KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII 艢wierzowa Polska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 do kuchni polowej (groch贸wka, bigos, 偶urek, fasolka)
Data publikacji: 2019-05-06
Lokalizacja: 艢wierzowa Polska (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢wierzowa Polska, powiat: kro艣nie艅ski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie da艅 do kuchni polowej (groch贸wka, bigos, 偶urek, fasolka)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艢wierzowa Polska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kro艣nie艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.06.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie
Adres pracodawcy:
Bieszczadzka 5, 38-400 Krosno, powiat: m. Krosno, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Krosno
Gmina pracodawcy: Krosno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krosno
Ulica pracodawcy: Bieszczadzka
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 04.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 21.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?541dabeeeabda0b92479ccb5a79d0bb9
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni bengalskiej, znajomo艣膰 j臋zyk贸w wymagana w celu porozumiewania si臋 z za艂og膮
HEAVEN GROUP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-10-26 - 呕ory (艣l膮skie)
- obs艂uga Go艣ci Hotelu i Restauracji- aktywna sprzeda偶 da艅 i napoj贸w- dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w miejscu pracy
Hotel Szlak Bursztynowy - 2018-01-10 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, przygotowanie posi艂k贸w-kebab
EAT ALL ADAM KULI艃SKI - 2016-04-28 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Wykonywanie i naprawa element贸w wykonanych z laminatu oraz naprawa statk贸w i 艂odzi. Praca na terenie RP. Praca dwuzmianowa w godzinach pomi臋dzy 7 - 20.
TYRO KRZYSZTOF KACZMAREK - 2018-04-30 - Banino (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jacent贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, znajomo艣膰 kuchni tureckiej,kebab.
DERSIM SERDAL BALO - 2019-02-14 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w orientalnych w Bar Kebab
KEBAB SIHEM 2 Zammel Zied - 2018-10-05 - Po艂aniec (艣wi臋tokrzyskie)
jw.
Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 m.in. przystawek, da艅 g艂贸wnych oraz deser贸w. Organizacja proces贸w pracy kuchni. Dba艂o艣膰 o odpowiednie magazynowanie produkt贸w oraz ich zamawianie. Przestrzeganie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie da艅 zimnych, gor膮cych i garma偶u, samodzielna praca na stanowisku
LECH RESORT & SPA - 2017-06-22 - 艁eba (pomorskie)
Sprzeda偶 przygotowanych wyrob贸w garma偶eryjnych, bezpo艣rednia obs艂uga klienta
Katarzyna Kukolka-Bogocz Firma Gastronomiczno- Kateringowa TDS - 2019-04-03 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowanie wst臋pnego produktu, gotowanie i pieczenie, sprzeda偶 przygotowanych potraw, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
-przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchni臋 maroka艅sk膮-przygotowywanie jad艂ospis贸w-opracowywanie karty da艅
HABIBY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-19 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej
MARKET ABC SP脫艁KA JAWNA BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ - 2017-07-03 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w. Miejsce pracy Nysa i Regulice.
MRM Ma艂gorzata Sawicka - 2018-12-05 - Nysa (opolskie)
Gotowanie i sporz膮dzanie potraw orientalnych. Nie mniej ni偶 20 godzin miesi臋cznie.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
-wykonanie pizzy-przygotowywanie kebaba i innych posi艂kow-obs艂uga klienta- utrzymanie lokalu w czystos膰i
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Barwice (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Radom (mazowieckie)
Obs艂uga klient贸w.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2018-03-07 - 呕yzn贸w (podkarpackie)
-
CAMPING POMONA ARTUR LUBCZYK NIECHORZE - 2017-03-09 - Niechorze (zachodniopomorskie)
jw
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2017-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji.
GRUPA ALTA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2019-03-11 - Brzoz贸w (podkarpackie)
Gotowanie potraw w 偶ywieniu zbiorowym dla 400 os贸b, obiady, przygotowanie przek膮sek, deser贸w, brunch, pe艂na gama 偶ywieniowa przy przeprowadzanych szkoleniach, przyj臋ciach okoliczno艣ciowych, weselach. Praca na pe艂ny etat od poniedzialku do niedzieli w godzinach 5-13, 13-22.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - S臋kocin Stary (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
SMAT GASTRONOMIA Sylwia Machczy艅ska - 2017-05-10 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Obs艂uga klient贸w (strzy偶enie damskie i m臋skie, modelowanie, farbowanie, upinanie, dobieranie fryzury). Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Dbanie o wizerunek lokalu. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. 9-16, 11-19.
STUDIO FRYZJERSKO KOSMETYCZNE KASZMIR, Marta Schodowska - 2017-06-09 - P艂ock (mazowieckie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2016-05-09 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej w oparciu o oryginalne receptury, z wykorzystaniem oryginalnych produkt贸w i przypraw, zarz膮dzanie prac膮 kuchni, przygotowywanie listy zakup贸w, uk艂adanie menu
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Piaseczno (mazowieckie)