KUCHARZ ZMIANOWY Wroc艂aw oferta pracy SABROSO Marcin Snopkowski
Stanowisko: KUCHARZ ZMIANOWY
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowywanie i wykonywanie zmiennego trzy-daniowego zestawu obiadowego 5 dni w tygodniu- przygotowywanie i wykonywanie deser贸w- przygotowywanie i wykonywanie bie偶膮cych zam贸wie艅 dotycz膮cych przede wszystkim pizzy w stylu ameryka艅skim ("chicago style")- praca zmianowa w godzinach wczesnorannych, rozpoczynaj膮ca si臋 o godzinie 4:00 lub 5:00 (w zale偶no艣ci od ilo艣ci zam贸wie艅)- obr贸bka termiczna owoc贸w, warzyw, mi臋sa drobiowego, mi臋sa wieprzowego, mi臋sa wo艂owego, ryb, jajekMiejsce pracy: ul. Czekoladowa` 43, 52-326 Wroc艂awForma zawarcia umowy: umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony, , r贸zne zmiany wymagajace dostosowania si臋 , praca w godzinach od 4-12 Oferta w sali: G
Data publikacji: 2020-07-20
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: SABROSO Marcin Snopkowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Czekoladowa` 43, 52-326 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowywanie i wykonywanie zmiennego trzy-daniowego zestawu obiadowego 5 dni w tygodniu- przygotowywanie i wykonywanie deser贸w- przygotowywanie i wykonywanie bie偶膮cych zam贸wie艅 dotycz膮cych przede wszystkim pizzy w stylu ameryka艅skim ("chicago style")- praca zmianowa w godzinach wczesnorannych, rozpoczynaj膮ca si臋 o godzinie 4:00 lub 5:00 (w zale偶no艣ci od ilo艣ci zam贸wie艅)- obr贸bka termiczna owoc贸w, warzyw, mi臋sa drobiowego, mi臋sa wieprzowego, mi臋sa wo艂owego, ryb, jajekMiejsce pracy: ul. Czekoladowa` 43, 52-326 Wroc艂awForma zawarcia umowy: umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony, , r贸zne zmiany wymagajace dostosowania si臋 , praca w godzinach od 4-12 Oferta w sali: G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: +premia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZMIANOWY
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.07.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do bada艅 sanitarno-epidemiologicznych*
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOBRA ORGANIZACJA PRACY
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
CU Wykszta艂cenie srednie ogolnokszta艂c膮ce dobra organizacja pracy sta偶 pracy 4 lata na st. kucharza aktualna ksi膮偶eczka przygotowywanie da艅 kateringowych w godzinach wczesnorannych obs艂uga pieca elektrycznego do wypieku pizzy w stylu ameryka艅skim ("chicago style")
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 4
Nazwa pracodawcy: SABROSO Marcin Snopkowski
danePracodawcy_nip: 9562088648
danePracodawcy_regon: 022413601
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Czekoladowa` 43, 52-326 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Czekoladowa`
Numer budynku pracodawcy: 43
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 2
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 22.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 18.08.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?eb3c1f7285f62d3519f4cb59df1bc331
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw.
Catering Blue s.c. Niedzi贸艂ka Tomasz, Maka膰 Tomasz - 2018-09-05 - Mokobody (mazowieckie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIAD脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKO艢膯 SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-05-29 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posik贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw w ma艂ej restauracyjce (bar) przy wypo偶yczalni, kasowanie nale偶no艣ci, prace porz膮dkowe
Bootshaus am Leineweber - 2017-01-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur oraz nazw produkt贸w.Wymagany zdany egzamin wewn膮trzzak艂adowy ze znajomo艣ci kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w, przygotowywanie da艅, obs艂uga maszyn gastronomicznych.
ZAK艁AD PHU - RESTAURACJA "STYLOWA" CZUBEK MIROS艁AWA - 2020-07-01 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Praca z dzie膰mi.E-mail: domaniowzs (at) o2.pl
Zesp贸艂 Szk贸艂 im. Jana Paw艂a II w Domaniowie - 2017-07-10 - Domani贸w (dolno艣l膮skie)
wg. harmonogramu
kontakt przez PUP - 2019-11-05 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 wg karty menu, wypiek pizzy, krojenie warzyw, wyrabianie ciasta, przygotowywanie sos贸w.
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Kalisz (wielkopolskie)
Obs艂uga kuchni, og贸lna gastronomia, znajomo艣膰 kuchni arabskiej - kebab
GRILL HOUSE FARAON Soliman Malak Eid Marid - 2018-08-29 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Zapoznanie si臋 z asortymentem sklepu. Zapoznanie si臋 z technik膮 sprzeda偶y, przyjmowanie towaru i rozk艂adanie. Zapoznanie si臋 z systemem i-hurt.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - P艂ock (mazowieckie)
kucharz
"MDM" Sp. z o.o. - 2017-05-04 - Dzierzgo艅 (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Radom (mazowieckie)
OFERTA Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OS脫B DO 30 r.偶 Przygotowywanie posi艂k贸w.
TOKO SUSHI S.C. - 2019-01-15 - Reda (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca od 25.06.2016
O艣rodek Wczasowy "Zacisze" - 2016-04-05 - Ustka (pomorskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY "BEZIK" JOLANTA PODG脫RSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DW脫R" ZACZERNIE JOLANTA PODG脫RSKA - 2016-03-09 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowanie i robienie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Naprawa i konserwacja pojazd贸w samochodowych.
DROMOS Sp z.o.o. Sp. k. - 2019-04-16 - Huta Szklana (wielkopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca Ustka-Przew艂oka w godz. 10-18; kontakt osobisty z pracodawc膮 po wcze艣niejszym um贸wieniu telefonicznie godz. 8-15
Beata D膮browska-O艣rodek Wypoczynkowy Awilla - 2016-04-19 - Przew艂oka (pomorskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w. - Wynagrodzenie: 2200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.-Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" - 2017-03-29 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustaleniami, dbanie o czysto艣膰 urz膮dze艅 kuchennych oraz higien臋 w miejscu pracy
P.P.U.H. KAMAR 2 Halina Musiorska Bar "Stara Lo偶a" - 2018-08-02 - S艂awk贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni regionalnej.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - G艂og贸wek (opolskie)
Pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2019-02-07 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w/pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-09-19 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz/ kucharka w Pizzerii "Ferro Di Cavallo" w S艂upsku; praca od zaraz; jedna zmiana (12-20); kontakt z pracodawca e-mailowy.
MAGMA Mariusz Schlotterer - 2016-03-08 - S艂upsk (pomorskie)
obsluga imprez, przygotowanie posi艂k贸. (mozliwo艣c noclegu podczas imprez) praca pomiedzy 8.oo a 24.oo + wolne dni ok. 80-120 godzin /m.
BOSPHORUS LINE POLAND Sp贸艂ka z Ograniczona Odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-04-20 - Dobrze艅 (dolno艣l膮skie)
- przygotowanie potraw dla go艣ci - praca samodzielna
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-08-13 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,Dbanie o porz膮dek w lokalu
EFE 艦ABAN 脺NAL - 2019-10-15 - Dzia艂oszyn (艂贸dzkie)
kucharzOferta pracy skierowana do os贸b bezrobotnych do 30 r.偶. z ustalonym II profilem pomocy.Rodzaj wyk. pracy: kucharz.Miejsce wyk. pracy: Plac Wolno艣ci 4, 36-100 Kolbuszowa.Godz. wyk. pracy: 9:00-17:00; 14:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Kolbuszowa (podkarpackie)