KUCHARZ Niechorze oferta pracy Przedsiębiorstwo Turystyczno - Handlowe "Stoltur" s.c. Piotr Skoczeń, Dariusz Skoczeń, Alfreda Skoczeń
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 6 300 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2019-06-10
Lokalizacja: Niechorze (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Turystyczno - Handlowe "Stoltur" s.c. Piotr Skoczeń, Dariusz Skoczeń, Alfreda Skoczeń
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al. Bursztynowa 29, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 6 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: netto do wypłaty 4500zł
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Niechorze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 6 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Turystyczno - Handlowe "Stoltur" s.c. Piotr Skoczeń, Dariusz Skoczeń, Alfreda Skoczeń
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
Al. Bursztynowa 29, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Niechorze
Ulica pracodawcy: Al. Bursztynowa
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.06.2019
Data dodania oferty pracy: 10.06.2019
Oferta pracy ważna do: 15.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?eb7d0aba0c22e0dd0cb4da484d3340ea
Podobne oferty pracy
refundacja kosztów wyposażenia/doposażenia stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Białogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU Hala Strzegomska Zakład Pracy Chronionej Wrocław - 2016-03-18 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Sprzedawca/Pracownik obsługi lombardu (RTV, złoto, gry, konsole)
POWER BASS Ryszard Zieliński - 2016-08-31 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zimnych oraz gorącychw restauracji hotelowej, , przygotowywanie autorskiego sezonowego menuoptymalizacja food-cost listy zakupów
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni - przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 12.00-20.00
P.P.H.U. "KONKRET" s.c. Aneta Licak, Paweł Licak - 2016-08-05 - Brzesko (małopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Bytów (pomorskie)
przygotowanie posiłków według standardów panujących w restauracji, dbanie o czystość na stanowisku pracy, pomoc szefom kuchni itp.
RESTAURACJA "JEDNOŚCI 16" Patrycja Pabich - 2017-08-25 - Zielona Góra (lubuskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potrawporcjowanie oraz wydawanie posiłkówprzestrzeganie ogólnych zasad w kuchniwymagane doświadczenie zawodowe min 1 rokwynagrodzenie 15 zł brutto/godz.
"Grupa AMAX" Sp. z o.o. - 2017-03-21 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
według stanowiska
Kanu Club Nowy Zyzdrój - 2016-03-21 - Nowy Zyzdrój (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, potraw i napojów, utrzymywanie czystości w pomieszczeniu kuchni
CATERMED SA - 2016-05-23 - Łódź (łódzkie)
Organizacja pracy kuchni, przygotowanie dań głównych i przekąsek, ścisła współpraca z pozostałym personelem serwującym potrawy, dopełnienie norm jakości oraz bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2019-05-25 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków, dań z karty.
RESTAURACJA "CHATA GÓRALSKA" Elżbieta Błahyj - 2016-06-02 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2019-02-21 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie ciasta do pizzy i pólproduktów w kuchni, przygotowywanie dań dla klientów
"ŁUBU DUBU" S.C - 2016-07-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowanie i wypiek pizzy.
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2017-06-08 - Grajewo (podlaskie)
Montaż listew dylatacyjnych i naprawa spękanych konstrukcji, montaż kontenerów budowlanych, przygotowanie oraz naprawa drewnianych konstrukcji w oparciu o dostarczone rysunki, naprawa i montaż szalunków tradycyjnych i systemowych, prace stolarsko-ślusarskie.
BUDOSPRZĘT SP. Z O.O - 2017-04-24 - Bytom (śląskie)
- przygotowanie potraw z kurczaka (smażenie)- przygotowanie potraw z wołowiny (grillowanie)- przygotowanie miejsca pracy dla następnej zmiany
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - obiadów. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2018-05-10 - Nowa Sól (lubuskie)
Wypiek kiszki i babki ziemniaczanej.
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2017-08-31 - Suwałki (podlaskie)
według stanowiska
Usługi Turystyczne - Andrzej Nosek - 2016-02-23 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie karty dań, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur składników
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 7.00 - 16.00 od poniedziałku do piątku, w soboty 7.00 - 14.00.Równoważny czas pracy.Etat lub 1/2 etatu - do uzgodnienia.
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Zabrze (śląskie)
,
kontakt przez PUP - 2014-04-09 - Łaskarzew (mazowieckie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, składanie zamówień, układanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Żyrardów (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
Obróbka szkła, montaż u klienta.
Zakład Usługowo-Handlowy KAMIL PASZEK - 2016-04-04 - Kęty (małopolskie)