KUCHARZ Nowy S膮cz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽489 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz- oferta sta偶u realizowana ze 艣rodk贸w Algorytm. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, dobra organizacja czasu pracy, pracowito艣膰, sumienno艣膰.
Data publikacji: 2021-06-25
Lokalizacja: Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nowy S膮cz, powiat: m. Nowy S膮cz, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
Kucharz- oferta sta偶u realizowana ze 艣rodk贸w Algorytm. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, dobra organizacja czasu pracy, pracowito艣膰, sumienno艣膰.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽489 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowy S膮cz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Nowy S膮cz
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1262
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽489 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 15.07.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Dok艂adno艣膰, sumienno艣膰 i rzetelno艣膰 w wykonywaniu obowi膮zk贸w
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze bran偶owe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7343209370
danePracodawcy_regon: 387015728
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: S膮decki Urz膮d Pracy
Adres pracodawcy:
Zielona 55, 33-300 Nowy S膮cz, powiat: m. Nowy S膮cz, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: m. Nowy S膮cz
danePracodawcy_kodPowiatu: 1262
Gmina pracodawcy: Nowy S膮cz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy S膮cz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0959435
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 55
Oferta zg艂oszona przez: S膮decki Urz膮d Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 25.06.2021
Oferta pracy wa偶na do: 24.07.2021
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.06.2021
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?897a555900d1080edad4fd069fdb20f0
Podobne oferty pracy
prace przy produkcji i dystrybucji pierog贸w
kontakt przez PUP - 2020-09-23 - Gromiec (ma艂opolskie)
Przygotowywanie prostych posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Nysa (opolskie)
Gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w.
RESTAURACJA-HOTEL" U BOSMANA" M.K.SKIBA S.C. - 2021-06-01 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury, tworzenie w艂asnych przepis贸w, dbanie o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci, porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych
LIYA WANG - 2019-10-23 - Magdalenka (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE OBR脫BKA, GOTOWANIE DA艃 KUCHNI AZJATYCKIEJWYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE LUB ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢CI PRZYGOTOWYWANIA DAN AZJATYCKICH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE KUCHARZA KUCHNI AZJATYCKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO I WIETNAMSKIEGO
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w z zakresu kuchni hinduskiej, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi kucharzami pochodzenia hinduskiego
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅, p贸艂produkt贸w i menu z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej, zamawianie produkt贸w od dostawc贸w pochodzenia wietnamskiego jak i z kraju Wietnam
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, praca na kuchni
Sanatorium Uzdrowiskowe Dukat Medical Spa Sp. z o.o. - 2019-09-06 - D膮bki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Pozna艅 (wielkopolskie)
- przygotowywanie i wykonywanie zmiennego trzy-daniowego zestawu obiadowego 5 dni w tygodniu- przygotowywanie i wykonywanie deser贸w- przygotowywanie i wykonywanie bie偶膮cych zam贸wie艅 dotycz膮cych przede wszystkim pizzy w stylu ameryka艅skim ("chicago style")- praca zmianowa w godzinach wczesnorannych, rozpoczynaj膮ca si臋 o godzinie 4:00 lub 5:00 (w zale偶no艣ci od ilo艣ci zam贸wie艅)- obr贸bka termiczna owoc贸w, warzyw, mi臋sa drobiowego, mi臋sa wieprzowego, mi臋sa wo艂owego, ryb, jajekMiejsce pracy: ul. Czekoladowa` 43, 52-326 Wroc艂awForma zawarcia umowy: umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony, , r贸zne zmiany wymagajace dostosowania si臋 , praca w godzinach od 4-12 Oferta w sali: G
SABROSO Marcin Snopkowski - 2020-07-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
ekspozycja towaru na sklepie, obs艂uga kasy fiskalnej, promowanie produkt贸w, prace porz膮dkowe na sklepie
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - 呕ywiec (艣l膮skie)
艢cis艂e przestrzeganie receptury przygotowywanych posi艂k贸w, racjonalne wykorzystywanie w posi艂kach produkt贸w spo偶ywczych pobranych z magazynu, w艂a艣ciwe porcjonowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia, oszcz臋dne gospodarowanie produktami spo偶ywczymi, przygotowywanie i przychowywanie pr贸bek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czysto艣膰 w kuchni oraz czysto艣膰 sprz臋tu i naczy艅.
AKADEMICKI ZWI膭ZEK SPORTOWY COSA GDA艃SK G脫RKI ZACHODNIE - 2017-01-10 - Gda艅sk (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw, ciast, deser贸w odpowiednich dla kuchni serbskiej oraz ich dekaracja, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, pos艂ugiwanie si臋 urz膮dzeniami, maszynami gastronomicznymi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
prowadzenie ewidencji zam贸wie艅 towar贸w z Indii, ustalanie kolejno艣ci przesy艂ek, kompletowanie zam贸wie艅, sprawdzanie przygotowanej przesy艂ki pod wzgl臋dem zgodno艣ci z zam贸wieniem, pakowanie zam贸wionego produktu i przygotowywanie go do wysy艂ki, prowadzenie dokumentacji wysy艂ki towaru, sporz膮dzanie i ewidencja rachunk贸w, praca od godz. 8.00-11.30 od poniedzia艂ku do pi膮tku
LILY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-20 - Nadarzyn (mazowieckie)
,
kontakt przez PUP - 2019-03-21 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
przyrz膮dzanie da艅 z karty, przygotowywanie menu na przyj臋cia
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANK脫W I MAREK JANK脫W - 2015-11-19 - I艂owa (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W , PRZEK膭SEK
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piaseczno (mazowieckie)
dbanie o prawid艂ow膮 eksploatacj臋 sprz臋tu kuchennego oraz porz膮dek w miejscu pracy. Przygotowywanie p贸艂produkt贸w z warzyw, mi臋s oraz m膮cznych wyrob贸w. Przyrz膮dzenie potraw wed艂ug ustalonego wcze艣niej menu.
FOOD MARKET sp. z o.o. - 2017-07-19 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci z o艣rodka
Wies艂aw Pot臋pa "GAL-TOURIST" O艣rodek Wczas贸w Rodzinnych "ZACISZE" - 2020-05-28 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Wykonywanie potraw kuchnii:chi艅skiej,wietnamskiej i malezyjskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Radwank贸w Szlachecki (mazowieckie)
x
BETA ADAM STULGIS SP脫艁KA JAWNA - 2017-04-26 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, j臋zyk turecki jest wymagany w celu prawid艂owej komunikacji z w艂a艣cicielem firmy, kt贸ry jest obywatelem Turcji
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Strzelce Opolskie (opolskie)
produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Sporz膮dzanie potraw, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, obs艂uga sali konsumpcyjnej
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
UNIKATONIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-06-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 obiadowych i pizzy
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Gubin (lubuskie)
obs艂uga klienta, dbanie o terminow膮 realizacj臋 zlece艅, kontakt i wsp贸艂praca z oddzia艂ami firmy oraz klientami zlokalizowanymi w niemczech oraz na Ukrainie
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
Organizacja stanowiska pracy, gotowanie, dobra komunikacja z zespo艂em
kontakt przez PUP - 2020-08-03 - Sztutowo (pomorskie)