KUCHARZ - PIZZER Katowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZER
Wynagrodzenie: od 1聽050 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Wyrabianie ciasta na pizz臋, wyr贸b pizzy, wypiek pizzy. Gotowanie wed艂ug karty menu. Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej.- Wynagrodzenie: 1050 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w godzinach: 18:00-22:00 + soboty, niedziele. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 wyrabiania ciasta na pizz臋 oraz wyrobu pizzy w piecu na drewno. Wymagana znajomo艣膰 potraw kuchni ukrai艅skiej oraz umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej.
Data publikacji: 2018-08-28
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Wyrabianie ciasta na pizz臋, wyr贸b pizzy, wypiek pizzy. Gotowanie wed艂ug karty menu. Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej.- Wynagrodzenie: 1050 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w godzinach: 18:00-22:00 + soboty, niedziele. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 wyrabiania ciasta na pizz臋 oraz wyrobu pizzy w piecu na drewno. Wymagana znajomo艣膰 potraw kuchni ukrai艅skiej oraz umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽050 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1050 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽050 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.10.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie NIE jest wymagane. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 wyrabiania ciasta na pizz臋 oraz wyrobu pizzy w piecu na drewno. Wymagana znajomo艣膰 potraw kuchni ukrai艅skiej oraz umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Po艣piecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny w sprawie oferty pracy z PUP Katowice w godzinach: 14:00-15:30 lub osobisty w godzinach: 8:00-14:00. Prosimy NIE wysy艂a膰 CV lub 呕yciorys贸w na podany adres e-mail.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Po艣piecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE. PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJ脫W.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.08.2018
Data dodania oferty pracy: 28.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 11.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
kontakt przez OHP - 2017-03-10 - Gdynia (pomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPO艁EM Gastronomiczna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2017-06-02 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
praca na kuchni w pencjonacie
"J臉DRU艢" FHU JEZUTEK ANDRZEJ - 2018-04-06 - Zawoja (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca przy obr贸bce wst臋pnej, utrzymanie czysto艣ci na kuchni, przestrzeganie zasad BHPi Ppoz, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
EUROWIOSE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-17 - Wo艂omin (mazowieckie)
samodzielne przyrz膮dzanie potraw z kuchni ukrai艅skiej
Karczma Karkonoska Katarzyna Biela艅czyk - 2016-11-08 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialno艣膰 za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produkt贸w, magazynowanie, sprzeda偶 i dbanie o czysto艣膰. WYMAGANIAWykszta艂cenie:Wykszta艂cenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDo艣wiadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiada膰 wcze艣niejsze do艣wiadczanie w szczeg贸lno艣ci w gotowaniu dla du偶ych grup ( gotowanie du偶ych ilo艣ci jedzenia)Znajomo艣膰 j臋zyk贸w: Komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomo艣膰 systemu HACCAPUmiej臋tno艣膰 pracy z m艂odzie偶膮 w wieku 15-18 lat Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie da艅
"MDM" Sp. z o.o. ul. Wojska Polskiego 24, 82- 440 Dzierzgo艅 - 2016-11-15 - Dzierzgo艅 (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug przekazanych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Krosno (podkarpackie)
Sporz膮dzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie kebaba i podawanie Klientowi.
Euro Doner Poland Sp. z o.o. - 2017-03-14 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Sodexo Polska - 2017-09-20 - Skawina (ma艂opolskie)
.
"Zaczarowana Piwnica w Rynku" Fabiana Majewska - 2018-04-12 - Gosty艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci; wykszta艂cenie zawodowe, praca w godzinach 8-16.00
Przedszkole Niepubliczne "Smerfu艣 II" Teresa Sz艂api艅ska - 2017-08-01 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
Organizowanie pracy personelu podleg艂ego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, planowanie jad艂ospis贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, dbanie o urzymanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej. Organizowanie pracy osobom niepe艂nosprawnym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Bik贸wek (mazowieckie)
Praca w kuchni.Wykszta艂cenie kierunkowe - gastronomiczne, prawo jazdy kat. "B".Dodatkowo w zast臋pstwie praca jako rozwoziciel posi艂k贸w.
Kuchnia Caritas Diecezji Opolskiej w Raciborzu - 2018-02-06 - Racib贸rz (艣l膮skie)
gotowanie,przygotowywanie posi艂k贸w,dbanie o czysto艣膰
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Le艣niak - 2018-04-24 - Mogilany (ma艂opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Rzepin (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemi艅ska - 2016-05-24 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2017-12-18 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie w czysto艣ci miejsca pracy. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
AGENCJA ARTYSTYCZNA AKORD - 2016-06-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
BIE呕膭CE UMIEJ臉TNO艢CI W ZAWODZIE KUCHARZAWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE/ TECHNIKUM ZAWODOWE LUB KURS W ZAWODZIE KUCHARZ, BIE呕膭CE UMIEJ臉TNO艢CI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY 10:00-18:00
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w ok. 150 os.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Brusy (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni w艂oskiej i polskiej
"ROMA" S.C. J. Michalczyk, G.Gensina, Z.Gensina - 2017-01-24 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 OBIADOWYCH
ZAJAZD MALINOWY SCHEWIOR DOROTA - 2017-01-17 - Wielot贸w (lubuskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
SZPITAL WOJEW脫DZKI W POZNANIU - 2017-03-29 - Pozna艅 (wielkopolskie)