realizacja prac pneumatyczno-hydraulicznych na terenie zakładu.Obsługa podstawowych narzędzi monterskich i narzędzi pomiarowych.Oferujemy:- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na arenie międzynarodowej, - atrakcyjne wynagrodzenie,- miłą atmosferę pracy,- bezpłatny pakiet prywatnej opieki medycznej,- program lojalnościowy WYSPA od Work Service wejściówki i zniżki do partnerów Grupy.Informacja o ofercie pracy w sali F
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Wrocław (dolnośląskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, CIAST, NAPOJÓW I DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYMPRZYGOTOWYWANIE I PRODUKCJA WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCHPRACA W GODZINACH OD 058.00 DO 16.00 I OD 16.00 DO 24.00
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CIURAJ - 2020-02-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni restauracji a la carte pod zwierzchni ctwem szefa kuchni.Wynagrodzenie brutto 2700 zł.
Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński - 2017-03-13 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw (obiadów)
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2019-04-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna produktów, przygotowanie posilków, wydawanie posiłków
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ GOŁUSZYCE - 2018-10-12 - Gołuszyce (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw orientalnych arabskich w tym dań zimnych (sałatki), obróbka mięsa oraz grilowanie mięsa, szisz, kebab, szawerma. Doświadczenie zawodowe min. 2 lata w zawodzie kucharza. Bardzo dobra znajomość języka arabskiego współwłaścicel jest arabem. Umiejętność kuchni orientalnej, atualna książeczka sanepid.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Ząbki (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Warszawa (mazowieckie)