KUCHARZ Supraśl oferta pracy HAL - GEN E. i E. Pacewicz, H.P i P. Zembrowscy spółka jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca w Hotelu Knieja.
Data publikacji: 2020-07-07
Lokalizacja: Supraśl (podlaskie)
Pracodawca: HAL - GEN E. i E. Pacewicz, H.P i P. Zembrowscy spółka jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Niepodległości 6, 16-030 Supraśl, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca w Hotelu Knieja.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Supraśl
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2002
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Supraśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
HAL - GEN E. i E. Pacewicz, H.P i P. Zembrowscy spółka jawna
danePracodawcy_nip: 5420205527
danePracodawcy_regon: 050030597
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Aleja Niepodległości 6, 16-030 Supraśl, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: białostocki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2002
Gmina pracodawcy: Supraśl
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Supraśl
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0923472
Adres strony pracodawcy: www.hotelknieja.pl
Ulica pracodawcy: Aleja Niepodległości
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy: ośrodek wypoczynkowyHotel + sanatorium
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 07.07.2020
Oferta pracy ważna do: 07.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0ee39b189e0b7fdd483fd0b545961f31
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Złotoryja (dolnośląskie)
do uzgodnienia
ELEFANT PHU IMPORT EXPORT - 2016-04-26 - Błażowa (podkarpackie)
jw
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2019-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie dań zgodnie z recepturami i instrukcjami,- zapewnienie wysokiej jakości serwowanych dań,- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,- dbanie o wskaźniki ilościowe i jakościowe,- przestrzeganie zasad HACCP i BHP.Umowa zlecenie, zatrudnienie na okres 3 lata ilość godzin w miesiącu około 153
Krylin sp. z o.o. - 2019-11-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków gorących (obiadów) w ramach cateringu.
FT Sp. z o.o. - 2016-04-15 - Celestynów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-07-12 - Bażanowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta.
TURKISH KING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-05-14 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2500-3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Mile widziane prawo jazdy kat. B. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2018-04-16 - Katowice (śląskie)
Gotowanie w pensjonacie, na bankiety, gotowanie z karty (a-la-carte), kuchnia tradycyjna i nowoczesna
kontakt przez WUP - 2018-04-06 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków
PATIO ENGLOT BIELARZ SPÓŁKA JAWNA - 2019-11-18 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Przygotowywanie dań m.in. przystawek, dań głównych oraz deserów. Organizacja procesów pracy kuchni. Dbałość o odpowiednie magazynowanie produktów oraz ich zamawianie. Przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie dań, menu i kuchni wietnamskiej, kontakt z pracodwcą pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-02-19 - Pelplin (pomorskie)
Przygotowywanie dań mięsnych i półmięsnych, rozwóz posiłków po oddziałach, sprzątanie stanowiska pracy.
COMPANY CATERING ARKADIUSZ ANDREJCZYK, ESPAŃA ARKADIUSZ ANDREJCZYK - 2018-09-06 - Kolno (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Łapy (podlaskie)
przygotowywanie posiłkówwykształcenie zawodowezawód kucharzmile widziane doświadczenie
KOMIKS PUB&FOOD Damian Sotkiewicz Łukasz Żabiński spólka cywilna - 2016-06-03 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw/kebab, wydawanie posiłków, krojenie kebaba, znajomość języków do kontaktu z pracownikami/właścicielem.
KLEOPATRA REFAAT ABDELREHIM ABDELMAWGOUD-ABDELREHIM - 2020-01-08 - Strzelin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczków (opolskie)
CZYNNOŚCI POLEGAJĄCE NA PRZYGOTOWANIU I SPRZEDAŻY POTRAW WG. ZAMÓWIEŃ KLIENTÓW. OBSŁUGA SPRZĘTU NIEZBĘDNA DO PRZYGOTOWANIA I PRZECHOWYWANIA DAŃ.
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i wydawanie potraw, utrzymywanie porządku w kuchni i magazynach
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-01-03 - Oświęcim (małopolskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, CHĘCI DO PRACY. ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-06-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kuchnia polska i europejska
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Gliwice (śląskie)
Obsługa kasy,praca na sali sprzedaży , wykładanie towaru
kontakt przez OHP - 2019-01-07 - Skoroszyce (opolskie)
-realizacja zamówień-dbanie o czystość stanowiska pracy- wymagana aktualna książeczka zdrowia- przygotowywwanie posiłków dla gości pensjonatu-lista zakupów
Andrzej Świątkowski OŚRODEK MAZURSKI - 2016-06-21 - Okrągłe (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fijałkowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2018-05-08 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw- sporządzanie zamówień- utrzymywanie czystości na kuchni
GAMA GAWĘCKA MAGDALENA - 2020-03-12 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
prac w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Przysucha (mazowieckie)
Praca w zawodzie kucharza
Aleksandra Kubiesa A&J - 2016-08-12 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w Szczyrku w godz. 7.00-19.00 - według grafiku.
Panorama S.C. Andrzej Szymański, Barbara Szymańska - 2019-04-25 - Szczyrk (śląskie)