KUCHARZ Niechorze oferta pracy Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,ŻOŁA
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na wanny.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 5 000 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2019-04-12
Lokalizacja: Niechorze (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,ŻOŁA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:LEŚNA 8, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 5 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Niechorze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,ŻOŁA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
LEŚNA 8, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Niechorze
Ulica pracodawcy: LEŚNA
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2019
Oferta pracy ważna do: 30.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?20097ed6f24b2717135ade86e4a63004
Podobne oferty pracy
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, dbanie o utzrymanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrządzania posiłków, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców, po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-09-14 - Rokocin (pomorskie)
sprzątanie
Szkoła Podstawowa Nr 6 w Legnicy - 2017-09-18 - Legnica (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-01-10 - Białystok (podlaskie)
praca na stołówce, opracowywanie jadłospisu dekadowego, pomoc w przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie śniadań - sprzedaż w bufecie i inne
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka produktów
"PERŁA" spółka cywilna Katarzyna Korkus, Anita Kulejewska - 2018-02-27 - Posmykowizna (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI PAKISTAŃSKIEJ, BENGALSKIEJ I INDYJSKIEJ (KEBAB, SHARMA ITP.)
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Skierniewice (łódzkie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2017-08-02 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe, uprawnienia spawacza elektrycznego i gazowego pod ziemią ze stwierdzonymi kwalifikacjami przez OUG. Prace montażowe i demontażowe na powierzchni i dole w przemyśle górniczym i energetycznym. Charakterystyka pracy: prace w podziemnych zakładach górniczych w systemie trzyzmianowym w Kopalni Węgla Kamiennego. Kontakt z pracodawcą e-mailowy biuro (at) dpmtech.pl.
DPMTECH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-16 - Rybnik (śląskie)
Pomoc w pracach biurowych, uzupełnienie danych w programie Exel, skanowanie, kopiowanie dokumentów, inne prace biurowe pod nadzorem opiekuna stażu.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
MARCELI JAGUSIAK Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MARCELI" - 2018-07-25 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
wg stanowiska
CIESIELSTWO - DEKARSTWOA MATEUSZ BRODNICKI WILKÓW - 2015-12-01 - Dębnik (opolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi proceduramii zasadami, dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
PROGRESS XXIX Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Legnica (dolnośląskie)
Kucharz
GRABOWSKI Piotr Grabowski Radomsko - 2016-10-25 - Stężnica (podkarpackie)
praca na kuchni
Usługi Gastronomiczne i Hotelarskie Wojciech Mękarski - 2018-06-20 - Bobolin (zachodniopomorskie)
Prace związane z wykonywanym zawodem
Zakład Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik - 2015-11-19 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-12-29 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
Spółdzielnia Socjalna "SMAK" - 2017-06-01 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej: barszcz, placki, papmpuchy. Praca na umowę zlecenie, 70 godzin pracy w miesiącu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Wrocław (dolnośląskie)
wyksz. wyższe magisterskie z przygotowaniem pedagogicznym,współorganizaowanie kształcenia dla ucznia z zespołem Aspergera
SZKOŁA PODSTAWOWA UCZNIÓW KREATYWNYCH SPÓŁDZIELNI OŚWIATOWEJ W OSTROWIE WIELKOPOLSKIM - 2017-11-02 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Dąbrowa (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
OBSŁUGA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ITP
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MALIBU Z. I M. NIEDBALEC SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-29 - Brzeźnica (podkarpackie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,zabezpieczenie przed zepsuciem surowców,półproduktów i wyrobów gotowych,obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt,wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw,owoców i grzybów, mleka i przetworów,jaj,mięsa,zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny,drobiu,ryb oraz potraw z podrobów,potraw półmięsnych ,jarskich,wyrobów garmażeryjnych,posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Bedlno (łódzkie)
kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2017-05-12 - Gryfice (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2018-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
EDUKACJA Kinga Wnuk - 2018-06-28 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
wynikający ze stanowiska pracy
MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA" - 2017-06-19 - Tarnów Jezierny (lubuskie)