KUCHARZ Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw.
Data publikacji: 2020-08-03
Lokalizacja: Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Praca w Hotelu Accademia.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 26
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostrowiecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2607
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.08.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Samodzielne przygotowywanie potraw.
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6612369337
danePracodawcy_regon: 260681168
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowcu 艢wi臋tokrzyskim
Adres pracodawcy:
Al. 3 Maja 36, 27-400 Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 26
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2607
Gmina pracodawcy: Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0947308
Ulica pracodawcy: Al. 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 36
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotel.
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowcu 艢wi臋tokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 03.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3df9d2f4292b06937dc0ab9e5adb3570
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni regionalnej indyjskiej, podawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
przygotowanie kebabu, wypiek ciasta arabskiego, sprzeda偶 kebabu,znajomo艣膰 kuchni arabskiej
EGYPT MOHAMED REHAB - 2020-01-29 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Gotowanie potraw, sk艂adanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
- wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej wg oryginalnych receptur- porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, deser贸w; gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa;- obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
obs艂uga kasy fiskalnej, sprzeda偶 produkt贸w, organizowanie zaopatrze艅, sprawdzanie towar贸w pod wzgl臋dem ilo艣ciowym, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Nowe Miszewo (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni w restauracji. Gotowanie plus robienie pizzy. Bardzo dobra organizacja pracy oraz wysoka kultura osobista. Umiejetnosc pracy w grupie.
Marek Bigaj GOSPODA BIGAJ - 2016-02-12 - Modlnica (ma艂opolskie)
Kucharz/kucharka
P.P.U.H.REST S.J. O艣rodek Wypoczynkowy KARINA - 2019-05-14 - Pszczew (lubuskie)
przyjmowanie zam贸wie艅 telefonicznych, wyr贸b pizzy
TAWERNA CZERWIK AGNIESZKA - 2018-01-23 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gda艅ski Klub Sportowy STOCZNIOWIEC - 2017-04-03 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w kuchni.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "Skorpion" - 2020-07-02 - Zawady (艂贸dzkie)
-gotowanie-przygotowywanie pizzy oraz da艅 obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w gor膮cych, przek膮sek. Przygotowywanie i obs艂uga spotka艅 oraz przyj臋膰 organizowanych w formie us艂ug cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomo艣膰 i przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawid艂owej i terminowej realizacji zada艅 powierzonych przez prze艂o偶onego.
Powiatowe Centrum Integracji Spo艂ecznej w Legionowie - 2017-01-17 - Legionowo (mazowieckie)
prace pomocnicze jak i samodzielne na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w z kart膮 oraz na wi臋ksze uroczysto艣ci zorganizowane
Wejmar Sp. z o.o. - 2017-05-09 - Rzucewo (pomorskie)
Wed艂ug stanowiska.
"GTR" PATRYK PIKU艁A W 呕O艁YNI - 2018-07-18 - 呕o艂ynia (podkarpackie)
Tworzenie menu kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie potraw kuchnii ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie potraw
UZDROWISKO WIENIEC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-23 - Wieniec-Zdr贸j (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, zamawianie produkt贸w, kontrola czysto艣膰 kuchni; praca w godz. 8-16, 13-21; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 9-17 w celu ustalenia terminu spotkania
Restauracja Anna De Croy Jaros艂aw Domaradzki - 2016-05-11 - S艂upsk (pomorskie)
- Organizowanie pracy kuchni- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w- Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia (porcjowanie, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowana warto艣ci膮)- Dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzegania higieny osobistej- Dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny- Uczestniczenie w zakupach wyposa偶enia kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Miechucino (pomorskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-02-20 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw
Kozak Miros艂aw Kozak - 2016-11-23 - Che艂m (lubelskie)
obr贸bka wst臋pna surowca, pomoc w przygotowaniu da艅 obiadowych, sprz膮tanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
Zadania:przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami,zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy,wsp贸艂prac臋 z pozosta艂ym personelem hotelu.
Spa Hotel Splendor **** - 2016-02-29 - Siedliska (podkarpackie)
- OBS艁UGA URZ膭DZE艃 DO KONFEKCJONOWANIA FOLII- DOB脫R SUROWC脫W DO PROCESU PRZEWIJANIA- NADZ脫R NAD WYROBAMI GOTOWYMI- NADZ脫R NAD BRAKAMI PRODUKCYJNYMI- DBANIE O PORZ膭DEK W MIEJSCU PRACY
ZAK艁AD PRODUKCJI FOLII "EFEKT PLUS" SP. Z O.O. - 2018-02-06 - Rogo藕nica (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynno艣ci na powierzonym stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej, w tym: przestrzeganie higieny osobistejm, przestrzeganie technologii sporz膮dzanych potraw, bie偶膮ce i prawid艂owe sporz膮dzanie pr贸b pokarmowych, dbanie o prawid艂owy stan sanitarno-porz膮dkowy pomieszcze艅, czysto艣膰 urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadz贸r nad systemem monitorowania punkt贸w kontroli(temperatury urz膮dze艅 chlodniczych, potraw). Prawid艂owe gospodarowanie 艣rodkami czysto艣ci, wydawanie potraw i obs艂uga mieszka艅c贸w jadalni, wykonywanie innych zada艅 zleconych przez prze艂o偶onego
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
wed艂ug wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 oraz ich wydawanie.
ADAR A.Burdak A.Sobolewski BAR El Jot - 2019-09-17 - Bia艂ystok (podlaskie)
Praca w sto艂贸wce szkolnej.
ZESP脫艁 SZKOLNO-GIMNAZJALNY NR 2 W K臉TACH - 2016-12-09 - K臋ty (ma艂opolskie)
samodzielnie przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Paw艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagli艅ski - 2017-03-22 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)