KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 600 PLN
Zakres obowiązków: Branża: Gastronomia- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepisów - właściwyy dobór przepisów i skladnikówMiejsce wykonywanie pracy: ŁódźGodziny pracy od 12:00 do 14:00
Data publikacji: 2019-02-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Branża: Gastronomia- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepisów - właściwyy dobór przepisów i skladnikówMiejsce wykonywanie pracy: ŁódźGodziny pracy od 12:00 do 14:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej - znajomość oryginalnych przepisów kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2019
Oferta pracy ważna do: 27.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2017-03-29 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw barowych oraz dania z grila.
MEGA- DOM S.C.J.Piechota, P.Piechota - 2017-05-29 - Józefów (mazowieckie)
według zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Modliszewo (wielkopolskie)
Planowanie i wykonanie posiłków Przestrzeganie zasad HACCP
Przedszkole Nr 1 - 2016-07-12 - Oleśnica (dolnośląskie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków dietetycznych.
KIELAR i wspólnicy s.c. - 2016-08-19 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej.
Art & Craft Agnieszka Kiedrowska - 2017-04-18 - Sopot (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów według nich posiłków, punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi,, dbanie o najwyższa jakość i smak wydawanych posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych, zabezpieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie. Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu zgodnie z normami żywieniowymi. Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż., higieniczno- sanitarnych. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego z obowiązującą instrukcją. Utrzymanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i ubrań ochronnych, natychmiastowe zgłaszanie nieprawidłowości kierownikowi gospodarczemu. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych. Pilnowanie, aby w kuchni nie przebywały osoby nieupoważnione.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Złotoryja (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Wyrabianie pizzy, makaronów, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Praszka (opolskie)
Przyżądzanie posiłków, konsultacja i pomoc przy kucharzu głównym.
Motel "Na Wierzynka" Restauracja "MARYLA" s.c. A.J. Pasek - 2016-04-22 - Wieliczka (małopolskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe-gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-01 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ofertą firmy, dbałość o czystość i porządek na stanowisku
Grano Sp. z o.o. - 2018-07-24 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Kościerzyna (pomorskie)
j.w.
DUSSMANN POLSKA SPÓŁKA Z O. O. - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2019-03-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań a'la carte zgodnie z recepturami i ustalonymi standardami, umiejętność pracy w zespole, praca obejmuje również przygotowywanie potraw na bankiety i eventy.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
sporządzanie posiłków dla dzieci, mycie naczyń,prowadzenie dokumentacji wg procedur HACCP, dbanie o swoje stanowisko pracy
Publiczne Przedszkole "Leśny Zakątek" w Łaskarzewie - 2016-05-24 - Łaskarzew (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodkaPraca w godz. 6-18 w Kołobrzegu, w równoważnym systemie czasu pracy.
SEAMED Sp. z o.o. (OW PROTON) - 2016-04-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni i przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Mikołów (śląskie)
prace pomocnicze przy produkcji mebli
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Strzałków (łódzkie)
Referent do spraw księgowości
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie potraw
KAPAKO S.C. Sylwester Kożyb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek - 2016-11-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 7-15, 13-21.Miejsce pracy: siedziba firmy i lokale należące do WAK Sp. z o.o. S.KPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów, obróbka produktów, praca na kuchni zimnej i gorącej.
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Kraków (małopolskie)
Prace związane z kompleksowym przygotowaniem posiłków.
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2017-08-25 - Chodzież (wielkopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Żagań (lubuskie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami , normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym- wydawanie podstawowych posiłków- przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniajacych właściwą jakość żywności- przestrzeganie zasad określonych w systemie HACCP, przepisów dot. zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu-dabnie o należyte przechowywanie żywności- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, -dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Gorlice (małopolskie)
Praca przy produkcji pizzy.
PP Polska Iwona Lackosz - 2016-01-12 - Krosno (podkarpackie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Sanok (podkarpackie)