KUCHARZ Mysłowice oferta pracy Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Zgodny z oferowanym stanowiskiem.
Data publikacji: 2018-09-24
Lokalizacja: Mysłowice (śląskie)
Pracodawca: Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Laryska 105, 41-404 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zgodny z oferowanym stanowiskiem.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mysłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Mysłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mysłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach
Adres pracodawcy:
Laryska 105, 41-404 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Mysłowice
Gmina pracodawcy: Mysłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mysłowice
Ulica pracodawcy: Laryska
Numer budynku pracodawcy: 105
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.09.2018
Oferta pracy ważna do: 31.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie potraw regionalno-kresowych dań kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków. Organizacja pracy na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Sporządzanie potraw wg ustalonych norm i receptur, znajomość kuchni ukraińskiej, mołdawskiej i rosyjskiej, utrzymanie wysokich standardów wykonywania dań, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
MALINOWY OGRÓD Sp. z o.o. - 2016-06-21 - Sopot (pomorskie)
Wypiekanie pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Pizzeria RICARDO Ryszard Ząbkiewicz - 2017-06-21 - Gdańsk (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków , podawanie posiłków , obsługa kelnerska gości.
W.KRAHEL I K. KRAHEL SPÓŁKA JAWNA - 2018-09-24 - Augustów (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o przestrzeganie HCCP
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Waldemar Garmulewicz - 2016-08-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, współpraca z szefem kuchni, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Wola Kiełpińska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Russów (wielkopolskie)
Gotowanie. Sporządzanie menu. Opracowywanie receptur potraw.
Zajazd "TALLAR" TERESA TALLAR - 2017-10-19 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami. Dbałość o najwyższą jakość wydawanych potraw. Dbałość o czystość i higienę miejsca pracy. Przestrzeganie przepisów BHP.
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Czarnowie - 2017-06-27 - Czarnów (mazowieckie)
Gotowanie; przygotowywanie cateringu, zakąsek; wydawanie posiłków; utrzymywanie czystości w miejscu pracy; dbanie o powierzony sprzęt.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki - 2018-07-11 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW - 2018-03-06 - Kościan (wielkopolskie)
kucharz-sprzedawca
Bożena Lachowicz GASTRO-SERVICE - 2017-09-14 - Tarnów (małopolskie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lipsko (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2017-12-28 - Konradów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków - całodobowo, przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Usługi Gastronomiczne KORONA SMAKU s.c. B. Lewandowska, E. Bąbrych, A. Cyckiewicz - 2017-04-24 - Lucień (mazowieckie)
przygotowanie posiłków (kuchnia polska)
Technika Rusztowań Radosław Kamianowski - 2016-06-17 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
jw.
MK INTERIM Sp. z o.o. - 2016-05-13 - Mory (mazowieckie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych
POZIOM SPÓŁKA Z O.O. - 2016-03-25 - Batorowo (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2018-01-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Brzeg (opolskie)
Samodzielena praca ma kuchni.Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smazone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrówb własnoręczny makaronów, deserów i przystawek.Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Ruska 61;Wymiar czasu pracy: około 170 h w miesiącu;Sala G
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Bolęcin (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIET
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni
Dariusz Bagiński - 2018-01-15 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
-
Zgromadzenia Sióstr Św. Elżbiety Prowincja Wrocławska - 2016-01-20 - Wleń (dolnośląskie)
Przewóz towarów na terenie UE, wypełnianie dokumentacji przewozowej
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Turek (wielkopolskie)
kuchnia polska, imprezy okolicznościowe
"AKCES" Ośrodek Szkolenia Zawodowego Kierowców Andrzej Sural - 2016-01-12 - Białystok (podlaskie)