KUCHARZ Olsztyn oferta pracy Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 3
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłkówGodziny pracy 06.00-14.00
Data publikacji: 2020-02-07
Lokalizacja: Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 3
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wańkowicza 1, 10-684 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłkówGodziny pracy 06.00-14.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie 2600 + wysługa lat + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Olsztyn
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Data zakończenia pracy: 31.12.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 3
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
Wańkowicza 1, 10-684 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztyn
Ulica pracodawcy: Wańkowicza
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 07.02.2020
Oferta pracy ważna do: 21.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a6a2152f85eff799cafcb889a1a9a3b7
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dzieci przedszkolnych zamieszkałych w domach pomocy społecznej i przygotowanie ich, spakowanie w termopaki, termosy
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-08-20 - Poznań (wielkopolskie)
prace w kuchni
Hotel Księżyc Małgorzata Stańczyk - 2018-07-30 - Świebodzice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-08-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dań.
NOVOTEX - Zbigniew Kosiedowski - 2019-11-26 - Nowy Staw (pomorskie)
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków dla dzieci, przestrzeganie przepisów BHP i ppoż,wykonywanie poleceń pracodawcy, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń, układanie jadłospisu, dbanie o czystość na stanowisku pracy
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE "JEDYNECZKA" JOLANTA MROZIK - 2018-02-07 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej chana dal, birmani, kurczak tandori, pilaf, burfi, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2018-01-27 - Piaseczno (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej. Przygotowywanie sałatek.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie min. 3 lata w pracy w gastronomii na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność przygotowanie potraw kuchni polskiej, śląskiej oraz sałatek. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 602-664-509) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wincentego Pola 73, 40-595 Katowice).
RESTAURACJA "WUJEK" S.C. LECH, MARIA ŁABAJ - 2016-04-15 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie czystości stanowiska pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2019-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie dań z karty, utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2017-03-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Do uzgodnienia
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "GAL-POL" PALUCH PIOTR, KNUREK WIESŁAW SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-17 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
FHU DYMARCZYK I GÓRCZYŃSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-05-12 - Szałe (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości baru i restauracji, pieczenie ciast, dekorowanie potraw, organizacjia pracy w kuchni.
HANTOL SERWIS Robert Babicz - 2016-07-06 - Dreglin (mazowieckie)
Obróbka mechaniczna, ręczna i termiczna surowców, przygotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "ELRO" Elżbieta Pufal - 2016-04-25 - Malbork (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-02 - Kartoszyno (pomorskie)
przygotowywanie i obróbka art. spożywczych, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2020-11-05 - Rąbień AB (łódzkie)
Praca w zawodzie kucharza w bistro akademickim
FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS" - 2016-06-10 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie pizzy, posiłków
EWARS EWA TUROWICZ - 2017-05-24 - Piekary Śląskie (śląskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu (dania kuchni indyjskiej), dbanie o czystość.
AZ-DIL KEBAB IBRAHIM ÇAGRIBAY - 2019-04-18 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
- pomoc w utrzymywaniu stanu technicznego maszyn i urządzeń zakładu, - pomoc i realizacja w zadaniach firmy, - pomoc w usuwaniu awarii maszyn i urządzeń, - praca w delegacji
GRAND TECHNOLOGY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-11 - Skawina (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, planowanie jadłospisu, przestrzeganie zasady BHP i utrzymanie czystości, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielenie ich w przygotowywanie potraw.
Cezar Przedsiebiorstwo Produkcyjne D. B. Niewiński - 2018-03-23 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków w Szpitalu Dziecięcym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2017-12-14 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie dań z menu, obsługa gości.
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2017-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
wg stanowiska i programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-28 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni polskiej, praca w godzinach 11.00-21.00, jedna zmiana, praca w dni wolne, pracodawca przewiduje dopasowanie godzin pracy do dojazadów, pierwsza umowa na okres próbny
WINIARNIA "HANNA" KUŚ GRZEGORZ - 2016-04-25 - Radomierzyce (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surówców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie i dekorowanie potraw.
SENY GROUP RESTAURANT POLAND - 2017-09-18 - Bielsko-Biała (śląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-06-13 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca w Hotelu Knieja.
HAL - GEN E. i E. Pacewicz, H.P i P. Zembrowscy spółka jawna - 2020-07-07 - Supraśl (podlaskie)