KUCHARZ Nowa Iwiczna oferta pracy U ŹRÓDŁA SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i napojów, obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięsa, mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego
Data publikacji: 2019-11-18
Lokalizacja: Nowa Iwiczna (mazowieckie)
Pracodawca: U ŹRÓDŁA SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krasickiego 64, 05-500 Nowa Iwiczna, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw i napojów, obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięsa, mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowa Iwiczna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lesznowola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca stała, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.12.2019
Data zakończenia pracy: 16.12.2022
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: U ŹRÓDŁA SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Krasickiego 64, 05-500 Nowa Iwiczna, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Lesznowola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowa Iwiczna
Ulica pracodawcy: Krasickiego
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.11.2019
Oferta pracy ważna do: 09.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1ed04b861a51d8af8791eda6e367ac30
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla gości agroturystyki
Konrad Grześkowiak - 2018-12-07 - Podlesice (śląskie)
Przygotowanie dań oraz ich wydawanie.
ADAR A.Burdak A.Sobolewski BAR El Jot - 2019-09-17 - Białystok (podlaskie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NR 86 "TĘCZOWY ŚWIAT" - 2018-08-17 - Poznań (wielkopolskie)
organizacja żywienia dzieci
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Puck (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Stróżówka (małopolskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: 1 rok; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe i w restauracji - kuchnia staropolska z elementami nowoczesności.
Soplicowo Filmowe Marek Pinkowski - 2016-05-10 - Cichowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych, cateringów, dbanie o czystość kuchni, stosowanie wytycznych HACCAP.
Jerczak Józef EURO HANDEL - 2016-03-15 - Gorzyce (śląskie)
przygotowywanie posiłków; pakowanie;godziny pracy 6.00-14.00, 12.00-20.00
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2016-09-23 - Zgorzelec (dolnośląskie)
w/g zakresu
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym. (Śniadanie, II Śniadanie, Obiad, Podwieczorek).Wyżywienie dostarczane jest do różnych placówek oświatowych.
FHU "MIXLINE" Maciej Świstek - 2016-06-13 - Sosnowiec (śląskie)
Pilnowanie sprzętu budowlanego.
AGENCJA OCHRONY MIENIA I OSÓB "PERFEKCJA" - 2016-09-08 - Niepołomice (małopolskie)
-prace związane z przyjmowaniem towarów-obróbka wstępna i rozdrabnianie surowców
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
-produkcja potraw - zgodnie z planem i zamówieniem, sprawne kierowanie oraz stały nadzór nad zastępem służbowym, dbałośc o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych i wydawanych posiłków, przestrzeganie zasad bhp oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Olsztyn (śląskie)
Przyrządzanie i przygotowywanie potrawwedług tradycyjny ceceptur kuchni orientalnej znajdujących się w menu lokalu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Grójec (mazowieckie)
Organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni.
URBANOWICZANKA Janusz Senczek - 2016-09-30 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków - catering dietetyczny
MILANOVO RESTAURANTS Sp. z o.o. - 2016-07-28 - Józefosław (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni à-la-carte.
Hotel & Restaurant ENGEL - 2016-06-16 - Niemcy (Niemcy)
opracowanie menu zgodnie z wymogami raCJONALNEGO ŻYWIENIA - DBAŁOŚĆ O WALORY SMAKOWE POTRAW, DBAŁOŚĆ O SPRZĘT KUCHENNY, DBAŁOŚĆ O PORZADEK W KUCHNI, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG
NEW - FASHION GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Zameczek (warmińsko-mazurskie)
- Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów,- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- obróbka wstępna surowców do potraw,- posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów,- inne zadania wynikające ze specyfikacji stanowiska pracy. Umowa na czas określony.Praca w systemie jednozmianowym.Proponowany okres zatrudnienia: 01.06.2019 r. - 31.05.2022 r.
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Kompleksowa obłsuga kadrowo-płacowa: min. obsługa programu "Płatnik", rozliczenie czasu pracy oraz naliczanie wynagrodzeń pracowników; sporządzanie raportów i sprawozdań kadrowo-płacowych; prowadzenie akt osobistych pracowników; sporządzanie umów o pracę i świadectw pracy; kontakt z instytucjami zewnętrznymi - ZUS, US.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Bukowice (dolnośląskie)
WYRÓB POTRAW GARMAŻERYJNYCH ORAZ SAŁATEKKSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA JEST WYMAGANAMOŻLIWOŚĆ OTRZYMYWANIA PREMII CO MIESIĄC
HIPERMARKET E.LECLERC RZESZÓW - 2019-11-15 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządzanie potraw, ciast, deserów oraz ich wydawanie
"IKAEM GROUP" Mariusz Budzianowski - 2019-09-13 - Wołów (dolnośląskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Nadarzyn (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
DS Anders sp. z o.o. - 2016-07-18 - Studzianki (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, azjatyckiej, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2019-10-31 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
.
RESTAURACJA TAPAS 3/4 RYSZARD GODLEWSKI - 2018-11-06 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni.Praca w godz.: 16:00- 2:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - e-mail: logokontakt (at) op.pl
MEGA Sp. z o.o. - 2017-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotwywanie różnego rodzaju potraw
Dariusz Osiak BROWAR OSJANN - 2017-08-21 - Biała Podlaska (lubelskie)