KUCHARZ Piękna Góra oferta pracy PAWEŁ HASZCZYN "GOOD FOOD"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 670 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami- przestrzeganie przepisów BHP
Data publikacji: 2019-09-05
Lokalizacja: Piękna Góra (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: PAWEŁ HASZCZYN "GOOD FOOD"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-500 Piękna Góra 7, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami- przestrzeganie przepisów BHP
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 670 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach: od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piękna Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Giżycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 670 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: PAWEŁ HASZCZYN "GOOD FOOD"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
11-500 Piękna Góra 7, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prosimy nie wysyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : od 09:00 do 15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: giżycki
Gmina pracodawcy: Giżycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piękna Góra
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.09.2019
Oferta pracy ważna do: 04.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9c98cfbac2a2adb30084ce1859772ce6
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, gotowanie, sprzątanie stanowiska pracy
PUH MODESO Maria Dolewa-Nowacka - 2017-03-14 - Kargowa (lubuskie)
przygotowywanie potraw
Artmar Pizzeria-Restauracja Artur Garncarek, Mariusz Garncarek S.C. - 2017-05-15 - Chorzów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2019-06-10 - Gliwice (śląskie)
Przycinanie trawy przy użyciu różnych narzędzi, opieka nad terenami zielonymi, przycinanie przy użyciu nożyc lub pił łańcuchowych krzewów i drzew w celu nadania im odpowiedniego kształtu i poprawienia ich wzrostu lub usunięciu uszkodzonych liści, gałęzi lub gałązek, dowożenie roślin i sprzetu ogrodniczego do klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Płochocin (mazowieckie)
Kucharz/Kucharka
"Kuchnia Poznańska" Janusz Poznański - 2015-12-11 - Starogard Gdański (pomorskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, praca w ramach umowy zlecenia.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2017-12-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Kontakt telefoniczny 694-254-708
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-01-19 - Pelplin (pomorskie)
do uzgodnieniawykształcenie wyższe pedagogiczne - EDUKACJA PRZEDSZKOLNA na poziomie studiów licencjackich, magisterskich lub podyplomowych
Przedszkole Niepubliczne WYSPA SKARBÓW - 2018-12-13 - Rzeszów (podkarpackie)
Czynności związane z prowadzeniem spraw bieżących działu,obsługa korespondencji przychodzącej i wychodzącej,udział w procesie archiwizacji dokumentacji działu.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Lublin (lubelskie)
Zgodnie z umową.
P.P.H "PIEKARNIA" TOMASZ WOŁOWIEC W ROPCZYCACH - 2016-01-07 - Ostrów (podkarpackie)
Prezentacja potraw w formie zgodnej ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2019-01-04 - Kolonowskie (opolskie)
znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej, przygotowanie i wydawanie posiłków. Praca 40 godz./tyg., od poniedziałku do niedzieli w godzinach do ustalenia
USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN - 2017-02-06 - Stara Wieś (mazowieckie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków, odpowiednia organizację produktów żywieniowych w celu ich optymalnego wykorzystania, a jednocześnie przygotowania potrwa z zachowaniem wszelkich standardów.
House of Recruitment Sp. zo.o. - 2017-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na życzenie gości, przygotowanie potraw pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wiechlice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, przetwarzanie żywności, przygotowywanie dań z karty
PHU Martom Traveland Sp. z o.o Hotel Anders - 2016-04-08 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ ZE SZCZEGÓLNYM UWZGLĘDNIENIEM KUCHNI CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE BRANŻOWE/ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ I CHIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE KUCHNI CHIŃSKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOMIEJSCE PRACY: ul. WYZWOLENIA 18, 70-554 SzczecinPRACA W GODZINACH: 09:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2018-04-27 - Zagórz (podkarpackie)
w/g stanowiska
POMQUAD POMIANKOWSKI ŁUKASZ - 2016-05-11 - Kielce (świętokrzyskie)
wg. harmonogramu
kontakt przez PUP - 2019-12-20 - Kraków (małopolskie)
opieka nad uczniem niedosłyszącym, wspomaganie jego pracy na lekcjach, współpraca z nauczycielem prowadzącym
SZKOŁA PODSTAWOWA IM. MJR HENRYKA DOBRZAŃSKIEGO W WANDOWIE - 2020-10-09 - Wandowo (pomorskie)
1) Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia w tym: a) porcjowanie posiłków, b) dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, c) dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,wydawanie posiłków w ustalonym czasie zgodnie z przyjętą w tym zakresie procedurą, d) pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) Ścisłe przestrzeganiereceptury przygotowywanych posiłków. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spożywczymi pobranymi z magazynu do sporządzania posiłków dla mieszkańców i personelu Domu. 4) Właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2016-09-26 - Mielno (zachodniopomorskie)
Gotowanie barszczu ukraińskiego oraz placków ziemnaicaznuch bez mąki. Praca na umowe zlecenie, ok. 140 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność do pracy w godzinach otwarcia lokalu w godz. 9:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. co tydzień zmiana adresu wykonywania pracy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowanie potraw- nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
Karczma Kamieniec B. Oszajca, M. Oszajca spółka cywilna - 2019-04-08 - Bajdy (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i półproduktów zgodnie z najwyższą jakością, przestrzeganie przepisów HACCP, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-03-08 - Głogów (dolnośląskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Straszyn (pomorskie)
praca jako samodzielny kucharz
PHU "BIZMIR" Hotel "OKRĄGLAK" Mirosław Sowula - 2019-05-15 - Sosnowiec (śląskie)
Kucharz w barze mlecznym
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Iłowa (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe.
Sklep Spożywczy Nowak Agnieszka - Lawendowy Dworek - 2016-02-11 - Maksymilianów (świętokrzyskie)
projektowanie grafik, plakatów, wizytówek
STYLWEISS Jarosław Weiss - 2020-01-13 - Lubin (dolnośląskie)