KUCHARZ Nowy Dwór Gdański oferta pracy PAWEŁ BRONK KARCZMA SIELSKA ZAGRODA S.C. ANNA GILBAS - BRONK I PAWEŁ BRONK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o odpowiednią estetykę potraw,utrzymywanie porządku w miejscu pracy
Data publikacji: 2021-03-04
Lokalizacja: Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Pracodawca: PAWEŁ BRONK KARCZMA SIELSKA ZAGRODA S.C. ANNA GILBAS - BRONK I PAWEŁ BRONK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gdańska 12, 82-100 Nowy Dwór Gdański, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o odpowiednią estetykę potraw,utrzymywanie porządku w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto+ do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Gdański
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowodworski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2210
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Gdański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.03.2021
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wskazane doświadczenie zawodowe, umiejętności kulinarne.
Nazwa pracodawcy:
PAWEŁ BRONK KARCZMA SIELSKA ZAGRODA S.C. ANNA GILBAS - BRONK I PAWEŁ BRONK
danePracodawcy_nip: 5781456593
danePracodawcy_regon: 170433483
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Gdańskim
Adres pracodawcy:
Gdańska 12, 82-100 Nowy Dwór Gdański, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie, e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: nowodworski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2210
Gmina pracodawcy: Nowy Dwór Gdański
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Nowy Dwór Gdański
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0932880
Ulica pracodawcy: Gdańska
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Gdańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.03.2021
Data dodania oferty pracy: 02.03.2021
Oferta pracy ważna do: 01.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 02.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a0ab7ffca474bdbf591d34ab93d4be0e
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i typu kebab.
kontakt przez PUP - 2019-06-21 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty menu, samodzielna praca na pełnej gamie owoców morza, rybach i mięsach (filetowanie). Prowadzenie dokumentacji HACCP, kontrola zamówień i stanów magazynowych, dbanie o czystość stanowiska pracy i pomieszczeń kuchennych.
RESTAURACJA RITZ - Barbara Ritz - 2016-05-12 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PLANOWANIE JADŁOSPISÓW DEKADOWYCH, DEKOROWANIE DAŃ, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W PIONIE ŻYWIENIAWYKSZTAŁCENIE: ZAWODOWE GASTRONOWMICZNE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNNI POLSKIEJ, HACCP, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEKONTAKT TELEFONICZNY LUB CV NA ADRES E-MAIL:BIURO (at) LIWENA.SZCZECIN.PL
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE LIWENA - 2017-02-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie potraw,-Przestrzeganie BHP i HAACP,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni
Dariusz Bagiński - 2018-01-15 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-12-01 - Mielec (podkarpackie)
-
Przedsiębiorstwo Turystyczno - Handlowe "Stoltur" s.c. Piotr Skoczeń, Dariusz Skoczeń, Alfreda Skoczeń - 2019-06-10 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Nauka obsługi programu (WF-MAG) do sprzedaży w firmie pod okiem innego sprzedawcy, znajomośc materiałów budowlanych, opału i nawozów, obsługa klienta, doradztwo dla klienta, fakturowanie towarów, oznakwoanie towarów, rozliczanie kasy i obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Gąbin (mazowieckie)
Przyjmowanie dostaw do magazynu, rozmieszczanie towaru na półkach, pakowanie, załadunek towaru dla klienta, prowadzenie dokumentacji magazynowej, inwentaryzacja
F.H.U. KERN Tomasz Kasiłowski - 2018-03-28 - Kobyłka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Łazy (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagiński - 2016-05-25 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Liczenie towarów za pomocą skanera.
kontakt przez OHP - 2019-08-07 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie potraw według receptur pracodawcy
kontakt przez PUP - 2020-01-28 - Środa Śląska (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Restauracja Tabun - 2017-04-06 - Otomin (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków dla całego szpitala i na potrzeby zewnetrzne
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2017-06-09 - Starogard Gdański (pomorskie)
Oprawa i przygotowanie posiłków (śniadania, obiady) dla domowników ŚDS /oferta GCP Koniecpol/
kontakt przez PUP - 2020-02-21 - Soborzyce (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
GOSPODARSTWO OGRODNICZE CECYLIA, ZBIGNIEW KLIMOWICZ, IWONA KLIMOWICZ-WŁODARCZYK, TOMASZ KLIMOWICZ SPÓŁKA JAWNA - 2017-12-04 - Paczyna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków,smażenie naleśników, przygotowywanie farszy
AC POWER Piotr Podpłoński CREPES Naleśniki Piotr Podpłoński - 2017-04-04 - Gdańsk (pomorskie)
WYKONYWANIE ZABIEGÓW KOSMETYCZNYCH, WYKONYWANIE PEDICURE, MANICUREPRACA W GODZINACH OD 10.00 DO 20.00, 155 GODZIN MIESIĘCZNIE, W ZALEŻNOŚCI OD LICZBY KLIENTÓW.przewidywany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala wg wcześniej ustalonych diet, praca od poniedziałku do piątku, dodatkowe dyżury w weekend
SZPITAL KLINICZNY IM. KAROLA JONSCHERA UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO IM. KAROLA MARCINKOWSKIEGO W POZNANIU - 2020-02-18 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami restauracji, dbanie o porządek na stanowisku pracy
Firma Handlowo - Usługowa "MIRKO" Mirosław Szarek - 2018-02-21 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie śniadań, zup, kanapek
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, cateringu, pieczenie ciast oraz dekorowaniu potraw.
STOWARZYSZENIE DOMU OPIEKI ZŁOTA JESIEŃ - 2017-05-31 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań dla gości restauracji, sporządzanie zapotrzebowania na produkty, nadzorowanie procesów produkcji zgodnie z przepisami HACCP, ocenianie potraw, dbałość o czystość w kuchni i na zapleczu; dwie zmiany (13-21, 16-24); praca od zaraz; kontakt z pracodawcą osobisty po uzgodnieniu terminu telefonicznym oraz e-mailowy.
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-04-01 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-02-19 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i zapiekanie kanapek, zapiekanek, przygotowywanie świeżych soków, szejków owocowych, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Tarnów (małopolskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ, PRACA STOJĄCA, CZĘSTO W NOCY
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Skierniewice (łódzkie)
przyrzadzanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2017-08-14 - Karpacz (dolnośląskie)