KUCHARZ Gorzyce oferta pracy Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków.Godziny pracy 6.00 - 14.00, 11.-19.00
Data publikacji: 2018-09-07
Lokalizacja: Gorzyce (śląskie)
Pracodawca: Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 8, 44-350 Gorzyce, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.Godziny pracy 6.00 - 14.00, 11.-19.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Zamkowa 8, 44-350 Gorzyce, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Gorzyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzyce
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy: Działalność szpitali
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.09.2018
Data dodania oferty pracy: 07.09.2018
Oferta pracy ważna do: 10.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Farma Smaków Agnieszka Biernacka - 2017-09-01 - Straszyn (pomorskie)
sporządzanie potraw kuchni włoskiej i polskiej
"ROMA" S.C. J. Michalczyk, G.Gensina, Z.Gensina - 2017-01-24 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Koło (wielkopolskie)
Praca w kuchni, gdzie codziennie obsługiwanych jest ok 250 gości.Do zadań należy przygotowywanie posiłków, odpowiednie przechowywanie żywności. Przestrzeganie przepisów dotyczących higieny.
Hotel Herzog Heinrich GmbH & Co.KG - 2018-08-29 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGOSala G, A
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-07-14 - Domasław (dolnośląskie)
prace związane z konserwacją oraz naprawami układów elektronicznych sterowania maszyn i urządzeń
FABRYKA SPRZĘTU RATUNKOWEGO I LAMP GÓRNICZYCH "FASER" SPÓŁKA AKCYJNA - 2015-11-30 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.Godziny pracy: 6:00-14:00 i od 10:30- 18:30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-07-18 - Łódź (łódzkie)
rejestracja bieżącej poczty
Komenda Wojewódzka Policji w Krakowie - 2016-12-09 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw. Przestrzeganie obowiązujących zasad higieny i bezpieczeństwa pracy.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-03-09 - Suchedniów (świętokrzyskie)
wg stanowiska i programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Boćki (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE CIEPŁYCH DAŃ I POTRAW Z RÓŻNYCH REGIONÓW ŚWIATA, SZCZEGÓLNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ, OBSŁUGA GRUP ZORGANIZOWANYCH ROSYJSKOJĘZYCZNYCH, PRACA FIZYCZNA, POD PRESJĄ CZASU, WYMAGAJĄCA DUŻEJ ODPORNOŚCI NA STRES
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań obiadowych kuchni polskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "KALAFA" KATARZYNA FALKOWSKA - 2017-04-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Zblewo (pomorskie)
obróbka wstępna surowców gastronomicznych, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-02-17 - Lubin (dolnośląskie)
Pozyskiwanie nowych klientów w drodze bezpośredniego kontaktu. Do głównegoobowiązku pracownika będzie pozyskanie z terenu powiatu 90 nowych klientówktórym świadczona ma być usługa nadruku firmowego na kopertach adresowych.Kwota prowizji od każdego pozyskanego klienta to 40 zł brutto.Czas realizacji umowy to 2 miesiące. Umowa po przedłużeniu będzie stałą umowąo pracę z prowizyjnym systemem wynagrodzenia.Pracodawca przekaże pracownikowi listę branż do których adresowana jest ofertahandlowa. mile widziane doświadczenie w pracy przedstawiciela handlowego podstawowa znajomość obsługa komputera
STUDIO GRAFIKI I OBRAZU SIERMIX - 2018-08-06 - Nisko (podkarpackie)
REALIZACJA ZAMÓWIEŃ INTERNETOWYCH W ZAKRESIE DOSTARCZANIA TOWARÓW DO KLIENTA, OBSŁUGA TERMINALI PŁATNICZYCH, WNOSZENIE TOWARÓW DO KLIENTA, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZNAJOMOŚĆ TOPOGRAFII MIASTA, PRAWO JAZDY KAT. B, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W PROWADZENIU POJAZDÓW, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J.ANGIELSKIEGO/NIEMIECKIEGO: CV NALEŻY PRZESŁAĆ NA e-maila:31024hr (at) pl.tesco-europe.comPRACA W GODZ. 08.00-22.00 3/4 ETATU CZAS RÓWNOWAŻNY
TESCO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw(pieczenie, gotowanie, grilowanie, smażenie, filetowanie, czyszczenie, obieranie, rozdrabnianie), obsługa klienta, udzielanie informacji nt. dostępnych produktów, dekoracja i ekspozycja potraw w ladzie
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej i rosyjskiej (bliny, kartacze, pielmieni, wareniki, okroszka, dania z dziczyzny) wg tradycyjnych receptur.
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2016-12-21 - Maków Podhalański (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wegańskiej.
Avocado Joanna Krupicka - Jaroć - 2016-04-07 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Warszawa (mazowieckie)
Wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Międzygórze (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków z karty oraz iventów
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Chorzów (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej; dyspozycyjnośc ze względu na dni i godziny pracy do uzgodnienia; min 2 lata doświadczenia
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Góra Świętej Anny (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2017-05-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB W RAZIE BRAKU DOŚWIADCZENIE W PRACY NA KUCHNI, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI;
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obsługa gości, przyjmowanie i wydawanie zamówień, dbanie o salę sprzedażową.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Zabierzów (małopolskie)
katering, gastronomia przygotowywanie wszystkich dań, zarządzanie personelem kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Radom (mazowieckie)