KUCHARZ (NR 4066) Inowrocław oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ
Stanowisko: KUCHARZ (NR 4066)
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Restauracja SALINE w Hotelu Focus w Inowrocławiu
Data publikacji: 2016-11-30
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Solankowa 17, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Restauracja SALINE w Hotelu Focus w Inowrocławiu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 4066)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie zawodowe jako kucharz
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Solankowa 19/2, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt w sprawie oferty pracy pod nr tel 663 162 032
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowrocławski
Gmina pracodawcy: Inowrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Inowrocław
Ulica pracodawcy: Solankowa
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.11.2016
Oferta pracy ważna do: 30.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Planowanie posiłków, przygotowanie potraw i deserów, wydawanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ;
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Radom (mazowieckie)
Wypieki pieczywa tureckiego i potraw tureckich
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Prudnik (opolskie)
Zarzadzanie zespołem kucharzy i kelnerów, układanie menu, przygotowywanie zamówień na produkty niezbędne w kuchni, wyliczanie gramatur, kalorii.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Siedlce (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, KREATYWNOŚĆ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00; 05.00-13.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sprzątanie obiektu, utrzymywanie czystości na powierzonym stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie dań dla gości hotelu i restauracjiI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej - 2018-06-19 - Ozorków (łódzkie)
Obsługa klientów, przyjmowanie dostaw towarów, obsługa komputera
"DECO" CHUDY PRZEMYSŁAW - 2016-10-13 - Stare Kotkowice (opolskie)
dostarczanie posiłków do klientów, przygotowanie posiłków
SMACZNY BAREK Aneta Iwanowicz - 2015-12-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz.
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw z karty , imprez okolicznościowych. Dbanie o czystosć na stanowisku pracy.
PIZZERIA "PALERMO" - 2016-07-08 - Trzebnica (dolnośląskie)
umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-12-20 - Karpacz (dolnośląskie)
prace przy przygotowywaniu posiłków, obsługa kuchni
BAR "SURPRISE" ALEKSANDER PIERÓG - 2016-11-25 - Gubin (lubuskie)
opracowanie menu zgodnie z wymogami raCJONALNEGO ŻYWIENIA - DBAŁOŚĆ O WALORY SMAKOWE POTRAW, DBAŁOŚĆ O SPRZĘT KUCHENNY, DBAŁOŚĆ O PORZADEK W KUCHNI, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG
NEW - FASHION GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Zameczek (warmińsko-mazurskie)
Mycie i dezynfekcja linii produkcyjnych.
ROJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Pionki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej a la carte oraz przyjęć okolicznościowych dla gości.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Medynia Głogowska (podkarpackie)
gotowanie w ośrodku
"Centrum Usług Logistycznych" - 2016-05-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
prace związane z ochroną środowiska, utrzymaniem porządku i czystości w mieście
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Żyrardów (mazowieckie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 2100-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 11:30-19:30. Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiejętność gotowania zup, kompozycji sałatek, wypieku burgerów wegańskich, innych potraw wegańskich. Wymagana umiejętność zachowania czystości i dbałość o czystość. Kontakt telefoniczny (8:30-19:30) (Tel. 796-875-361) lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-11 - Katowice (śląskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, umiejętności,doświadczeniew pracy na ww stanowisku
Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska - 2017-02-13 - Antonin (wielkopolskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w szczególności kuchni indyjskiej. Czytanie receptur w języku hindi. Porcjowanie, wydawanie posiłków i dbanie o ich najwyższą jakość. Utrzymywanie porządku i czystośći miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowiązków powierzonych przez pracodawcę. Praca będzie wykonywania w środowisku wielokulturowym i językowym z przewagą współpracowników mówiących w języku angielskim. Wykształcenie zawodowe lub średnie. Doświadczenie zawodowe 2 lata. Znajomość języka angielskiego oraz hindi na poziomie komunikatywnym.
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-02-03 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie i sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Przasnysz (mazowieckie)
wg. stanowiska
Złoty Potok Resort Sp. z o.o. - 2017-03-07 - Złoty Potok (dolnośląskie)
wg stanowiska
HOTEL LIDIA sp. z o.o. sp. k. - 2016-07-05 - Darłowo (zachodniopomorskie)
kucharz
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2016-01-15 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacji pracy, BHP i PPOŻ. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, obróbka wstępna surowców oraz dobieranie ich do sporządzania posiłków, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, zabezpieczenie surowców przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2018-05-19 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, kontrola jakości produktów spożywczych.
New Kansai Sushi Bar - 2017-02-01 - Gdańsk (pomorskie)