KUCHARZ Szczecin oferta pracy USŁUGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW (RÓWNIEŻ MIĘSNYCH), DOBÓR SKŁADNIKÓW, WSPÓŁPRACA Z RESZTĄ OBSADY LOKALU, PRACA W DUŻYM OBŁOŻENIU, GŁÓWNIE STOJĄCA,WYMAGANIA: MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, MILE WIDZIANE OBYCIE W KUCHNI I GASTRONOMII, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO
Data publikacji: 2019-11-18
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: USŁUGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW (RÓWNIEŻ MIĘSNYCH), DOBÓR SKŁADNIKÓW, WSPÓŁPRACA Z RESZTĄ OBSADY LOKALU, PRACA W DUŻYM OBŁOŻENIU, GŁÓWNIE STOJĄCA,WYMAGANIA: MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, MILE WIDZIANE OBYCIE W KUCHNI I GASTRONOMII, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.12.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 3)
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy: USŁUGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.11.2019
Oferta pracy ważna do: 17.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a66d88b21c77a8ff3e1633d12ba0c45d
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW , PÓŁPRODUKTÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI, POMOC KUCHARZOWI W PRZYGOTOWANIU POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA , ZNAJOMOŚĆ PRODUKTÓW KUCHNI WŁOSKIEJ, DOŚWIADCZENIE 2 LATA , GODZINY PRACY 12-20, MIEJSCE PRACY PIZZERIA BELLA ITALIA
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca w Hotelu Knieja.
HAL - GEN E. i E. Pacewicz, H.P i P. Zembrowscy spółka jawna - 2020-07-07 - Supraśl (podlaskie)
Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-03-30 - Racibórz (śląskie)
obsługa rejestracji
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Świętochłowice (śląskie)
wg stanowiska
BUD-GARDEN Firma Usługowo-Handlowa Anna Wojtasik - 2018-09-17 - Turowo (zachodniopomorskie)
Wykształcenie podstawowe/zawodowe. Prace budowlane. Wynagrodzenie+premia. Kontakt telefoniczny oraz osobisty z pracodawcą.
ZUH REKTYFIKACJA LERCH JERZY, LERCH SYLWIA, WYSZKOWSKA DONATA S.C. - 2018-04-17 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
obsługa klientów na sali sprzedaży, obsługa kasy fiskalnej, sprawdzanie terminów ważności produktów
Stokrotka Sp. z o.o. Lublin - 2018-11-19 - Łódź (łódzkie)
1. Sporządzanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami w szkole.2. Dbanie o utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy, w pomieszczeniach kuchennych i przyległych zgodnie z procedurami i instrukcjami GHP oraz HACCP.możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony
Gimnazjum im. Jana Pawła II w Międzyzdrojach - 2015-12-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Dbałość o stanowisko pracy.Praca na 1/2 etatu, godziny do uzgodnienia (Pizzeria czynna w godz. 12.00-22.00). Istnieje możliwość pracy na peły etat.
Pizzeria "VERONA" -Przemysław Banasiak - 2018-01-10 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie dań mięsnych, obsługa sprzętów gastronomicznych, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy, przygotowanie zakąsek, wydawanie posiłków z kuchni, dbanie o etetykę wydawanych posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Turek (wielkopolskie)
praca w kuchni w restauracji, układanie menu, przygotowywanie i wydawanie dań
Zajazd Pan Tadeusz K. Brzozowska - 2016-03-11 - Kogutek (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
Magazynier
FHU LEMON Andrzej Rudnik - 2016-05-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2020-02-28 - Trzebnica (dolnośląskie)
prygotowywanie posiłkow w kuchni zbiorowego żywienia
LECH RESORT & SPA - 2016-03-18 - Łeba (pomorskie)
Gotowanie posiłków dla klientów.Umowa zlecenie, ilość godzin miesięcznie ok. 168Dyspozycyjność: 7:30 - 23:00Proponowany okres zatrudnienia : 12 - 36 miesięcyMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Sikorskiego + inne lokalizacje
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW SPORTU I REKREACJI ZIEMI KUJAWSKO-POMORSKIEJ FORMA - 2017-11-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Praca w lokalu gastronomicznym
UEGN Krzysztof Jamrozy - 2019-04-05 - Grajewo (podlaskie)
przyrządzanie posiłków i pizzy
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, kierowanie personelem pomocniczym.
kontakt przez PUP - 2020-09-14 - Brwinów (mazowieckie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2020-02-05 - Lipsko (mazowieckie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2018-09-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy, dań obiadowych, Fast-food-ów
Pizzeria "Malaga" Alicja Olak - 2017-05-19 - Cewice (pomorskie)
prowadzenie kursów językowych, tłumaczenie tekstów, nauczanie języka angielskiego i serbskiego
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posłków. Praca w godzinach 12:00-22:00
Restauracja SZYSZKARNIA Marta Zaczyńska - 2018-02-24 - Brzesko (małopolskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW OFEROWANYCH W MENU LOKALU
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wg stanowiska
Restauracja "Ruta" Waldemar Pieczulis - 2017-03-03 - Puńsk (podlaskie)
kucharz
FOODTASTIC Krzysztof Marciniak - 2020-06-12 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-zapoznanie się z przepisami BHP i miejscem stanowiska pracy,-przygotowanie warzyw i ich obróbka wstępna,-przygotowanie i obróbka mięsa i innych produktów spożywczych,-przygotowanie poszczególnych zestawów daniowych,-gotowanie posiłków,-obsługa sprzętów kuchennych,-zamawianie potrzebnych produktów kuchennych,-sprzątanie i utrzymanie w czystości stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łagów (lubuskie)