KUCHARZ K/M (J.ANG.) (KUCHNIA INDYJSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (J.ANG.) (KUCHNIA INDYJSKA)
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-12-19
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 11.30-19.30
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (J.ANG.) (KUCHNIA INDYJSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.01.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia indyjska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie podstawowe; znajomo艣膰 kuchni indyjskiej; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego na poziomie komunikatywnymzakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 19.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 02.01.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
艂adowanie nieczysto艣ci na terenie miasta i gminy Sob贸tka, obs艂uga samochodu
ZAK艁AD US艁UG KOMUNALNYCH "HADLUX" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-04-25 - Sob贸tka (dolno艣l膮skie)
- planowanie jad艂ospis贸w i przygotowywanie posi艂k贸w, - pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu w odpowiednich ilo艣ciach, - dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w. Godziny pracy: 7:00-15:00. Oferta dost臋pna w sali G.Kontakt z pracodawc膮: 71 798 67 87.
Przedszkole nr 36 im. Wandy Chmielowskiej - 2017-08-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
d
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: pizza, sushi, dania kuchni w艂oskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - 艁uk贸w (lubelskie)
przygotowywanie potraw,utrzymanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy
Zajazd "Agros" Jan 艢wi臋ty - 2018-03-08 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ARTUR S.C. MA艁GORZATA, ARTUR KNAPIK - 2017-05-23 - Broszkowice (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
SUCHTA IWONA - 2017-07-26 - Pu艂tusk (mazowieckie)
Zbieranie i wyw贸z nieczysto艣ci sta艂ych, sprz臋tu jednorazowego u偶ytku, transport odpad贸w medycznych, sprz膮tanie posesji, od艣nie偶anie, strzy偶enie trawnik贸w, przycinanie drzew, przenoszenie mebli i inne
Specjalistyczny Szpital Wojew贸dzki w Ciechanowie - 2019-02-13 - Ciechan贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SP脫艁KA JAWNA - 2018-10-11 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Karczma Zapiecek -Anna Szostak - 2016-10-05 - D臋b贸wka (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w.
CORDROY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-05 - Lublin (lubelskie)
- praca w charakterze kucharza w g艂贸wnej restauracji: w godzinach 8.00 -11.00 bufetu 艣niadaniowego, a da艅 restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30- w ka偶dy wtorek i czwartek przygotowanie da艅 do bufetu samoobs艂ugowego- przygotowywanie sa艂atek, da艅 g艂贸wnych, zup - w razie potrzeby gotowanie da艅 bezglutenowych, wegetaria艅skich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapas贸w- sk艂adanie zam贸wie艅 towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu g艂贸wnego- przestrzeganie norm 偶ywno艣ci HACCP
Ferienzentrum Schlo脽 Dankern - 2018-01-22 - Niemcy (Niemcy)
Wykszta艂cenie zawodowe mile widziane; min. roczne do艣wiadczenie zawodowe; ksi膮偶eczka sanitarno epidemiologiczna; zakres obowi膮zk贸w: produkcja obiad贸w w restauracji pracowniczej; um. zlecenie; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
COMPASS GROUP POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-20 - Gliwice (艣l膮skie)
jw.
PORT MILLENNIUM S艂awomir Modzelewski - 2018-03-16 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Lubycza Kr贸lewska (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - 艁apy (podlaskie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, do艣wiadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, porcjowanie zywno艣ci, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy, prowadzenie rejestr贸w do procedur systemu HACCP, wsp贸艂dzia艂anie w sprawowaniu nadzoru nad prac膮 personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale 偶ywienia, przestrzeganie prawid艂owej eksploatacji maszyn i urz膮dze艅, dbanie o nale偶yty stan maszyn, narz臋dzi i sprz臋tu. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-04-04 - Rybnik (艣l膮skie)
Prowadzenie kuchni ,przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie potraw orientalnych oraz gotowanie w kuchni orientalnej
COPIAK JAROS艁AW Firma SHARK - 2017-07-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw z bio-produkt贸w, starter贸w, da艅 g艂贸wnych oraz deser贸w, organizacja pracy w kuchni, przygotowanie menu, zakup produkt贸w, przestrzeganie przepis贸w BHP oraz przepis贸w dotycz膮cych przechowywania produkt贸w
Bio-Hotel Koloniesch盲nke - 2017-01-09 - Niemcy (Niemcy)
Samokontrola jako艣ci przygotowywanych posi艂k贸w, poprzez pr贸bowanie potraw w r贸偶nych fazach ich przygotowania, dbanie o walory estetyczne i smakowe posi艂k贸w, w艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przygotowywanych posi艂k贸w, 艣cis艂e przestrzeganie przepis贸w i norm obowi膮zuj膮cych w zbiorowym 偶ywieniu wojsk i europejskich norm HACCP, znajomo艣膰 stosowanych norm 偶ywienia, przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w, zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w
32 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
proste prace manualne przy pakowaniu produktow
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Morawica (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Bukowina Tatrza艅ska (ma艂opolskie)
- obs艂uga i konserwacja wszelkich urz膮dze艅 w szpitalu- usuwanie na bie偶膮co brakuj膮cych i uszkodze艅 藕r贸de艂 艣wiat艂a- wykonywanie bie偶膮cych napraw, konserwacji urz膮dze艅 powy偶ej mocy 50kW
Wojew贸dzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniog贸rskiej - 2017-08-02 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
-przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchni臋 maroka艅sk膮-przygotowywanie jad艂ospis贸w-opracowywanie karty da艅
HABIBY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-30 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.Godziny pracy 6.00 - 14.00, 11.-19.00
Wojew贸dzki O艣rodek Lecznictwa Odwykowego i Zak艂ad Opieku艅czo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-09-07 - Gorzyce (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w; tworzenie menu
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2016-12-15 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w, obieranie warzyw, obr贸bka mi臋sa, dbanie o porz膮dek
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Skarszewy (pomorskie)