KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy SZKO艁A PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 1聽814 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2018-10-12
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: SZKO艁A PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Boremlowska 6/12, 04-309 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽814 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie zasadnicze: 1814 z艂 bruto + prema 20% + dodatek sta偶owy - w sumie nie mniej ni偶 najni偶sza krajowa
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽814 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.10.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne.Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie posi艂k贸w i wydawanie posi艂k贸w.Zg艂oszenia: ul. Boremlowska 6/12, tel. 22 610 59 92, CV na adres: kierownik (at) sp374.pl (istnieje mo偶liwo艣膰 przeprowadzenia wst臋pnej rozmowy z pracodawc膮 przed wys艂aniem dokument贸w aplikacyjnych zawieraj膮cych dane osobowe).
Nazwa pracodawcy:
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Boremlowska 6/12, 04-309 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Boremlowska
Numer budynku pracodawcy: 6/12
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
udzielenie specjalistycznego poradnictwa psychologicznego osobom rodzinom znajduj膮cym si臋 w sytuacji kryzysowej,pomoc interwencyjna w sytuacjach kryzysowych,prowadzenie dzia艂alno艣ci profilaktycznej,informacyjnej i edukacyjnej,zapobiegaj膮cej powstaniu sytuacji kryzysowych,specjalistyczne poradnictwo psychologiczne,wsp贸艂praca ze s艂u偶bami interwencyjnymi.
O艣rodek Interwencji Kryzysowej w Che艂mie - 2017-09-13 - Che艂m (lubelskie)
Przygotowywanie kebaba,sosu,sa艂atek
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z charaktertysk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-05-11 - Piekarzew (wielkopolskie)
wst臋pna obr贸bka surowc贸w, rozdrabnianie, obr贸bka cieplna, gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szko艂a Skarbowo艣ci - 2017-06-14 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
S艁AWOMIR SYKUS US艁UGI GASTRONOMICZNE BAR PRZY STACJI PALIW - 2017-03-17 - Korytnica (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
miedzynarodowy przew贸z drogowy towar贸w na terytorium PL-UE
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Woskrzenice Du偶e (lubelskie)
kucharz
BORAN MEMET BORAN - 2016-01-13 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Belsk Du偶y (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Legionowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE, WYDAWANIE POSI艁K脫W I NAPOJ脫W
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE 'LUBINPEX' SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-05 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni pakista艅skiej, indyjskiej i rabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - B艂onie (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Czmoniec (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna sk艂adnik贸w, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 stanowiska pracy, dbanie o estetyk臋 da艅 i potraw. Praca na ca艂y etat na dwie zmiany.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Pruszk贸w (mazowieckie)
praca przy produkcji 偶ywno艣ci/garma偶erka/ oraz pomoc przy prdukcji pieczywa
FT Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Celestyn贸w (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie: brak wymaga艅; przygotowywanie posi艂k贸w wg. okre艣lonych receptur; dwie zmiany; praca tak偶e w weekendy; miejsce pracy: Gliwice
RESTAURACJA WANILIA ALEKSANDRA WR脫BEL - 2017-04-04 - Gliwice (艣l膮skie)
wg stanowiska
Gospoda Pod 呕urawiami Sabina 呕urawska - 2016-04-13 - Mi艂om艂yn (warmi艅sko-mazurskie)
Dba艂o艣膰 o miejsce pracy; obr贸bka wst臋pna produkt贸w; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, przygotowywanie potraw; przestrzeganie zasad BHP, P.-PO呕, system贸w wewn臋trznych
Pa艂ac Kobylniki J臋drzej Twardowski, Dominik Kli艅ski S.C. - 2017-02-24 - Kobylniki (wielkopolskie)
prowadzenie dokument贸w
NIEPUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ "CENTRUM PSYCHIATRII" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-20 - Malbork (pomorskie)
Sprz膮tanie terenu, - od艣nie偶anie, - koszenie trawnik贸w' - transport mebli. praca od 5-13
Politechnika Opolska - 2018-06-21 - Opole (opolskie)
Przygotowuje oraz produkuje wyroby kulinarne i napoje w plac贸wce gastronomicznej. Dbanie o czysto艣膰 urz膮dze艅 kuchennych i naczy艅 do serwowania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Pi艂a (wielkopolskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-01-26 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie wg ustalonej receptury i wydawanie posi艂k贸w dla dzieciplac贸wki opieku艅czo-wychowawczej. Praca w godz. 7-15
CENTRUM OBS艁UGI ADMINISTRACYJNEJ PLAC脫WEK OPIEKU艃CZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2017-11-06 - Opole (opolskie)
Praca w zawodzie w hotelu (wg grafiku)
S艂awomir Knecht HOTEL "TYNIECKI" Restauracja - 2017-08-01 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Lesko (podkarpackie)
Wymagania: uko艅czone odpowiednie szkolenie, praktyka, wystarczaj膮ca znajomo艣膰 j臋zyka niemieckiego dla zrozumienia problemu (przynajmniej B1)
kontakt przez OHP - 2017-03-23 - Austria (Austria)
Obs艂uga klienta, sprzeda偶 produkt贸w bankowych.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Skawina (ma艂opolskie)
Dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji gastronomicznej, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie potraw, dokonywanie obr贸bki wst臋pnej, termicznej. Porcjowanie potraw, przygotowywanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepis贸w i zasad BHP,GHP,GMP.
NSK ISKRA-ZAK艁AD US艁UG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-06-10 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w z karty, sprawne wydawanie da艅, utrzymywanie czystego miejsca pracy
Karczma "Harynda" - 2017-08-21 - Bieru艅 (艣l膮skie)