KUCHARZ OFPR/20/0841 (S) Dobra oferta pracy Gminny O艣rodek Kultury w Dobrej
Stanowisko: KUCHARZ OFPR/20/0841 (S)
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Pomoc w przygotowaniu potraw oraz dow贸z potraw do klient贸w. Praca w symstemie 2 - zmianowym w godzinach 6-20, na zmiany 7 dni w tygodniu. Oferta realizowana w ramach programu PO WER (przeznaczona dla os贸b do 30 r.偶.)
Data publikacji: 2020-06-12
Lokalizacja: Dobra (ma艂opolskie)
Pracodawca: Gminny O艣rodek Kultury w Dobrej
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:34-642 Dobra 490, powiat: limanowski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Pomoc w przygotowaniu potraw oraz dow贸z potraw do klient贸w. Praca w symstemie 2 - zmianowym w godzinach 6-20, na zmiany 7 dni w tygodniu. Oferta realizowana w ramach programu PO WER (przeznaczona dla os贸b do 30 r.偶.)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ OFPR/20/0841 (S)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Dobra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: limanowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1207
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Dobra
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.06.2020
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Prawo jazdy kat. B1
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Gminny O艣rodek Kultury w Dobrej
danePracodawcy_nip: 7371870319
danePracodawcy_regon: 492045671
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy Limanowa
Adres pracodawcy:
34-642 Dobra 490, powiat: limanowski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie, oferta prac interwencyjnych realizowana w ramach programu PO WER - dla os贸b do 30 r.偶.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: limanowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1207
Gmina pracodawcy: Dobra
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Dobra
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0423172
Adres strony pracodawcy: www.gok.gminadobra.pl
Numer budynku pracodawcy: 490
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy Limanowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|42A
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.06.2020
Data dodania oferty pracy: 12.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 11.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?81637f1b8fd99dfc219ab69e7c3b6537
Podobne oferty pracy
Pracownik restauracji
kontakt przez OHP - 2019-02-28 - Sanok (podkarpackie)
Sta偶 w firmie MMT Sp. zo.oProgram sta偶u do zapoznania w pokoju 56
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga klienta, przyjmowanie zam贸wie艅, wydawanie posi艂k贸w
Monika Sosnowska - 2018-09-27 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Zabrze (艣l膮skie)
prowadzneie pojazdu typu bus (do 3,5 tony) na terenie kraj贸w UE, obs艂uga nawigacji, dbanie o powierzony pojazd
BRACIAKTRANS ANDRZEJ KOT - 2015-12-04 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowanie potraw dla go艣ci indywidualnych dla grup, organizacja pracy w kuchni, sk艂adanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Nowe Gorzycko (lubuskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz (praca w barze na 1/2 etatu)praca w przedziale godz. 8-19.
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2016-10-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Zast臋pstwa szefa kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, udzia艂 w szkoleniu pomocy kuchennych, koordynacja pakowania posi艂k贸w.
Aspen Res Sp. z o.o. - 2018-11-14 - Skawina (ma艂opolskie)
przygotowywanie sa艂atek, burger贸w, potraw z grila
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Radomsko (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW (R脫WNIE呕 MI臉SNYCH), DOB脫R SK艁ADNIK脫W, WSP脫艁PRACA Z RESZT膭 OBSADY LOKALU, PRACA W DU呕YM OB艁O呕ENIU, G艁脫WNIE STOJ膭CA,WYMAGANIA: MILE WIDZIANA KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, MILE WIDZIANE OBYCIE W KUCHNI I GASTRONOMII, 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO
US艁UGI聽GASTRONOMICZNE聽ANTONIUS聽ADAMS - 2019-11-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ochrona mienia
BIURO BEZPIECZE艃STWA SNAJPER DARIUSZ ZIELI艃SKI - PIOTR ROGOWSKI S.C. - 2019-12-12 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
gotowanie i wydawanie potraw, zamawianie towaru, sprz膮tanie swojego miejsca pracy
Restauracja "G艂臋boki Talerz" Anna Piskorz - 2019-04-30 - Cieszyn (艣l膮skie)
do uzgodnienia
FIRMA BARTEK - 2016-12-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Aleksandr贸w Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji wegetaria艅skiej w C.H Magnolia Park.Praca 5 dni w tygodniu, r贸wnie偶 w weekendy, w systemie zmianowym.Przygotowywanie sos贸w, farszy i da艅 wed艂ug przepis贸w.Proponowany okres zatrudnienie - 2 lata.Dyspozycyjno艣c w godzinach: 6.30-17.00.Wymiar pracy - oko艂o 160-170 h/ m-c.Sala G
