KUCHARZ Olsztyn oferta pracy Fit King Catering Kamil Chwesiuk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 200 - 3 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków lekkostrawnych, domowe obiady (żywienie w kateringu zbiorowym)Godziny pracy w systemie 12/12
Data publikacji: 2019-08-22
Lokalizacja: Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Fit King Catering Kamil Chwesiuk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dąbrowszczaków 10A, 10-539 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków lekkostrawnych, domowe obiady (żywienie w kateringu zbiorowym)Godziny pracy w systemie 12/12
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 200 - 3 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Olsztyn
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 200 - 3 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.08.2019
Data zakończenia pracy: 21.11.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Fit King Catering Kamil Chwesiuk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
Dąbrowszczaków 10A, 10-539 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztyn
Ulica pracodawcy: Dąbrowszczaków
Numer budynku pracodawcy: 10A
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.08.2019
Oferta pracy ważna do: 20.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?35676f7cdf823e1e36438cdbdfd32164
Podobne oferty pracy
-
IMPEL CATERING "COMPANY"SP. z o.o. Sp. Komandytowa - 2019-07-03 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
PHU Plusk Sp. z o. o. Spółka Komandytowa - 2016-02-17 - Iwonicz (podkarpackie)
j.w
Szpital Bielański im. ks.J.Popiełuszki SPZOZ - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie składników oraz potraw z kuchni chińskiej
WENG LEE Sp.z o. o. Sp. K. - 2016-04-01 - Poznań (wielkopolskie)
wg stanowiska, pracodawca oczekuje od kandydata posiadania własnego samochodu i prawa jazdy kat. B ze względu na konieczność dojazdu do pracy.
Robert Zięba Gościniec pod Lubomirem - 2017-01-27 - Węglówka (małopolskie)
przygotowanie potraw typu fast food
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Biecz (małopolskie)
Kucharz
MICHAŁ BŁASZKIEWICZ LABORATORIUM KALORII - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta, znajomość branży motoryzacyjnej, zamawianie towarów, dbałość o porządek i czystość w sklepie. Wymagane: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, obsługa komputera, min. roczne doświadczenie zawodowe w branży motoryzacyjnej. Tel.: 501 735 301 Piotr Zawadzki. Adres e-mail: biuro (at) agnes24.pl
"AGNES 24" SPÓŁKA CYWILNA AGNIESZKA ZAWADZKA, PIOTR ZAWADZKI - 2017-12-29 - Sulęcin (lubuskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, potraw, utrzymanie zakładu pracy w należytym porządku
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Brenna (śląskie)
przygotowanie potraw
JW INTERNATIONAL ZAJAZD KOSYNIER HOTEL JANINA N/POPRADEM S.C. - 2019-03-07 - Węgrzce (małopolskie)
Realizacja na bieżąco zlecenia – przygotowywanie potraw. Uzupełnie brakujących półproduktów oraz wytwarzanie na bieżąco. Przyjmowanie dostaw i rozdysponowanie do właściwych miejsc składowania. Przygotowanie bufeut na dzień następny. Kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów. pomieszczeń magazynowych oraz maszyn i urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach.
FOOD PASSION PIOTR PODKÓWKA - 2016-06-17 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań gorących dla dzieci szkolnych i przedszkolnych
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Nowym Lublińcu - 2019-08-08 - Nowy Lubliniec (podkarpackie)
-
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2018-04-05 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-04-19 - Mszana (śląskie)
Przygotowywanie dań, produkcja w/g obowiązujących norm BHP.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2016-09-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa "Jolka" Krzysztof Glegoła - 2016-08-05 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
-Poszukujemy kucharza, kucharki do nowo otwartej kawiarni,-Przgotowywane posiłków według przepisów własnych lub innych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 518-363-400 lub 608-640-336.
1. DZIAŁALNOŚĆ WYCHOWAWCZO-OPIEKUŃCZA JAGÓDKA KATARZYNA MARUT2. GASTRO "CELKA" KATARZYNA MARUT - 2018-01-10 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych.Zatrudnienie na okres próbny 3 miesiące, docelowo na czas nieokreślony.
AMW REWITA Spółka z o.o. Oddział Rewita Waplewo - 2017-11-08 - Maróz (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca od środy do niedzieli. Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-09-17 - Katowice (śląskie)
Zgodnie z umową.
FIRMA HANDLOWA - ANETA KĘPKA, STACJA PALIW PKN ORLEN - 2016-02-04 - Ropczyce (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-07-15 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
praca w godz. 11-21
Fakt-Karafka - 2016-12-28 - Opole (opolskie)
Branża: Gastronomia- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepisów - właściwyy dobór przepisów i skladnikówMiejsce wykonywanie pracy: ŁódźGodziny pracy od 12:00 do 14:00
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielenie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Zmianowość inna 12/24. Praca wykonywana w godzinach 07.00 - 19.00 i 19.00 - 07.00
Km Group s.c. Magdalena Matejczek, Katarzyna Ziółkowska - 2019-02-08 - Osła (dolnośląskie)
przygotowanie ciepłych i zimnych dań kuchni japońskiej
Premium Restaurants Sp. z o.o. - 2017-09-20 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, kuchnia zarówno polska jak i ukraińska
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Brzegi (małopolskie)
praca kasjera-sprzedawcy
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Chełmsko Śląskie (dolnośląskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-01-31 - Świdnica (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży, znajomość procesów technologicznych związanych z przygotowywaniem posiłków, nadzorowanie i realizowanie programu praktycznej nauki zawodu, znajomość przepisów HACCP
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Rydzynie - 2019-07-05 - Rydzyna (wielkopolskie)