KUCHARZ/PIZZER Albigowa oferta pracy DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA RENATA KLUZ W ALBIGOWEJ
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy.
Data publikacji: 2017-06-14
Lokalizacja: Albigowa (podkarpackie)
Pracodawca: DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA RENATA KLUZ W ALBIGOWEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:37-122 Albigowa 324, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Albigowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA RENATA KLUZ W ALBIGOWEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
37-122 Albigowa 324, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Albigowa
Numer budynku pracodawcy: 324
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.06.2017
Data dodania oferty pracy: 12.06.2017
Oferta pracy ważna do: 12.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjnych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej z zachowaniem niezmienionych receptur potraw regionalnych;nadzór nad jakościa potraw,;przygotowywanie deserów;przygotowywanie sałatek;krojenie i obieranie warzyw, owoców, dbanie o czystość w miejscu pracy;zarządzanie. Miejsce pracy: Wrocław Umowa zlecenie ok 110 godzin pracy w miesiacu. Kontakt kandydatów z pracodawcą elektroniczny. Oferta pracy znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-09-13 - Polańczyk (podkarpackie)
Organizowanie pracy personelu kuchennego i nadzór nad jej wykonaniem. Uczestniczenie w planowaniu jadlospisów i przygotowywaniu według niego posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków do grup. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków (śniadanie, obiad, podwieczorek) oraz wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 5 "TĘCZOWA DOLINA" - 2018-11-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Samodzielne sporządzanie potraw
ZAJAZD ZAZAMCZE A. STAROŃ, P. JASIŃSKA SPÓŁKA JAWNA - 2019-03-12 - Ojców (małopolskie)
wg stanowiska
"MAMBO" S.C. Barbara Obłamska, Alicja Janczi - 2017-04-06 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji pracowniczej.
COMPASS GROUP POLAND SP. Z O.O. - 2017-06-08 - Świdnica (dolnośląskie)
Wykonywanie różnymi metodami i technikami różnych asortymentów potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
ZGG SPÓŁKA Z O.O. - 2016-07-28 - Resko (zachodniopomorskie)
Pozyskiwanie nowych klientów.Reprezentowanie firmy.
PROGRESS ACTIVE Sp. z o.o - 2016-07-07 - Ropczyce (podkarpackie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukrańskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Zakopane (małopolskie)
wybieranie surowców, przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni tureckiej i arabskiej. Poziom wykształcenia średnie zawodowe kierunkowe gastronomiczne; umiejętności gastronomiczne znajomość kuchni arabskiej i tureckiej; uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku 2 lata.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Puławy (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz do bufetu
WIELKOPOLSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2016-08-18 - Poznań (wielkopolskie)
znajomość programu Norma, AutoCad, koordynowanie pracy podwykonawców, analiza dokumentacji projektowej, prawidłowa realizacja inwestycji
Zakład Gospodarki Mieszkaniowej Sp. z o.o. - 2018-03-09 - Boguszów-Gorce (dolnośląskie)
- przygotowanie pizzy,- gotowanie.
GASTRO TEAM ŁUKASZ SZUMSKI - 2017-11-22 - Karpacz (dolnośląskie)
Kucharzstaż w godz. 8-16
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przyrządzanie posiłków kuchni tureckiej.
ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya - 2018-07-02 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i bengalskiej
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw
Restauracja SENATOR - 2016-06-23 - Warszawa (mazowieckie)
odlewanie płytek gipsowych, pakowanie, oferta przeznaczona dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Sosnowiec (śląskie)
wybór naczyń, wybór sprzętów do przygotowani dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, racjonalne zarządzanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP, rozdzielanie i nadzór nad przygotowaniem dań
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja "KWADRANS" - 2019-01-03 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw na sali restauracyjnej w obecności gości- live cooking. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-19.
PRIMA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA (Hotel Maxymilian) - 2019-01-15 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
OFERTA PRACY Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA. Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb. Pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych, rybnych oraz deserów. Miejsce pracy: Bufet Pracowniczy, ul Grunwaldzka 108, Rumia.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO - 2016-08-08 - Rumia (pomorskie)
spawacz MIG-MAG
ZBIGNIEW MELKA "MELKA" Z.R.B. - ŚLUSARSTWO - 2018-03-26 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserówZmianowość: dwie zmiany (godziny pracy do uzgodnienia)
PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-27 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygptpwanie dań z karty menu; przygotowanie dań na bankiety
HOTEL & RESTAURANT MANAGEMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ OSPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-17 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-01-19 - Łąka (dolnośląskie)