KUCHARZ Nowy S膮cz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz - oferta pracy realizowana w ramach wyposa偶enia i doposa偶enia stanowiska pracy (RPO) wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, mile widziany sta偶 w zawodzie, wypiek pizzy oraz innych potraw np. lasagne, 偶eberka, ciasto.
Data publikacji: 2021-03-24
Lokalizacja: Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nowy S膮cz, powiat: m. Nowy S膮cz, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Kucharz - oferta pracy realizowana w ramach wyposa偶enia i doposa偶enia stanowiska pracy (RPO) wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, mile widziany sta偶 w zawodzie, wypiek pizzy oraz innych potraw np. lasagne, 偶eberka, ciasto.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowy S膮cz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Nowy S膮cz
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1262
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2021
Data zako艅czenia pracy: 10.01.2023
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanepidowska*
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7341437931
danePracodawcy_regon: 491970904
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: S膮decki Urz膮d Pracy
Adres pracodawcy:
Zielona 55, 33-300 Nowy S膮cz, powiat: m. Nowy S膮cz, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: m. Nowy S膮cz
danePracodawcy_kodPowiatu: 1262
Gmina pracodawcy: Nowy S膮cz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy S膮cz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0959435
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 55
Oferta zg艂oszona przez: S膮decki Urz膮d Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data dodania oferty pracy: 24.03.2021
Oferta pracy wa偶na do: 23.04.2021
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.03.2021
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?356cf557ee4b05ea003ad1c0646f15a2
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w , obs艂uga imprez, utrzymuwanie czysto艣ci
" HACIENDA " Kalina Horbacz - 2017-03-02 - S艂upia pod Bralinem (wielkopolskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2019-03-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw wg receptur; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;praca pon. -pt w godz. 10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Warszawa (mazowieckie)
wed艂ug stanowiska
Polana Sp.z.o.o. - 2016-04-05 - Borki (podlaskie)
Oferta z Prac Interwencyjnych dla os贸b bezrobotnych zarejestrowanych w tut. urz臋dzie - kwalifikuj膮cych si臋 do II profilu pomocy.Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; podstawowa obs艂uga komputera; obs艂uga znakowarek laserowych oraz urz膮dze艅 do grawerowania, przygotowywanie plik贸w graficznych; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Gliwice (艣l膮skie)
gotowanie da艅 kuchnii wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUP脫W, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZ膭DKU W KUCHNI ORAZ STO艁脫WCE, WYMAGANIA WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - 呕YWIENIE ZBIOROWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, ZAANGA呕OWANIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZES艁ANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WY呕SZA SZKO艁A ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2017-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w,- Wymagane min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-25 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym. (艢niadanie, II 艢niadanie, Obiad, Podwieczorek).Wy偶ywienie dostarczane jest do r贸偶nych plac贸wek o艣wiatowych.
FHU "MIXLINE" Maciej 艢wistek - 2016-06-13 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Prace kuchenne, sporz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Konary (ma艂opolskie)
kucharz/pizzerman,wyr贸b ,wypiek pizzy oraz przygotowanie sk艂adnik贸w.AL.
"MAKUMBA" Stradowski Pawe艂 - 2017-08-18 - Morawica (艣wi臋tokrzyskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw w kuchni orientalnej, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.Wymagania dot. kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci: znajomo艣ci technologii przygotowania potraw w kuchni orientalnej; do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata. Miejsce wykonywanie pracy w Lublinie.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-08-05 - Nowa S贸l (lubuskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urzadze艅 w restauracji, przygotowywanie i produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych i cukierniczych, organizacja pracy na kuchni, sk艂adanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Uciech贸w (wielkopolskie)
Malowanie, tynkowanie, szpachlowanie
GERMAT - 2020-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem.Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata na podobnym stanowisku. Wynagrodzenie od 3100 z艂 do 3900z艂 miesi臋cznie.
Hotel Miko艂ajki sp. z o.o. - 2017-03-21 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂贸w dla uczni贸w - 艣niadania i obiad,
Szkola Podstawowa nr 4 - 2018-07-12 - Czelad藕 (艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w ( 艣niadania i obiady)
JAROS艁AW LIPI艃SKI CENTRUM POMOCY POTRZEBUJ膭CYM - SCHRONISKO ARKA - 2020-02-03 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesi膮cu pracuj膮ce, za soboty pracuj膮ce przys艂uguj膮 dni wolne
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2017-01-03 - Mielec (podkarpackie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Tarn贸w Jezierny (lubuskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w i potraw
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2018-11-20 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w;
JOVIMED O艣rodek Opieku艅czo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Ksawer贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
I.T.M. Marczewski Rados艂aw - 2018-01-31 - Witnica (lubuskie)
Przygotowanie i sma偶enie ryb.Przygotowywanie sur贸wek
SMA呕ALNIA RYB "MARIAS" - 2016-07-04 - Jurata (pomorskie)
koordynacja pracy pracownik贸w w kuchni, dbanie o jako艣膰 produkt贸w, dobra organizacja pracy w艂asnej i podleg艂ego personelu, obowi膮zkow艣膰, sumienno艣膰, dyspozycyjno艣膰.
DASK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-12 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
- uk艂adanie menu, szacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dba艂o艣膰 o zapasy;- przygotowanie produkt贸w: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a nast臋pnie przygotowywanie potraw: gotowanie, sma偶enie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprz臋tu kuchennego; - podawanie potraw i dekorowanie.
Wellnesshotel Eggerwirt - 2017-02-23 - Austria (Austria)
Przygotowanie, wydawanie posi艂k贸w kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej oraz mi臋sa kebab
Elmas Mehmet Ali Sahin - 2018-03-16 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Branza gastronomiczna.Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem p贸艂produkt贸w wg oryginalnych receptur tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)