KUCHARZ R37/0920-311/19 Wieniec-Zdrój oferta pracy UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ R37/0920-311/19
Wynagrodzenie: 2 800 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw
Data publikacji: 2019-03-12
Lokalizacja: Wieniec-Zdrój (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BRZOZOWA 1, 87-800 Wieniec-Zdrój, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 800 - 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: - w zależności od kwalifikacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R37/0920-311/19
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieniec-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: włocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brześć Kujawski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 800 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.03.2019
Data zakończenia pracy: 11.06.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: badania sanitarno-epidemiologiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne; mile widziane doświadczenie zawodowe; aktualne badania sanitarno- epidemiologiczne; praca w godz.: 6.00-14.00, 11.00-19.00, 13.00-21.00
Nazwa pracodawcy:
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
87-800 Wieniec-Zdrój, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV na adres e-mail, w tytule należy podać nazwę stanowiska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: włocławski
Gmina pracodawcy: Brześć Kujawski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wieniec-Zdrój
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.03.2019
Oferta pracy ważna do: 11.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potrwa w restauracji w/g menu, przygotowywanie składników, dbanie o czystość w miejscu pracy.
Łowcy Pracy Jakub Będkowski - 2016-10-06 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2016-06-29 - Wodzisław Śląski (śląskie)
- przygotowanie półproduktów do smażenia, - przygotowanie m.in burgerów, zapiekanek, steków, makaronów,- obsługa klienta,- obsługa terminala płatniczego- obsługa kasy fiskalnej
FIRMA HANDLOWA "MOON" GRZEGORZ GIERCZAK - 2018-03-30 - Ruda Śląska (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZIMNYCH I CPEŁYCH KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ROSYJSKIEJ WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ROSYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE MIEJSCE PRACY- SZCZECIN C.H GALAXYPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ: 601220939
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sprzedaż pieczywa i wyrobów piekarniczych, ciepłych i zimnych napoi, obsługa klienta, składanie zamówień towaru, obsługa kasy fiskalnej, obsługa zwrotów i reklamacji, udzielanie informacji o towarach w sklepie
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Cedynia (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Praca na 2 zmiany.
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2019-01-10 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
Delikatesy "VITAL" T&K Bar-Pizzeria "Magnat" Josipienko Tadeusz - 2017-03-02 - Augustów (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowanie posiłków- kuchnia staropolska, smarzenie, pieczenie i gotowanie ryb, przetwórstwo mięsnę, garmażerka
P.P.H.U "SKOWRONEK" Grzegorz Skowronek - 2017-01-24 - Bielawa (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Krapkowice (opolskie)
Wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i produktów spożywczych, prace kuchenne
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2017-11-29 - Wawrów (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ.PRACA W GODZINACH OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU 10.00 -24.00PIĄTEK- SOBOTA 10.00 DO 02.00NIEDZIELA 11.00 DO 22.00, OFERTA ZGŁOSZONA POD INFORMACJĘ STAROSTY
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-06-20 - Dębica (podkarpackie)
Obróbka i przygotowywanie żywności,dbanie o porządek i estetykę urządzeń na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2016-09-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony, proponowany okres zatrudnienia - 3 lataoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie potraw zgodnie z przepisami, przygotowanie stanowiska pracy, obieranie i krojenie, wyrób ciasta do pierogów, klusek i naleśników, sporządzanie farszy, pobieranie próbek
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Prudnik (opolskie)
przygotowywanie posików, wydawanie śniadań, dbałość o czystość w miejscu pracy
PPHU SANTANA ADAM SZANTYKA - 2017-07-31 - Wieleń (wielkopolskie)
Praca w kuchni.
JOT-CE. CONCEPT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Kuraszków (dolnośląskie)
KONTROLA JAKOŚCI PRODUKOWANYCH WYROBÓW, POBIERANIE PRÓBEK
MARBET-PPHU MARIA GRZESIAKOWSKA - 2018-04-09 - Brzostek (podkarpackie)
praca w kuchni restauracji
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Istebna (śląskie)
Księgowanie dokumentów, uzgadnianie ewidencji z kontami księgi głównej, sprawdzanie poprawności rachunkowej, przygotowanych deklaracji i sprawozdań, potwierdzanie i uzgadnianie sald z kontrahentami, fakturowanie.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Siedlce (mazowieckie)
praca w kuchni hotelu Copernicus Toruńwynagrodzenie 1800-2200 zł netto
L&P Sp. z o.o. - 2018-07-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, kontakt i współpraca z osobami chińskojęzycznymi
KANG KAI Sp. z o. o. - 2019-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
jw
Trans System Artur Wasiuk/ Hotel Stawisko - 2016-08-05 - Klaudyn Pierwszy (mazowieckie)
WYDAWANIE POSIŁKÓW Z KARTY
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2018-04-25 - Głogów Małopolski (podkarpackie)