KUCHARZ Owczary oferta pracy Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2020-08-19
Lokalizacja: Owczary (małopolskie)
Pracodawca: Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Topolowa 93, 32-088 Owczary, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
PIERWSZA UMOWA DO 3 MIESIĘCY,GODZINY PRACY DO UZGODNIENIA PROPONOWANE 8:00-16:00WYNAGRODZENIE OD 2600 ZŁ UZALEŻNIONE OD KOMPETENCJI KANDYDATA
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Owczary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1206
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielonki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.08.2020
Data zakończenia pracy: 19.11.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe, min 1 rok doświadczenia, książeczka sanepid + aktualne badania
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik
danePracodawcy_nip: 6771012122
danePracodawcy_regon: 357115175
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Topolowa 93, 32-088 Owczary, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: KONTAKT TELEFONICZNY
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: krakowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1206
Gmina pracodawcy: Zielonki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Owczary
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0344260
Ulica pracodawcy: Topolowa
Numer budynku pracodawcy: 93
Profil działalności pracodawcy:
PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.08.2020
Data dodania oferty pracy: 19.08.2020
Oferta pracy ważna do: 14.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?50a3106ae5a4ec9d541758a2c43948d3
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w/g zamówień z bufetu, menu na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie porzadku na stanowisku pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI - 2016-03-22 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
koszenie terenów zieleni,zgrabianie trawy,sadzenie roślin
ZAKŁAD USŁUG KOMUNALNYCH PIOTR LUBOWIDZKI - 2016-05-10 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie stanowiska pracy, planowanie zużycia do produkcji kulinarnych z magazynu; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców; wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów; mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych; ryb oraz potraw z podrobów; potraw półmięsnych i jarskich; wyrobów garmażeryjnych; wykańczanie, porcjonowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnej; posługiwanie się narzędziemi, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieząca konserwacja tych urządzeń; porządkowanie pomieszczeń kuchennych i magazynowych
kontakt przez PUP - 2020-02-19 - Libusza (małopolskie)
przygotowywanie jedzenia, wymyślanie nowych potraw
TIGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-26 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Staż dla osoby powyżej 29 r.ż. zarejestrowanej w tut. Urzędzie spełniającej kryteria projektoweGodziny odbywania stażu I zm. od 9-17, II zm. 13:30-21:30Miejsce odbywania stażu: Kolbuszowa1. Zabezpieczanie surowców przed zepsuciem.2. Obróbka wstępna surowców.3. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw.4. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.5. Sporządzanie potraw.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczeń produkcyjnych, magazynu.
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Kolbuszowa (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie potraw, napojów i deserów oraz diet
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Chęciny (świętokrzyskie)
Rozwożenie towaru w miejsca wskazan prze pracdoawcę odbiór towaru. Bezpośredni kobntakt z dostawcami i kontrahentami zza garnicy głwonie w języku białorsukim i ukraińskim
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Łódź (łódzkie)
Planowanie napraw, zaopatrzenie w części zamienne, diagnozowanie stanu technicznego maszyn i urządzeń rolniczych. Miejsce pracy:Piotrkowice
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Alicja" Sp. z o.o. - 2019-06-04 - Dębno Polskie (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w stołówce DPSWynagrodzenie 2100 zł brutto+ premia+ trzynasta pensja+ Fundusz socjalny
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WIELKIEJ NIESZAWCE - 2018-11-27 - Wielka Nieszawka (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków dla osób starszych i niepełnosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesięca. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne w zawodzie kucharza. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku. Wymagana aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych lub badań. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-202-13-15) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Świdnika 35a, 40-711 Katowice) lub e-mail: opoka.ddps5 (at) gmail.com
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2016-04-20 - Katowice (śląskie)
x
kontakt przez PUP - 2020-06-10 - Jawornik Polski (podkarpackie)
Obsługa kasy fisnalnej, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2020-09-03 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Zgodnie z umową.
TRANSPORT KRAJOWY I MIĘDZYNARODOWY STANISŁAW KOZUB - 2017-10-24 - Ropczyce (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez OHP - 2016-10-20 - Police (zachodniopomorskie)
Zgrzewanie plandek
FIRMA USŁUGOWO-PRODUKCYJNA TRANSAM-PRINTMAX - 2019-07-30 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Grzybowie.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2017-01-17 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
utrzymanie ciągłości procesu produkcyjnegopoprzez zapewnienia pelnej sprawności technicznej urzadzeń technologicznych, prowadzenie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Kraków (małopolskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-08-29 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, dobór odpowiednich składników do potraw.
"DAAR" SPÓŁKA CYWILNA HANDIUK ARKADIUSZ, HANDIUK AGNIESZKA - 2018-04-05 - Zamość (lubelskie)
kucharz/pizzerman,wyrób ,wypiek pizzy oraz przygotowanie składników.AL.
"MAKUMBA" Stradowski Paweł - 2017-08-18 - Morawica (świętokrzyskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
APARTING SP. Z O.O. SP.K. - 2020-09-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni. Staż w ramach programu "GOTUJ SIĘ DO PRACY"
kontakt przez PUP - 2018-03-04 - Brzesko (małopolskie)
gotowanie - kuchnia polska
TELECATERING S.C. S.OGIERMAN K.BROL - 2016-09-06 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie kebaba,sosu,sałatek
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy , obróbka wstęopna żywności
Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska - 2019-05-24 - Czerwińsk nad Wisłą (mazowieckie)
produkcja dań chińskich, przygotowywanie sajgonek i suszi, obróbka mięsa, produkcja sera tofu
PRYZMAT Sp. z o.o. Restauracja Chińska CHINA TOWN - 2016-09-05 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, dekorowanie i utrzymywanie stałych standardów wydawanych potraw, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
LJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-04-25 - Rzeszów (podkarpackie)