KUCHARZ Orneta oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków wraz z obsługą klienta, kuchnia orientalna
Data publikacji: 2020-02-25
Lokalizacja: Orneta (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Orneta, powiat: lidzbarski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków wraz z obsługą klienta, kuchnia orientalna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Orneta
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lidzbarski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.04.2020
Data zakończenia pracy: 30.06.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
polski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: obsługa klienta
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: obsługa kasy fiskalnej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
znajomość kuchni orientalnej - arabskiej, marokańskiej, algierskiej, egipskiej
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lidzbarku Warmińskim
Adres pracodawcy:
Dębowa 8, 11-100 Lidzbark Warmiński, powiat: lidzbarski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: lidzbarski
Gmina pracodawcy: Lidzbark Warmiński
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lidzbark Warmiński
Ulica pracodawcy: Dębowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lidzbarku Warmińskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.02.2020
Data dodania oferty pracy: 25.02.2020
Oferta pracy ważna do: 17.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8acc26763c58fd25179f90b070798ddf
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
EUROWIOSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-24 - Ruda Śląska (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
przyrządzanie potraw
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-12 - Wieniec-Zdrój (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, opracowanie menu dla dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Rzeszów (podkarpackie)
• Planowanie i nadzorowanie czynności związanych z organizacją pracy w kuchni• Przygotowywanie dań zgodnie z kartą dań• Dbanie o porządek i higienę w kuchni.
"Społem" PSS - 2019-10-15 - Racibórz (śląskie)
Prace szkutnicze na jachtach.
ODYSSEYA YACHTS S.C. - 2018-01-09 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Obsługa maszyn, monitorowanie urządzeń, dobieranie odpowiednich materiałów do obróbki, dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, kontakt osobisty z pracodawcą we wtorki i czwartki oraz telefoniczny w godz. 12-21
Zakład Gastronomiczny "Leśna Chata" Izabela Labudda - 2016-09-22 - Słupsk (pomorskie)
przygotoywanie posilków w restruracji
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie półproduktów, gotowanie i sporządzanie posiłków
"ŁUBU DUBU" S.C - 2016-12-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
KUCHARZ
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2015-11-26 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
1. Postępowanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. Właściwe wykorzystanie pobranych surowców, porcjowanie i wydawanie posiłków konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. 4. Właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. 6. Znajomość stosowanych w DEW diet, liczby żywionych w danym dniu oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie próbek żywnościowych oraz prawidłowe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Dom Emeryta Wojskowego - 2020-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
Mariola Żyła - 2019-01-17 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla 20-30 osób, sprzątanie stanowiska pracy.
Dom Opieki MARIANÓWKA Anna Barczak vel Kajetaniak - 2016-11-09 - Polaki (mazowieckie)
Wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej oraz termicznej surowców i półproduktów.
Concordia Ryszard Rachubka - 2019-04-10 - Łomża (podlaskie)
obsługa kuchni; dbanie o czystość w kuchni; przyrzadzanie i wydawanie posiłków
M-AUTO Firma Handlowo - Usługowa Piotr Michalski - 2017-05-10 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie potraw dla gości hotelowych w porze śniadań.- Wynagrodzenie: 3050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w rónoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 5:00-13:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana staranność, szybkość, umiejętność współpracy zespołowej, dyspozycyjność. Mile widziana znajomość języków obcych.
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Katowice (śląskie)
Do obowiązków należy:przygotowanie zimnych przekąsek i przystawekprzygotowanie dań z kartyodpowiednie składowanie produktów spożywczychznajomość przepisów HACCP
Zur Bleiche Resort & SPA - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw zgodnych z zamówieniem konsumenta. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-20.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-09-28 - Nowy Duninów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
Glare Global Sourcing Faruque Spółka Jawna - 2018-11-26 - Sosnowiec (śląskie)
ustalanie zakresu prac montażowych konstrukcji stalowej; przygotowywanie narzędzi, sprzętu do wykonania konstrukcji stalowej; wykonywanie montażu konstrukcji stalowej; kontrolowanie jakości wykonanego montażu; zabezpieczanie konstrukcji stalowej przed utratą stateczności; wykonywanie obmiaru i odbioru konstrukcji stalowej; demontowanie konstrukcji stalowej; organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami BHP, ochrony ppoż., ochrony środowiska i ergonomii.Umowa zlecenie: około 160h w miesiącu
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (wietnamskiej)
JUMATEL Ścibiorski Michał - 2016-09-09 - Lubartów (lubelskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie garmażeryjne.
Centrum Kulturalno Rozrywkowe Zawadzki Łukasz - 2017-08-30 - Chustki (mazowieckie)
kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2017-07-24 - Tarnów (małopolskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw zapewnienie najwyższej jakość produktów w połączeniu z jakością obsługi i estetyką wydawanych potraw dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu przestrzeganie zasad postępowania z żywnością przestrzeganie i właściwie stosowanie obowiązujących zasad /przepisów BHP, Ppoż., Sanepid-u utrzymywanie wysokich standardów sanitarnych w ramach prowadzonej działalności przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w produkcji gastronomicznej
"Społem" Augustowska Spółdzielnia Spożywców - 2018-10-02 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie oraz wydawanie dań restauracyjnych, organizacja pracy restauracji, logistyka zatowarowania, pozyskiwanie nowych klientów
ANDRZEJ SERAFIN - 2019-10-17 - Żory (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW REGIONALNEJ KUCHNI INDYJSKIEJ, PODAWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - Łódź (łódzkie)