KUCHARZ Palmiry oferta pracy Pielęgniarski Dom Opieki "Złota Ostoja"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie 3 głównych dań, wydawanie posiłków, odpowiedzialność za powierzony sprzęt, utrzymanie stanowiska pracy w czystości.
Data publikacji: 2016-06-10
Lokalizacja: Palmiry (mazowieckie)
Pracodawca: Pielęgniarski Dom Opieki "Złota Ostoja"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grupy Kampinos 19b, 05-152 Palmiry, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie 3 głównych dań, wydawanie posiłków, odpowiedzialność za powierzony sprzęt, utrzymanie stanowiska pracy w czystości.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Palmiry
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowodworski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czosnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności związane z gastronomią
Nazwa pracodawcy: Pielęgniarski Dom Opieki "Złota Ostoja"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Grupy Kampinos 19b, 05-152 Palmiry, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: nowodworski
Gmina pracodawcy: Czosnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Palmiry
Ulica pracodawcy: Grupy Kampinos
Numer budynku pracodawcy: 19b
Profil działalności pracodawcy:
Pomoc społeczna z zakwaterowaniem dla osób w podeszłym wieku i osób niepełnosprwnych.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.06.2016
Oferta pracy ważna do: 09.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie kanapek
Kociok Market Sp.z o.o. - 2016-02-02 - Chróścice (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa "Jezierski" Włodzimierz Jezierski - 2016-03-22 - Korytnica (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Związek Rzemiosła Polskiego Sanatorium Uzdrowiskowe "PIAST" - 2018-02-07 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
-ręczne nakładanie żelkotu,-cięcie i układanie na formach mat z włókna szklanego,-nakładanie żywicy za pomocą wałków,-ręczne wałkowanie form - usuwanie powietrza z maty,-rozformowywanie form,-przemieszczanie wykonanych form
MIRAGE BOATS W.BYCHTO I WSPÓLNICY Spółka Komandytowo-Akcyjna - 2017-03-10 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw pochodzących z różnych stron świata, w tym zwłaszcza Indii. Dbanie o asortyment, sporządzanie listy zapotrzebowania, tworzenie nowych kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie zmiany dziennej,- wydawanie śniadań,- przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek,- dbałość o czystość stanowiska pracy
PODGRODZIE KACZMAREK I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-19 - Przydatki Gołaszewskie (kujawsko-pomorskie)
-
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZYŃSKI Wolsztyn - 2016-08-17 - Wolsztyn (wielkopolskie)
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystość kuchni oraz pomieszczeń kuchennych, szkolenie kulinarne, szkolenie BHP, szkolenie HACAP, przestrzeganie przepisów BHP i HACAP, obsługa gości, catering
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2017-10-17 - Lubin (dolnośląskie)
kucharzpraca na 2 zmiany (10-18) (10-21) w niedzielę i święta
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Sulechów (lubuskie)
przygotowanie posiłków (obieranie, gotowanie), utrzymywanie stanowiska pracy w stanie czystości
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Chrzanów (małopolskie)
Doświadczenie w pracy w gastronomii,umiejętność wyrobu kebaba.Przygotowanie pizzy, kebaba, zapiekanek, hamburgerów,Indian curry i ryż.
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kutno (łódzkie)
Gotowanie masy pomadowej mlecznej(dozowanie, ważenie surowcó, wylewanie, chłodzenie masy).Obsługa linii do produkcji wyrobów cukierniczych . Kontrola jakości produkowanego asortymentu .
JUTRZENKA DOBRE MIASTO Sp. z o.o. - 2018-03-02 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie tostów, hamburgerów, zapikeanek, mycie i korojenie warzyw, przygotowywanie koktajli, kaw, herbat i pozostałych produktów z karty menu
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
Tomasz Popielec Bartnicza 6 m 3, Euro Culinary Express Tomasz Popielec - 2017-03-06 - Płock (mazowieckie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej: pierogi, naleśniki, kotlety, zupy tradycyjne
POLHOLDING ANNA POL - 2016-06-20 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
MILA TOMASZ LUDERA - 2016-03-25 - Puławy (lubelskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Gorlice (małopolskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej wypieków, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji, zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej (dokonywanie wpisów na facebooku), wymyślanie nowych wypieków, kalkulacja za pomocą programu komputerowego i prezentacja w internecie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe NITOR Sp. z o. o. - 2016-07-19 - Zielona Góra (lubuskie)
Ręczne sortowanie surowców wtórnych. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny. Dwie zmiany: 06.00 14.00, 14.00 22.00.
ALTVATER PIŁA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W PILE - 2017-08-23 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
nauczanie w przedszkolu
AgArt Agnieszka Rybicka - 2016-08-12 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2016-05-05 - Augustów (podlaskie)
Pakowanie wyrobów wędliniarskich.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Kutno (łódzkie)
Przyjmowanie zmówień na części zamienne, przyjmowanie i wydawanie towarów. Współpraca z działem serwisy i sprzedażu części. Dbałość o powierzone mienie firmy.
ANDERWALD MASZYNY ROLNICZE - 2017-11-07 - Kadłub (opolskie)