KUCHARZ - PIZZER Trzebownisko oferta pracy JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZER
Wynagrodzenie: 3 990 - 4 200 PLN
Zakres obowiązków: według zawodu
Data publikacji: 2019-08-20
Lokalizacja: Trzebownisko (podkarpackie)
Pracodawca: JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-001 Trzebownisko 761, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: według zawodu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 990 - 4 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebownisko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebownisko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 990 - 4 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy: JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
36-001 Trzebownisko 761, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Trzebownisko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebownisko
Numer budynku pracodawcy: 761
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.08.2019
Oferta pracy ważna do: 19.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d0be1fc7847bed91eea0f735db25781d
Podobne oferty pracy
Samodzielny kucharz, przygotowywanie posiłków
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 2 SMERFY - 2016-09-15 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami.
"DWÓR ELIZY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-16 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy i potraw
DWÓR KUŹNICZKI R.DĄBROWSKI I WSPÓLNICY - SPÓLKA JAWNA - 2016-05-23 - Gdańsk (pomorskie)
prowadzenie dokumentacji logistycznej, opracowanie dokumentów eksportowych, kontrola poprawności oraz zgodności z kontrahentami
KASKAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-05 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw, zarządzanie zasobami, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łosice (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2019-08-29 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw dla klientów sanatorium, porcjowanie.Praca dwuzmianowa, I zmiana : 7:00-15:00; II zmiana: 11:00-19:00.
"Astoria" s.c. K. Baran, L. Załucka, Ł. Baran - 2019-08-22 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
-
DEBRZYNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-07 - Dębrzyno (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
Przystań Tokarnia Jolanta Hobot - 2017-07-28 - Tokarnia (małopolskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie posiłków, dbałość o porządek w miejscu pracy.
EL TORO MICHAŁ FENGER - 2015-12-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z jadłospisem i technologią przygotowywania żywności, praca w godz. 6:30-14:30
Żłobek Pomnik Matki Polki - 2018-01-31 - Opole (opolskie)
wymagane doświadczenie w pracy w gastronomii - kucharz, 2 zmiany: w godzinach pracy od 8 do 20
Krystyna Marynowska - 2017-02-27 - Raczyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, azjatyckiej (nepalska, indyjska, chińska, tajska, wietnamska). Praca na przeszklonej kuchni - kucharze będą widoczni dla klienta - działanie marketingowe pracodwcy
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Częstochowa (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Sucha (mazowieckie)
jw.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA - 2018-10-12 - Warszawa (mazowieckie)
w załączniku
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2019-08-19 - Mława (mazowieckie)
kucharz
Reg Benz Spółka z Ograniczona Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2015-12-22 - Mielec (podkarpackie)
praca w cateringu, możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony
Firma Cateringowa "STUDIO DOBREGO SMAKU" Beata Męcik - 2018-08-20 - Sosnowiec (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie oraz wydawanie wyrobów kulinarnych w placówce gastronomicznej. Zatrudnienie od 02.05.2018r. Praca na dwie zmiany w zakresie godzin 12.00-24.00
PRESTIGE-ART MARIUSZ SZULC - 2018-04-19 - Piła (wielkopolskie)
-
MILEX SP. Z O.O. W SZCZECINIE - 2016-04-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami, dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów, odpowiedzialność za jakość sporządzonych posiłków i punktualność ich wydawania, odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków, nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności w Krzyżewie - 2018-12-20 - Krzyżewo (podlaskie)
pomoc w kuchni
Restauracja Hotel Czardasz - 2018-05-10 - Września (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla dzieci i młodzieży.
kontakt przez PUP - 2015-09-15 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie a'la carte, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Stary Folwark (podlaskie)