KUCHARZ Pasłęk oferta pracy HOTELIK 51 s.c. Andryszczyk Joanna, Jaroś Tadeusz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potrawpraca w systemie trzyzmianowym 6-14 , 10-18 , 14-22
Data publikacji: 2020-09-28
Lokalizacja: Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: HOTELIK 51 s.c. Andryszczyk Joanna, Jaroś Tadeusz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bohaterów Westerplatte 51/A, 14-400 Pasłęk, powiat: elbląski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potrawpraca w systemie trzyzmianowym 6-14 , 10-18 , 14-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|3
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pasłęk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: elbląski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2804
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pasłęk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: A
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_1: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie w zawodzie
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
HOTELIK 51 s.c. Andryszczyk Joanna, Jaroś Tadeusz
danePracodawcy_nip: 5783125297
danePracodawcy_regon: 367342325
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Bohaterów Westerplatte 51/A, 14-400 Pasłęk, powiat: elbląski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 10-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: elbląski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2804
Gmina pracodawcy: Pasłęk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Pasłęk
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0932927
Ulica pracodawcy: Bohaterów Westerplatte
Numer budynku pracodawcy: 51
danePracodawcy_nrLokalu: A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 28.09.2020
Oferta pracy ważna do: 28.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1817f08eccf887d2c021b18bee322079
Podobne oferty pracy
wyszukiwanie informacji o konkursach w ramach funduszy europejskich, pomoc w sporządzaniu wniosków, biznesplanów, załączników do dokumentacji aplikacyjnej, rozmowa z klientem, pomoc przy realizacji projektów, sporządzanie pism urzędowych, współpraca z urzędami, analiza przepisów prawa i dostosowanie do nich zapisów zawartych w dokumentacji konkursowej
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Stary Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; znajomość kuchni indyjskiej, w tym: przypraw i tradycyjnych przepisów indyjskich; 5 miesięcy doświadczenia zawodowego; podstawowa znajomość j. hinduskiego. Obowiązki: przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich; przygotowywanie potraw i napojów wg. oryginalnych, regionalnych receptur; marynowanie mięs do potraw; przygotowywanie potraw w piecu Tandoor.
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań, półproduktów obróbka surowców dbałość o czystość na stanowiskach pracy
Pizzeria Banolli logistyka - 2016-09-13 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie mięsa drobiowego i wołowego z użyciem przypraw do grillowania. Przygotowanie sosów do kebaba. Obsługa klienta na podstawie złożonego zamówienia: kebab w cieście, kebab w bułce, zestawy. Praca w godzinach 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Praca w "Bar Stary" Wrocław ul. Bystrzycka 69c. Wynagrodzenie na okresie próbnym 1750zł.Kontakt kandydatów z pracodawcą tel. 788 153 315.Oferta dostępna w sali G.
PA-MA Jolanta Kaczyńska - 2015-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
osoby do 30 roku życia z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych oraz przygotowywanie bankietów okolicznościowych. Praca w równoważnym systemie czasu pracy, w godz. 7.00-19.00, od pn do nd.
CKIR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP. Z O.O. - 2017-03-10 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowanie potraw tureckich, utrzymanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Gryfino (zachodniopomorskie)
praca w restauracji
FPH "DRAGON" WOJCIECH SZCZEPAŃCZYK - 2020-08-21 - Żarki (śląskie)
praca w kuchni zgodnie z kompetencjami
Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2019-08-30 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
BEKA Restauracja Przemysław Byczkowski - 2016-05-25 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, pomoc w układaniu jadłospisu
Publiczne Przedszkole JARZĘBINKI w Klewkach - 2016-09-23 - Klewki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, gotowanie. Miejsce wykonywania pracy : Karpacz (pracodawca oferuje zakwaterowanie)
LOGO-LIFT S.C. - 2016-12-29 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywnie i wydawanie posiłków (kuchnia polska i regionalna). Praca w wymiarze 1/2 etatu w godz. 10.00-14.00 lub 13.00-17.00. od pn do nd.
Bar-Kawiarnia BASIA Marian Marek - 2019-09-12 - Szczyrk (śląskie)
obsługa klienta, ekspozycja towaru
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Sosnowiec (śląskie)
-
OŚRODEK WCZASOWY ALGA W MRZEŻYNIE - 2017-01-05 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa Mateusz Franczyk - 2016-10-14 - Łącko (małopolskie)
Praca w kuchni.
Marek Roman Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "MARKUS-BIS" - 2016-06-16 - Łeba (pomorskie)
Przyjmowanie towarów handlowych za pomocą kolektora danych.Wykładanie towarów handlowych.Sprawdzanie terminów przydatności do spożycia. Obsługa klienta na sklepie.Obsługa kasy fiskalnej i terminala kart płatniczych. Pomoc nabywcy przy wyborze produktów.Inkasowanie należności.Obsługa totalizatora sportowego.Sporządzanie raportów.
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Błaszki (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Myślenice (małopolskie)
Kucharz
Firma Handlowo Usługowa"Duet" Andrzej Stanienda - 2018-01-24 - Tarnów (małopolskie)
organizacja i zlecanie wysyłek, wystawianie faktur, kompletowanie dokumentacji , przygotowywanie dokumentów dla Zespołu Księgowości,rozliczanie sald paletowych klientów, bieżący kontakt z klientem,
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Rzeszów (podkarpackie)
brak
Przedszkole Niepubliczne "Magdalenka" - 2017-07-21 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
przygotowanie potraw; ustalanie karty dań; wybór naczyń do podawania dań; wybór sprzętów do przygotowania dań; nadzór nad jakością zamówionej żywności; nadzór nad racjonalnym zarządzaniem składnikami; nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP w kuchni; rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni; ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw; zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze; dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny w kuchni; wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania; nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych; ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni; znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "TWOJE SMAKI" - 2016-12-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków. Utrzymanie porządku w miejscu pracy.
U FELERA Agnieszka Kasiewicz w Sędziszowie - 2019-11-27 - Sędziszów (świętokrzyskie)
Prace w kuchni.
Stowarzyszenie Kulturalne ,,SERPENTYNA'' - 2017-10-14 - Raciążek (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w Barze Kociołek. Okres próbny do 3 m-cy z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 7-15 - do ustalenia. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16.
WYBORNE SMAKI REMIGIUSZ LIPIŃSKI - 2019-09-03 - Słupsk (pomorskie)
wykonywanie zabiegów fryzjerskich
Zakład Fryzjerski "PAULA" Paulina Barańczak - 2018-08-22 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Gdynia (pomorskie)