KUCHARZ Nowa Kaletka oferta pracy SZKOLNE SCHRONISKO M艁ODZIE呕OWE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: produkcja potraw ustalonych jad艂ospisem, porcjowanie i przygotowywanie da艅 do wydania, utrzymywanie w艂a艣ciwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszcze艅
Data publikacji: 2020-05-28
Lokalizacja: Nowa Kaletka (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: SZKOLNE SCHRONISKO M艁ODZIE呕OWE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:10-687 Nowa Kaletka 2, powiat: olszty艅ski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
produkcja potraw ustalonych jad艂ospisem, porcjowanie i przygotowywanie da艅 do wydania, utrzymywanie w艂a艣ciwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszcze艅
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowa Kaletka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: olszty艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2814
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Purda
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.06.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: SZKOLNE SCHRONISKO M艁ODZIE呕OWE
danePracodawcy_nip: 7393326758
danePracodawcy_regon: 519492286
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Powiatu Olszty艅skiego
Adres pracodawcy:
呕o艂nierska 13b, 10-558 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
danePracodawcy_kodPowiatu: 2862
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Olsztyn
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964465
Ulica pracodawcy: 呕o艂nierska
Numer budynku pracodawcy: 13b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Powiatu Olszty艅skiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 28.05.2020
Oferta pracy wa偶na do: 17.06.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.05.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f3b31046b0485531d0d088709b492776
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej, obs艂uga klient贸w, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2020-01-02 - Mo艅ki (podlaskie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarnyh
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ W POZNANIU - 2020-05-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, obr贸bka wst臋pna p贸艂produkt贸wWYMAGANIA: do艣wiadczenie w pracy w gastronomii (godziny pracy do uzgodnienia)
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Lubliniec (艣l膮skie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ZENEK S.C. K.Kaczmarek, L.Kaczmarek - 2017-06-21 - Gubin (lubuskie)
osoby zarejestrowane co najmniej 12 miesi臋cy w ewidencji z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Zabrze (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw da klient贸w Restauracji Lenart贸wka
MACIEJ W艁ODARCZAK FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA WIATRAK - 2017-06-16 - Rudawa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 i kanapek z kebabem, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-07-29 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sa艂atek, zup itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
szycie konfekcji damskiej
GINA ZPH - 2019-01-22 - W膮chock (艣wi臋tokrzyskie)
Produkcja materia艂贸w budowlanych.
Roosens Betons-Polska Sp. z o.o. w Po艂chowie - 2017-01-30 - Po艂chowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 menudba艂o艣膰 o miejsce pracy, zachowanie porz膮dku w zak艂adzie
P.H.U. MEGIFOOD CIOMPA MAGDALENA - 2018-10-10 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Przygotowywanie oraz sporz膮dzanie potraw z r贸偶nego rodzaju surowc贸w spo偶ywczych, nauka doboru oraz fachowej obs艂ugi sprz臋tu kuchennego, dekoracja oraz porcjowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie ca艂odobowego wy偶ywienia na sto艂贸wce szkolnej. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw. Skladanie zapotrzebowania na surowce i p贸艂produkty do produkcji , obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna)
Zesp贸艂 Szk贸艂 Nr 2 Centrum Kszta艂cenia Ustawicznego - 2020-06-03 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
I.T.M. Marczewski Rados艂aw - 2018-01-31 - Witnica (lubuskie)
Rejestracja korespondencji, czuwanie nad w艂a艣ciwym obiegiem informacji w firmie, pomoc w procesie sporz膮dzania ofert i projekt贸w, zarz膮dzanie biurem, obs艂uga klient贸w, obs艂uga urzadze艅 biurowych, prace administracyjne, archiwizacja dokument贸w,
kontakt przez PUP - 2019-04-08 - Borz臋ta (ma艂opolskie)
-us艂ugi fryzjerskie
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze wietnamskim, przyrz膮dzanie potraw wietnamksich
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, dbanie o czysto艣c w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Zamo艣膰 (lubelskie)
oferta sta偶u do 30 roku 偶ycia: prace pomocnicze w kuchni, przygotowywanie kanapek, pieczenie ciast,pakowanie gotowych potraw obiadowych, obs艂uga maszyn pakuj膮cych, wydawanie przygotowanych potraw ...
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - D艂uga Ko艣cielna (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Centrum Misji i Ewangel.Ko艣cio艂a Ewangel.-Augsburskiego w RP - 2019-03-20 - Dzi臋giel贸w (艣l膮skie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, 艣l膮skiej.- W razie potrzeby pracodawca zapewnia bezp艂atne zakwaterowanie oraz bezp艂atne wy偶ywienie.- Wynagrodzenie: 15 do 20 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu. Mile widziana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 32-202-69-65, 500-195-329) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Konstantego Kempy 5, 40-668 Katowice).
RESTAURACJA WENA JAN KURZYCA - 2016-06-06 - Katowice (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅 i przek膮sek. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w. Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi.
Samodzielny Publiczny Zesp贸艂 Zak艂ad贸w Opieki Zdrowotnej im. M. J. Pi艂sudskiego w P艂o艅sku - 2018-06-22 - P艂o艅sk (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna produktu, gotowanie potraw, przestrzeganie przepis贸w PPo偶 i BHP, tworzenie menu, wydawanie posi艂k贸w, porz膮dkowanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Wis艂a (艣l膮skie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2019-01-30 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Dba艂o艣膰 o miejsce pracy; obr贸bka wst臋pna produkt贸w; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, przygotowywanie potraw; przestrzeganie zasad BHP, P.-PO呕, system贸w wewn臋trznych
Pa艂ac Kobylniki J臋drzej Twardowski, Dominik Kli艅ski S.C. - 2017-02-24 - Kobylniki (wielkopolskie)
Kucharz w restauracji hotelowej.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu.
Wanda Waku艂a - Zajazd Chodowiak - 2017-10-13 - Chod贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w hoteludbanie o stanowisko pracy, utrzymywanie porz膮dkuprzestrzeganie przepis贸w BHP
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. - 2020-07-28 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)