KUCHARZ Osiniec oferta pracy 1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie zajęć okolicznościowych,obsługa gastronomiczna restauracji
Data publikacji: 2020-09-23
Lokalizacja: Osiniec (wielkopolskie)
Pracodawca: 1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:62-200 Osiniec 14A, powiat: gnieźnieński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie zajęć okolicznościowych,obsługa gastronomiczna restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Osiniec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gnieźnieński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3003
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gniezno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze branżowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI
danePracodawcy_nip: 7842190507
danePracodawcy_regon: 302079120
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Adres pracodawcy:
62-200 Osiniec 14A, powiat: gnieźnieński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: gnieźnieński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3003
Gmina pracodawcy: Gniezno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Osiniec
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0583585
Numer budynku pracodawcy: 14A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 23.09.2020
Oferta pracy ważna do: 31.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 23.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6c9b5ed933f1c60897764ed2adb06169
Podobne oferty pracy
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-12-12 - Białystok (podlaskie)
Prowadzenie samochodu i dostarczanie zamówionych produktów, inkasowanie należności
Pizzeria La Spezia - 2017-01-03 - Wieluń (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni tureckiej: lahmacun, kofte, mussaka, iskender i inne; Zarządzanie zespołem kucharzy, koordynowanie pracy kuchni, dbanie o zaopatrzenie oraz właściwe przechowywyanie produktów spożywczych. Praca w godz.: 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków oraz wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Baltic Shipping Konrad Dojlidko - 2016-09-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-23 - Zagórze (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i obsługa urządzeń gastronomicznych w żłobku (praca w godz. 7-15)
ŻŁOBEK SAMORZĄDOWY NR 14 - 2019-10-17 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań z menu, cateringów, dbałosć o stanowisko pracy
POLNA RESTAURACJA I PIZZERIA Edyta Chrzanowska - 2019-09-02 - Chełmsko Śląskie (dolnośląskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Puławy (lubelskie)
PTZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRWA. PRACA W GODZ. 9-17.
BAR "CASINO " IRENA KOTOWICZ - 2016-02-01 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI HOTELOWEJ
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-09-22 - Gdańsk (pomorskie)
Wyknywanie czynności biurowych na terenie budowy, odbieranie telefonów, obsługa urządzeń biurowych, praca na stanowiskach wyposażonych w monitory ekranowe, praca przy komputerze do 4 godzin dziennie.
BERGER BAU POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-10 - Jawor (dolnośląskie)
w/g stanowiska
Przedsiębiorstwo Usługowe "ROKA" Zakład Pracy Chronionej A. I. Kantorski Piotrków Trybunalski Oddział Kielce - 2019-01-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Wykształcenie: brak wymagań; niekaralność; ochrona i sprzątanie składu opału; praca także w weekendy i święta; umowa zlecenie; miejsce pracy: Pyskowice
TRANSPORT HANDEL MAREK HAWRYLAK - 2017-06-13 - Pyskowice (śląskie)
Dbałość o prawidłowe, punktualne i zgodne z instrukcjami przygotowywanie posiłków, przestrzeganie norm ilościowych i jakościowych przy przygotowywaniu posiłków, udział w ustalaniu menu, przyjmowanie dostaw. Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku w godzinach 10-16 i 15-21.
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-27 - Janki (mazowieckie)
przygotowanie potraw, przestrzegania zasad higieny w kuchni
REST-D GASTROX Sp.z.o.o. Spółka Komandytowa - 2016-06-27 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowanie dań oraz ich wydawanie
ADAR A.Burdak E.Burdak - 2019-07-03 - Białystok (podlaskie)
pomoz w przygotowywaniu dań, wydawniu klientowi,
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Szprotawa (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla pracowników firmy
"Wiśniowski" Sp. z o.o., Sp. Komandytowo-Akcyjna - 2016-10-28 - Wielogłowy (małopolskie)
Kucharz
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2016-09-15 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw. Praca stała w Kołobrzegu w godz. 9-21, również w soboty i niedziele.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2019-06-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków na stołówkę
F.H.Usługowo-Gastronomiczna NA BOGATO - 2015-12-08 - Libiąż (małopolskie)
.
ZAMEK GNIEW Sp. z o.o. - 2016-03-09 - Gniew (pomorskie)
- znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.- przygotowanie potraw
PAŁAC POLEDNO - 2015-11-02 - Bukowiec (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca na umowe zlecenie w godz. od 8.00 do 20.00
Cichoń Mariola BAKOS Spółka Komandytowa - 2016-08-09 - Radocza (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
GLOBALION Robert Karwowski - 2018-01-31 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań, przygotowanie przyjęć okolicznościowych, lista zakupów, sprzątanie.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-10 - Chełmek (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg zaleceń, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2019-07-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca przy produkcji pierogów od farszy do gotowego wyrobu.
"Świat Pierogów" Mirosława Słaba - 2019-01-15 - Wola Mielecka (podkarpackie)