KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 5聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw wg receptur; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;praca pon. -pt w godz. 10.00-18.00
Data publikacji: 2019-06-17
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw wg receptur; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;praca pon. -pt w godz. 10.00-18.00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 5聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 5聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.07.2019
Data zako艅czenia pracy: 07.07.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
turecki, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe; uko艅czenie kursu gotowania; mile widziana znajomo艣c j臋zyka tureckiego
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 17.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 28.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bbe57dcbbebbc43f41533d1b24c46be0
Podobne oferty pracy
rejestracja
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Pomoc w kuchni
SONIA Sonia Majewska - 2018-01-09 - Gosty艅 (wielkopolskie)
- przygotowywanie da艅, potraw kuchni w艂oskiej i polskiej,- umiej臋tno艣膰 sprawnej organizacji pracy,
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2018-11-08 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska), utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy.
Bar "Przy Potoku" - 2016-04-27 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie i obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ZAK艁ADY WYTW脫RCZE CHEKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-20 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- Organizacja pracy na kuchni, przygotowanie potraw wysokiej jako艣ci zgodnie z ustalonym menu, pomoc w robieniu zam贸wie艅. - Wynagrodzenie: 2800 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e. - Praca: 6:00-14:00, 7:00-15:00 - wg grafiku. Wykszta艂cenie min. zawodowe - kierunkowe - gastronomiczne. Wymagane min. 1 rok do艣wiadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Kontakt wy艂膮cznie telefoniczny (tel.: 22-577-42-03) w godz.: 9:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Katowice (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe, gastronomiczne, mile widziany sta偶 pracy. Praca w charakterze kucharza w restauracji "Tu i Teraz". Kontakt z pracodawc膮 osobisty oraz telefoniczny.
PHU STONE SEIDEL GRZEGORZ - 2017-08-08 - Rybnik (艣l膮skie)
prace przy przygotowywaniu da艅 kuchni zbiorowego 偶ywienia
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Rawicz (wielkopolskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-01-02 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Praca na 1/2 etatu w godzinach od 07:00 do 18:30. Elastyczne godziny pracy.
Prosper S.C., Z. Roma艅czyk, J. Bubnicki, G. Ja艣kowiec - 2019-06-13 - Krapkowice (opolskie)
Pomoc kuchenna.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Gosty艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca dwuzmianowa, w godz. 12-20, 15-23. Zatrudnienie na okres 24 miesi臋cy
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2018-07-20 - Opole (opolskie)
wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; umiej臋tno艣ci: znajomo艣ci kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna; min. 2 letnie do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Lublin (lubelskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla pensjonariuszy
K.P.O. INTERNATIONAL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-10 - Licze (pomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 dla go艣ci restauracyjnych i hotelowych. Gotowanie na imprezach okoliczno艣ciowych.
P.P.H.U. OKMAR s.c. - 2018-09-07 - S艂upia (艂贸dzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przyrz膮dzanie deserow i napoj贸w gor膮cych, wypiek i przygotowywanie pizzy, dbanie o czystosc na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Nowe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
D.H.U. Pod Lipami Daria Kapu艣ci艅ska - 2016-09-23 - Lipno (wielkopolskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, r贸偶norodnego asortymentu potraw, napoj贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jako艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej, przechowywanie 艣rodk贸w spo偶ywczych, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsument贸w oraz przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - sp贸艂ka cywilna" - 2018-08-28 - 艁uk贸w (lubelskie)
Kucharzwykszta艂cenie zawodow-mile widziane 艣rednie zawodowe gastronomiczne, do艣wiadczenie min.3 lata, kierowanie praca kuchni przygotowanie posi艂k贸w
Samorz膮dowe Przedszkole nr 3 w Szubinie - 2017-01-10 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
-Wykonywanie podstawowych czynnosci z zakresu naprawy taboru,-Miejsce pracy: PKP Cargotabor Sp. z o.o. ZNT w Tczewie, Al. Solidarno艣ci 16,-Kontakt:Osoby zainteresowane proszone s膮 o przesy艂anie CV na adres e-mail:rekrutacja (at) cargotabor.pl W tre艣ci maila lub w tytule prosimy wpisa膰 "ZNT Tczew" oraz nazw臋 stanowiska na jak膮 osoba aplikuje.
PKP CARGOTABOR SP. Z O.O. - 2017-07-04 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w w Restauracjizapewnianie jako艣ci, 艣wie偶o艣ci, efektywno艣ci oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasj膮 do serwowanych produkt贸w i ci膮g艂e uczenie si臋 o ich zawarto艣ci, pochodzeniu i innych zaletach, a tak偶e dzieleniu si臋 swoj膮 wiedz膮 z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obs艂ugiwanie klient贸w z trosk膮 i uwag膮,patrzenie na sw贸j obszar oczami klient贸w i inicjowanie codziennych rozm贸w z nimi tak, by uzyskiwa膰 sta艂e informacje zwrotne o ich do艣wiadczeniach, a tak偶e poznawa膰 ich potrzeby i 偶yczenia.
Bart艂omiej Strzesak "STREET FOOD" - 2018-07-09 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Praca na kuchni chi艅skiej.
艢WIAT CHIN Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
- Przygotowanie da艅 na bazie p贸艂produkt贸w.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posi艂ek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto + ekwiwalent 0,70 z艂/netto do ka偶dej przepracowanej godziny + miesi臋czne premie motywacyjne. Na pocz膮tek praca na umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Istnieje mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymaganie wykszta艂cenie min. podstawowe. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna).- Gie艂da Pracy - Spotkanie z Pracodawc膮: 15.11.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Po艣piecha 14 - Sala Pracodawc贸w (Pi臋tro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALE呕Y ZABRA膯 -CV- !!!!
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2018-10-11 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, opracowanie menu, sporz膮dzanie list zakupow
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowanie kebabu oraz potraw typu fast food.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Wadowice (ma艂opolskie)