KUCHARZ Pyrzyce oferta pracy Zespół Szkół Nr 2 Centrum Kształcenia Ustawicznego
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie całodobowego wyżywienia na stołówce szkolnej. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Skladanie zapotrzebowania na surowce i półprodukty do produkcji , obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna)
Data publikacji: 2020-06-03
Lokalizacja: Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Nr 2 Centrum Kształcenia Ustawicznego
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Młodych Techników 5, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie całodobowego wyżywienia na stołówce szkolnej. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Skladanie zapotrzebowania na surowce i półprodukty do produkcji , obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Ryczałtowy
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|8
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pyrzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pyrzycki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3212
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pyrzyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Technik żywienia i usług gastronomicznych*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Zespół Szkół Nr 2 Centrum Kształcenia Ustawicznego
danePracodawcy_nip: 8531245402
danePracodawcy_regon: 000097838
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pyrzycach
Adres pracodawcy:
Młodych Techników 5, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: pyrzycki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3212
Gmina pracodawcy: Pyrzyce
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Pyrzyce
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0979515
Ulica pracodawcy: Młodych Techników
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pyrzycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 04.06.2020
Oferta pracy ważna do: 31.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9f2f1eae784ec9e486fd839118138b20
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z recepturami, dbanie o czystośc na stanowisku pracy, zarządzanie pomocnikami, stosowanie oryginalnych przypraw i produktów
INDIAN EXPRESS ROFIKUL SHAIKH - 2018-03-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
staż - przygotowanie posiłków II zmiany
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
pomoc przy przygotowaniu posiłków zgodnie z jadłospisem
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Złotoryja (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe mile widziane; umiejętności, zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, wydawka, utrzymanie stanowiska pracy w czystości; jedna zmiana; miejsce pracy: Sierakowice;
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Sierakowice (śląskie)
-przygotowanie stanowiska pracy ,przygotowanie posiłków,praca na kuchni stanowiskowej.
SMAKOSZ s.j.Tadeusz Mazur,Magdalena Mazur Piotr Mazur - 2020-06-22 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
w/g potrzeb
"KH - KIPPER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-10 - Zagnańsk (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Szczucin (małopolskie)
Naliczanie wynagrodzeń i sporządzanie listy płac, naliczanie i ewidencja wynagrodzenia chorobowego pracowników, sporządzanie rozliczeń, zestawień i deklaracji do ZUS i do US.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Andrychów (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowanie dań do kuchni polowej (grochówka, bigos, żurek, fasolka)
kontakt przez PUP - 2019-05-06 - Świerzowa Polska (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Łódź (łódzkie)
jw.
Szkoła Podstawowa nr 358 - 2019-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie i przygotowanie posiłków dla uczniów szkoły i przedszkola, utrzymanie porządku swojego stanowiska pracy.
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 53 - 2017-08-30 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd "FLIS" Tadeusz Banach - 2016-06-27 - Dworek (pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie średnie lub zasadnicze zawodowe; odpowiednie wyszkolenie w zawodzie; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów dla mieszkańców domu pomocy społecznej: pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców, wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie czystości na stanowisku; miejsce pracy: Kuźnia Nieborowska
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Kuźnia Nieborowska (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy i wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub e-mailowy gosia (at) bizonpub.pl
MAŁGORZATA OSIŃSKA-WRONA - 2020-07-06 - Rybnik (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2018-02-06 - Rozewie (pomorskie)
WG ZAWODU.
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2016-03-29 - Nowogard (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7.30-18.30 - równoważny system pracy; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-14
Dom Opieki "Dolina Słupi" Jolanta Szczerbaty - 2017-05-18 - Kobylnica (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Bychawa (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
BISTRO DWA SMAKI RAFAŁ BRZYKCY - 2018-01-17 - Gdańsk (pomorskie)
Pomocniczy pracownik produkcyjny, piaskowanie detali metalowych
ZPU WYS-MET Występek Mariusz - 2019-03-25 - Mielec (podkarpackie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacji pracy, BHP i PPOŻ. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, obróbka wstępna surowców oraz dobieranie ich do sporządzania posiłków, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, zabezpieczenie surowców przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2018-05-19 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, korzystanie z oryginalnych przepisów, obsługa pieca Tandoori.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-05-17 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; pomoc w kuchni
"BAR SWOJSKIE JADŁO" PAULINA SZCZEŚNIAK - 2016-08-26 - Podrzewie (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla 150 dzieci.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Zabrze (śląskie)