KUCHARZ Pisz oferta pracy Cafe-Bar BASZTA Bazydło Lucjan
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków tj. min. dań głównych, zup, sałatek, utrzymanie porządku w miejscu pracy, wprowadzanie nowych potraw
Data publikacji: 2020-01-29
Lokalizacja: Pisz (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Cafe-Bar BASZTA Bazydło Lucjan
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ratuszowa 14, 12-200 Pisz, powiat: piski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków tj. min. dań głównych, zup, sałatek, utrzymanie porządku w miejscu pracy, wprowadzanie nowych potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 15 zł netto/godz
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pisz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pisz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Cafe-Bar BASZTA Bazydło Lucjan
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piszu
Adres pracodawcy:
Zagłoby 2, 12-200 Pisz, powiat: piski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: podanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: piski
Gmina pracodawcy: Pisz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pisz
Ulica pracodawcy: Zagłoby
Numer budynku pracodawcy: 2
Nazwisko osoby zgłaszającej: Lucjan Bazydło
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piszu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2020
Oferta pracy ważna do: 29.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6193f7152fff06698282e2b2dc070bc1
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Sniadania obiady podwieczorki, Prace porządkowe, przygotowywanie jadłospisów. Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne , zawód wyuczony kucharz, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Mysłowice (śląskie)
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków, obsługa sprzętu kuchennego,obsługa pieca konwekcyjnego, współpraca z szefem kuchni w celu przygotowania menu
kontakt przez PUP - 2019-07-01 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Przedbórz (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Góra (dolnośląskie)
prowadzenie i pobieranie próbek ,badania labolatoryjne w betonarnii
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Mirów (mazowieckie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Łapy (podlaskie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
praca na kuchni, przygotowanie i obróbka produktów,potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Szczecno (świętokrzyskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków będących w menu restauracji
Gospodarstwo Rybackie Rakowice Sp. Z.O.O. - 2016-03-02 - Rakowice (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejetność przygotowywania potraw kuchni wietnamskiej, książeczka zdrowia do celów sanitarno- epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres oboaiązków: przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zaopatrzenie kuchni, prowadzenie restauracji
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni, zmywanie
Restauracja-Hotel "DANA" Danuta Borkowska - 2016-06-22 - Łęknica (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie zup, sosów do makaronów, gotowanie makaronu
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-07 - Nowa Wieś (mazowieckie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-09-13 - Tczew (pomorskie)
Przyrządzanie potraw orientalnych na bazie wiedzy i umiejętności zastosowania receptur i przypraw arabskich, w tym przygotowanie kebaba. Praca w systemie równoważnym w godzinach 9.00-1.00
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Łęczna (lubelskie)
przygotowanie dań i pizzy, obsługa klientów i kasy fiskalnej
SQUARE Krzysztof Korsak - 2017-05-09 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, sprzedaż i wydawanie produktów
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotelu w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem.
Usługi Gastronomiczne-Stołówka Szkolna Gabriela Sulima - 2017-09-06 - Ustka (pomorskie)
Konfekcjonowanie i pakowanie gotowych produktów
Randstad Poska Sp. z o.o. - 2016-02-25 - Jaworzno (śląskie)
kucharz, kuchnii indyjskiej
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z O.O - 2016-04-26 - Opoczno (łódzkie)
Wypiek pizzy, przygotowywanie sałatek
Juraszek Stanisława KEBAB-PIZZA LOLO - 2016-01-12 - Połomia (śląskie)
przygotowywanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2018-04-09 - Kwidzyn (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, odpowiedzialność za produkcję, odbiór towaru z magazynu; umowa na 6 miesięcy z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.30- 15.30
Centrum Kształcenia Praktycznego - 2017-09-26 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty, pieczenie ciast.
Restauracja BROWAR Mariola Piotrzkowska - 2018-05-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników- praca w Łodzi przy ul. Felińskiego 16c / ul. Pabianickiej 274- praca w godz. 10:00 - 14:00
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Łódź (łódzkie)
obsługa klientów; praca w godzinach (od poniedziałku do czwartku) od 11:00 do 19:00 oraz od 12:00 do 20:00, (piątek, sobota) od 11:00 do 19:00 oraz od 14:00 do 23:00, (niedziela) od 12:00 do 20:00
Soboń Krzysztof Bistro na Talerzu Stargard - 2019-04-01 - Stargard (zachodniopomorskie)