KUCHARZ Piekary Śląskie oferta pracy TENNIS CLUB SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca na 1/2 etatu do 30.06.2020 r.
Data publikacji: 2020-09-22
Lokalizacja: Piekary Śląskie (śląskie)
Pracodawca: TENNIS CLUB SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BISKUPA HERBERTA BEDNORZA 1F, 41-946 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca na 1/2 etatu do 30.06.2020 r.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piekary Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Piekary Śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2471
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piekary Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: zdolności kulinarne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: TENNIS CLUB SP. Z O.O.
danePracodawcy_nip: 4980264401
danePracodawcy_regon: 36094679300000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
BISKUPA HERBERTA BEDNORZA 1F, 41-946 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - Osobiście po kontakcie telefonicznym, pracodawca umawia na spotkanie. , Termin: dzwonić od poniedziałku do piątku, Godziny : 9.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Piekary Śląskie
danePracodawcy_kodPowiatu: 2471
Gmina pracodawcy: Piekary Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Piekary Śląskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0942104
Ulica pracodawcy: BISKUPA HERBERTA BEDNORZA
Numer budynku pracodawcy: 1F
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 23.09.2020
Oferta pracy ważna do: 22.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7e07b7d80b72a6b90aa2046b231bb133
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Kliczków (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-15.00.
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-02-04 - Słupsk (pomorskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie półproduktów ze szczególnym uwzględnieniem regionalnej kuchni białoruskiej i ukraińskiej, wykonywanie prac porządkowych w kuchni
"PARADISO" I. TYSZKO A. TYSZKO SPÓŁKA JAWNA - 2018-09-27 - Białystok (podlaskie)
CAŁOŚCIOWE ZARZĄDZANIE PROJEKTAMI PROGRAMISTYCZNYMI W OBSZARZE RISK & FINANCE IT;ZARZĄDZANIE KOMUNIKACJĄ W PROJEKCIE TWORZENIE I UTRZYMANIE PLATFORMY KOMUNIKACYJNEJ SŁUŻĄCEJ WYMIANIE INFORMACJI MIĘDZY INTERESARIUSZAMI NA TEMAT STANU, RYZYKA I ZAISTNIAŁYCH PROBLEMÓW W ZWIĄZKU ZE ZMIANAMI WPROWADZANYMI W SYSTEMACH IT;ZARZĄDZANIE I ADRESOWANIE ZMIAN I POWIĄZANYCH Z NIMI RYZYK;ZARZĄDZANIE ZMIANAMI W PROJEKCIE ZAPEWNIENIE, ŻE WSZYSTKIE ZAPLANOWANE ZMIANY ZOSTAŁY PODJĘTE I ZAIMPLEMENTOWANE PRZEZ ZESPOŁY DEVELOPERSKIE;ZARZĄDZANIE KOSZTAMI PROJEKTÓW ZAPEWNIENIE ALOKACJI DLA ZASOBÓW PROJEKTOWYCH I RAPORTOWANIE W OKREŚLONYCH RAMACH CZASOWYCHUmowa o pracę na czas nieokreślony w wystemie jednozmianowym.Sala H
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu (C.H. Galeria Dominikańska, C.H. Arkady Wrocławskie, C.H. Wroclavia).
WROCŁAWSKA AKADEMIA KULINARNA SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2019-12-19 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiskaPraca w Rabce Zdrój
ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2018-07-31 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Sprzątanie pokoi, sprzątanie sali restauracji oraz podwórka.
PHU Ewa Małyszko - 2018-10-15 - Dębno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, nepalskiej, czytanie przepisów w języku nepalskim.
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw sushi, makarony, zupy, owoce morza, obieranie czyszczenie, filetowanie ryb. Smażenie, pieczenie ryb, grilowanie. Dbanie o porządek stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2020-02-17 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków,utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzanie listy zakupów art, spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2016-09-06 - Międzygórze (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej, w tym przede wszystkim wietnamskiej
"MAI LAN" HAU DINH TIEN - 2020-11-03 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad estetyka podawanych dań
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Zielonka (mazowieckie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2017-12-07 - Namysłów (opolskie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
Operator strugarek i frezarek do drewna
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Przecza (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla Mieszkańców, porcjowanie przygotowanej żywności, dbanie o właściwą jakość i estetykę posiłków i potraw, przestrzeganie ilościowego, higienicznego i terminowego przygotowania posiłków zgodnie z jadłospisem.
Dom Pomocy Społecznej w Sieradzu - 2017-09-06 - Sieradz (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Radom (mazowieckie)
Praca na samodzielnym stanowisku.
Hotel Restauracja LELIWA spółka cywilna Masztalerz, Cach - 2017-09-20 - Przeworsk (podkarpackie)
Praca na kuchni
SYLWIA BOBER FAMILIA - 2020-04-30 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dokumentacji w języku angielskim. Pozyskiwanie nowych kontrahentów z branży transportowej w kraju i z zagranicy. Wykształcenie średnie. Doświadczenie zawodowe 2 lata. Dobra znajomość języka angielskiego.
INVEST Paweł Karolewski - 2016-03-16 - Radzymin (mazowieckie)
Znajomość kuchni orientalnej: japońskiej i tajskiej, obróka ryb surowych i mrożonych, przygotowywanie skladników i wykonywanie sushi i innych dań kuchni japońskiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-09-29 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
nadzór i opieka nad ciagiem produkcyjnym maszyn i urzadzeń w zakładzie; doświadczenie mile widziane
KAPICA SP. Z O.O. SP. K. - 2016-01-05 - Zawadzkie (opolskie)
zarządzanie kartą dań, układanie menu, realizacja wyznaczonego budżetu , odpowiedzialność za wyniki finansowe obiektu,m przygotowywanie dań , dbałośc o właściwa jakośc wykonywanej obsługi
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kucni rosyjskiej i ukraińskiej, sporządzanie raportów żywnościowych, prowadzenie dokumentacji żywienia
SILVER WORK Sp. z o.o. - 2019-07-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej; - Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej; - Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych; - Planowanie posiłków i układanie menu.
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
-
EUROBIZNESS FIND WORK SP Z O O - 2017-12-12 - Żory (śląskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2020-01-13 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, przestrzeganie przepisów systemu HACCP.
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy we Wrocławiu - 2020-05-08 - Brzeg (opolskie)