JR COMPANY SP.Z O O - 2018-07-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Utrzymanie dokumentacji 艣rodk贸w trwa艂ych w ksi臋gach rachunkowych dla poszczeg贸lnych filii PMI; przeprowadzanie analizy projekt贸w CAPEX i przygotowanie wniosk贸w kapitalizacji; analiza 艣rodk贸w trwa艂ych z zapewnieniem i偶 rachunki s膮 zgodne na koniec okresu; wykonywanie czynno艣ci zamkni臋cia na koniec okresu sprawozdawczego w celu zapewnienia terminowego i dok艂adnego raportowania US GAAP i statutowych sprawozda艅 finansowych (w tym OB i wej艣膰 RF), a tak偶e raportowanie danych finansowych do zarz膮du i innych instytucji zewn臋trznych (statystyka); Opracowywanie i wdra偶anie najlepszych praktyk i zapewnianie wsparcia innym zespo艂om w obszarze zwi膮zanym ze 艣rodkami trwa艂ymi. Dokumentacja 艣rodk贸w trwa艂ych: utrzymanie ewidencji 艣rodk贸w trwa艂ych (dodatki 艣rodk贸w trwa艂ych, rozdysponowanie, transfery, likwidacja / sprzeda偶, itp .; utrzymanie struktury CAPEX) dla odpowiednich podmiot贸w PMI w spos贸b dok艂adny, kompletny i terminowo. Nale偶y przestrzega膰 wszystkich procedur wg US GAAP i ustawodawstwa rachunkowo艣ci oraz zasad i procedur PMI. Eskalacja do prze艂o偶onego okoliczno艣ci, kt贸re nie prowadz膮 do zdefiniowanych terminowo cel贸w; Przygotowanie zgodnych bilans贸w 艣rodk贸w trwa艂ych miesi臋cznie / kwartalnie / rocznie wg Konta Pojednania Matrix, analizy sald kont oraz 艣ledzenie zidentyfikowanych problem贸w; Obliczanie amortyzacji 艣rodk贸w trwa艂ych zgodnie z US GAAP, jak r贸wnie偶 lokalnymi przepisami ustawowymi. Wykonywanie miesi臋cznych, kwartalnych i rocznych zamkni臋膰 ksi膮g wg US GAAP i ustawowych przepis贸w prawnych danego kraju. Przygotowywanie regularnych uzgodnie艅 r贸偶nic mi臋dzy US GAAP i ksi臋gami statutowymi; Przygotowanie sprawozda艅 finansowych wg US GAAP zwi膮zanych ze 艣rodkami trwa艂ymi w oparciu o prawo danego kraju. Przestrzeganie wszystkich wymog贸w prawnych, podatkowych i korporacyjnych; Monitorowanie rachunku CIP i projekt贸w CAPEX, przygotowanie przypisania podprojekt贸w z powi膮zanymi aktywami, przydzielanie og贸lnych nak艂ad贸w na aktywa, koordynacja z lokalnym koordynatorem projektu in偶ynierem/ koordynatorem aktyw贸w aktyw贸w w celu przygotowania propozycji kapitalizacji. Przygotowanie projekcji bilansu (RF, OB) planowanie cyklu raport贸w. Dostarczanie planowanych warto艣ci kapitalizacji, planowanych przelew贸w wewn膮trzgrupowych, sprzeda偶y dla stron trzecich, z艂omowanie i odpisy. Oszacowanie amortyzacji i r贸偶nic w US GAAP vs. Ustawy vs. Warto艣ci podatkowe. Rozwijanie wiedzy eksperckiej w obszarze 艣rodk贸w trwa艂ych i Capex. Dzia艂anie jako wewn臋trzny ekspert / konsultant w tej dziedzinie. Utrzymanie Dokumentowanie i stale utrzymywanie wiedzy na temat rozliczania danego procesu dla wszystkich podmiot贸w stowarzyszonych w zakresie SCE
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, praca na kuchni
Sanatorium Uzdrowiskowe Dukat Medical Spa Sp. z o.o. - 2019-05-08 - D膮bki (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla grup zorganizowanych i os贸b indywidualnych
Zwi膮zek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2019-01-16 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg standard贸w obowi膮zuj膮cych w o艣rodku
kontakt przez PUP - 2020-07-22 - Luboradza (zachodniopomorskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagr贸d i sk艂adek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku 偶ycia. Wykszta艂cenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowanie farszu i ciasta do pierog贸w chi艅skich, lepienie pierog贸w chi艅skich, zamawianie produkt贸w w j臋zyku chi艅skim.
Koncept Piotr Grablewski - 2017-08-01 - Gdynia (pomorskie)
PRACA W MARKECIE MR脫WKA JAKO KASJER-SPRZEDAWCA
HURTOWNIA BUDOWLANA "AGAD" SP.Z O.O - 2018-07-03 - Che艂m偶a (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni azjatyckiej (shoarma, biriani, halim, rezala, kebab); samodzielne dobieranie produkt贸w spo偶ywczych; dekorowanie i porcjowanie potraw; zabezpieczanie surowc贸w przed zepsuciem; tworzenie w艂asnych przepis贸w; przestrzeganie przepis贸w BHP i p. po偶, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2020-05-26 - Olsztyn (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Pomocy Spo艂ecznej "SMREK" w Zaskalu - 2019-04-11 - Zaskale (ma艂opolskie)
- przygotowywanie potraw regionalnej kuchni indyjskiej- podawanie posi艂k贸w- umowa o prac臋 na czas okre艣lony na okres 3 lat
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wykonywanie pizzy.Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Celtronic Tomasz B艂achnio - 2016-03-02 - Celestyn贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie produkt贸w do produkcji potraw, sporz膮dzanie potraw, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, znajomo艣膰 kart kalkulacyjnych.
BAR"OMEGA" S.C. HANNA CZECHOWSKA GRA呕YNA KACPROWSKA - 2017-04-27 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w ZDPS w Wieleniu.
Zesp贸艂 Dom贸w Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Franciszkanek Rodziny Maryi Wiele艅 - 2018-04-10 - Wiele艅 (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Warszawa (mazowieckie)