KUCHARZ Gdańsk oferta pracy STOWARZYSZENIE DOMU OPIEKI ZŁOTA JESIEŃ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 200 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, cateringu, pieczenie ciast oraz dekorowaniu potraw.
Data publikacji: 2017-05-31
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: STOWARZYSZENIE DOMU OPIEKI ZŁOTA JESIEŃ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hynka 12, 80-465 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, cateringu, pieczenie ciast oraz dekorowaniu potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 200 - 4 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie od 2300 do 2700 zł/netto do uzgodnienia w/g kwalifikacji.Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach 8:00-20:00 lub 11:00-20:00 (wg grafiku).
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 200 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie w pracy kucharza, mile widziana książeczka sanepid, solidność, schludność. Miejsce pracy: Gdańsk Zaspa. Kontakt tel. 509-025-412
Nazwa pracodawcy: STOWARZYSZENIE DOMU OPIEKI ZŁOTA JESIEŃ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Franciszka Hynka 12, 80-465 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Franciszka Hynka
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 31.05.2017
Data dodania oferty pracy: 31.05.2017
Oferta pracy ważna do: 29.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta,napoje i desery z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń.
Kraków Airport Hotel Sp. z o.o. - 2018-08-09 - Balice (małopolskie)
ukończona szkoła gastronomiczna, książeczka sanepidowska
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni Szpitala wg przygotowanych diet
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2019-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni hotelowej,przygotowywanie dań serwowanych w restauracji hotelowej
REZYDENT S.A. - 2017-01-26 - Gdańsk (pomorskie)
jw
B&B SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Kamieńsk (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, obsługa sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Zgierz (łódzkie)
według stanowiska pracy
Sklep Wielobranżowy Tadeusz Sawiński - Międzywodzie - 2018-01-10 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań zamawianych w restauracji.
P.W. i T. Sławomir Weremczuk - Kręgielnia Balaboom Bowling & More - 2015-12-07 - Zamość (lubelskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Sąpolno (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Sierpc (mazowieckie)
sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej, obróbka wstępna surowców ręczna , mechaniczna, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej; komponowanie menu;
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Lublin (lubelskie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2018-02-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sanok (podkarpackie)
składanie oraz rozkładanie ubrań,obsługa maszyn pralniczych Primus FS55 oraz GIRBAU HS 60-40obsługa programu komputerowego HELMS
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wołów (dolnośląskie)
praca w kuchni przygotowanie i wydawanie posziłków
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Sulbiny (mazowieckie)
MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : "OAZA" PUSTYNIA
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "PEPER" S.C. JOLANTA OCHAB, WOJCIECH OCHAB - 2019-04-02 - Pustynia (podkarpackie)
przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Hotel "IRENA" Dobrowolska Irena - 2016-04-26 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie asertymentu potraw i napojów z surowców i półproduktów spożywczych m.in. w oparciu o receptury kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Murzasichle (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-09-03 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala
Dussmann Polska - 2016-05-05 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
wyksztalcenie zawodowe gastronomiczne, staż pracy min. 1 rok, aktualna ksiązeczka sanepid, przygotowywanie dań bezglutenowych oraz potraw kuchni vegańskiej,
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-22 - Karczowiska (dolnośląskie)