KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 350 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw regionalnej kuchni indyjskiej- podawanie posiłków- umowa o pracę na czas określony na okres 3 lat
Data publikacji: 2019-12-19
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw regionalnej kuchni indyjskiej- podawanie posiłków- umowa o pracę na czas określony na okres 3 lat
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 350 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 350 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność obsługi elektrycznego noża do mięsa (kebabu)- znajomość kuchni indyjskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.12.2019
Data dodania oferty pracy: 19.12.2019
Oferta pracy ważna do: 02.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8d0cd62bbb0b665d8f9388d562808f62
Podobne oferty pracy
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2018-10-02 - Zagórz (podkarpackie)
Sporzadzanie potraw dla gości indywidualnych i grup, obsługa wstępna surowców, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, wykończenie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, przestrzeganie higieny i czystości
Prywatne Przedszkole YES-Młodzi Odkrywcy Joanna Brown - 2017-11-13 - Będzin (śląskie)
- PRZYRZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, CIAST, NAPOI I DESERÓW,- OCENA SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH I WŁAŚCIWE GOSPODAROWANIE NIMI,- WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE I DEKOROWANIE POTRAW,
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2020-02-18 - Wronki (wielkopolskie)
czyszczenie i krojenie warzyw, przygotowywanie sałatek, obróbka mięsa, grilowanie mięsa, lepienie pierogów chinkali, wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2020-11-25 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw fast - food, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o porządek w miejscu pracy.Praca od poniedziałku do piątku w godzinach od 10:00 do 18:00 i od 12:00 do 20:00.
Bieniek Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowo-Transportowa - 2019-03-21 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Praca w kuchni z umiejętnością przygotowywania dań i potraw arabskich, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków na zimno i na gorąco, utrzymanie porządku w kuchni i obieralni.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Bakałarzewo (podlaskie)
jw.
Home Studio Katarzyna Przygoda - 2016-06-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie, wydawanie fastood, kebab, sprzątanie
GŁODNY TUREK Judyta Sasuła - 2017-09-28 - Pawłowice (śląskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd CHODOWIAK - 2017-07-10 - Chodów (mazowieckie)
utrzymanie porząsku i czystości na obiekcie
Inwemer System Sp. z o.o. Piotrków Trybunalski - 2017-11-29 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Sulbiny (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-07-01 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Obsługa myjni samochodowej.Staż odbywać się będzie w gminie Sicienko
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
Sprzedawca artykułów do produkcji mebli tapicerskich. Mile widziana osoba z orzeczeniem o niepełnosprawności.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe BYLICKI Sławomir Bylicki - 2019-10-30 - Baranów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych i grup zorganizowanych
MANOR HOUSE SP. Z O.O. - 2018-10-03 - Chlewiska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"CZE-DAN" S.C. DANUTA STRUSKA RADOSŁAW STRUSKI - 2016-08-26 - Łany (lubelskie)
Przygotowanie i sprzedaż kebaba, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości .
PROTEC PIOTR DĘBSKI - 2017-01-03 - Tychy (śląskie)
Zastępstwo szefa kuchni. Przygotowywanie posiłków. Udział w szkoleniu pomocy kuchennych. Współpracy z kadrą kierowniczą. Koordynacja pakowania posiłków. Współpraca z zespołem, delegowanie zadań. Przestrzeganie zasad BHP
kontakt przez OHP - 2018-11-20 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Ropica Polska (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ARABSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków
E & B Falkowscy s.c. - 2020-01-09 - Augustów (podlaskie)
Sporządzanie według okreslonych norm i receptur kulinarnych, róznych potraw z surowców i produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem kuchni indyjskiej. Dbanie o dobrą jakość i świeżość używanych surowców i produktów. metkowane są w języku angielskim i hindi.
EXPRESS SP.Z O.O. - 2016-09-12 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-03-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
prace spawalnicze
kontakt przez PUP - 2017-12-10 - Ząbinowice (pomorskie)
jw.
"SOLARZ & MARKS M. MARKS, A. SOLARZ SPÓŁKA JAWNA" - 2016-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
Magazynowanie produktów i ewidencja, fakturowanie, znajomośc dokumentów księgowych, obsługa klienta zagranicznego.
Joanna Mrózek-Jaromin, TARTACZNICTWO, STOLARSTWO, WYRÓB LISTEW - 2019-12-20 - Toporzysko (małopolskie)
Nauczanie chemi w klasach VII-VIII
Szkoła Podstawowa w Stawie - 2020-08-03 - Staw (lubuskie)