KUCHARZ Piaski Wielkie oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE MICHAŁ TROCZYŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy przyrządzaniu posiłków
Data publikacji: 2017-08-02
Lokalizacja: Piaski Wielkie (lubelskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE MICHAŁ TROCZYŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:21-050 Piaski Wielkie 31, powiat: świdnicki, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy przyrządzaniu posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piaski Wielkie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość pracy w kuchni, praktyka w kuchni
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE MICHAŁ TROCZYŃSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdniku
Adres pracodawcy:
21-050 Piaski Wielkie 31, powiat: świdnicki, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv/skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Piaski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaski Wielkie
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.08.2017
Data dodania oferty pracy: 02.08.2017
Oferta pracy ważna do: 15.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w/g zamówień z bufetu, menu na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie porzadku na stanowisku pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI - 2016-03-22 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, w grupie wiekowej 3-6 lat.
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Zabrze (śląskie)
do uzgodnienia
FIRMA BARTEK - 2016-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań według receptur.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-08-16 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, chińskiej. Przygotowywanie składników do dań. Dbałość o czystość na stanowisku pracy. Praca w systemie dwuzmianowym.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość przygotowywanych potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków
GEOVITA S.A WARSZAWA - 2018-10-23 - Czarna Górna (podkarpackie)
kucharz (kuchnia włoska)
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-08-11 - Mielec (podkarpackie)
Osoba zajmująca to stanowisko odpowiedzialna będzie za-zarządza pracownikami w licznie ok 30+ rozlokowanych w różnych zespołach; -zarządza procesem dostarczania usług do Klientów;-radzi sobie skomplikowanymi kwestiami z obszaru inżynierii oprogramowania zapewniając, że projekt, kod oraz ogólne rozwiązanie zastosowane spełnia wymogi jakości; -jest odpowiedzialny za jakość dostarczanych do klienta usług od strony produkcji oprogramowania;-odpowiedzialny za przygotowanie oraz wdrożenie kolejnego projektu dla danego Klienta; -prezentuje postawę proaktywną i zapewnia najwyższą jakość procesu dostarczania usług do klienta; -przygotowuje spójny plan dostarczania usług; -potrafi radzić sobie z zarządzaniem zespołem, rozwojem technologii a także radzi sobie z konfliktem; -nadzoruje rozwój swoich podopiecznych, uczestniczy w ich programie rozwoju przygotowanym dla kierowników zespołów oraz menadżerów;
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Kraków (małopolskie)
Staranne i higieniczne przygotowywanie i wydawanie posiłków , utrzymanie w czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń.
Dom Pomocy Społecznej - 2017-10-19 - Stężyca (pomorskie)
-
Zajazd Pod Różą Wioleta Kulaszewicz - 2017-12-05 - Kaliska Kościerskie (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-07-06 - Płock (mazowieckie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Kucharz-kuchnia tradycyjna
PHU HALTRANS WŁODZIMIERZ HALCZAK - 2017-01-16 - Dąbrowa Bolesławiecka (dolnośląskie)
Wyroby mączne, utrzymanie czystości w miejscu pracy
Garmażer - 2018-08-14 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie dań i deserów
Restauracja ,,Polski Stół" - 2017-04-11 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Sporzadzanie potraw kuchni ukraińskiej, układanie menu, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potrw. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany-1/2 etatu: 4 dodziny dziennie w ramach otwarcia lokalu: 11:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Wrocław (dolnośląskie)
.
P.P.U.H. "DIANA" Halina i Antonii Tężyccy - 2016-05-25 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa stanowiska.
Pizzeria Lucia - 2017-02-10 - Nysa (opolskie)
- przygotowywanie obiadów,- porcjowanie mięsa,- przygotowywanie surówek i sałatek,- porcjowanie i pakowanie potraw do transportu w termosach, - przyrządzanie i pieczenie pizzy,- utrzymywanie w czystości pomieszczeń, w których przygotowywane są posiłki
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Kobylanka (małopolskie)
praca samodzielna na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wykształcenie bez znaczenia, mile widziane doświadczenie
Michał Popów - 2017-07-21 - Lutogniew (wielkopolskie)
Magazynowanie towaru zgodnie z wewnętrznymi procedurami. Dbanie o sprawny i prawidłowy przebieg przepływów magazynowych. Obsługa wózka widłowego (magazyn wysokiego składu). Odpowiedzialność za powierzony sprzęt.
KILARGO Sp. z o.o. - 2017-10-06 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. Michał Kraska - 2016-08-29 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowywanie kebabów, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Stąporków (świętokrzyskie)
gotowanie
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2017-02-21 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami
Baltivia - Andrzej Makowiecki - 2018-03-14 - Mielno (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Warszawa (mazowieckie)
Strzyżenie, koloryzacja, obsługa klienta
"IMAGE" KINGA GŁAZOWSKA - 2015-12-01 - Opole Lubelskie (lubelskie)