KUCHARZ* Myślenice oferta pracy Żłobek Samorządowy w Myślenicach
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Praca w żłobku w Myślenicach
Data publikacji: 2020-10-30
Lokalizacja: Myślenice (małopolskie)
Pracodawca: Żłobek Samorządowy w Myślenicach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tysiąclecia 18/A, 32-400 Myślenice, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w żłobku w Myślenicach
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Myślenice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myślenicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1209
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Myślenice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: A
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: Żłobek Samorządowy w Myślenicach
danePracodawcy_nip: 6811883686
danePracodawcy_regon: 350762954
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Adres pracodawcy:
Tysiąclecia 18/A, 32-400 Myślenice, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: myślenicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1209
Gmina pracodawcy: Myślenice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Myślenice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0951617
Ulica pracodawcy: Tysiąclecia
Numer budynku pracodawcy: 18
danePracodawcy_nrLokalu: A
Profil działalności pracodawcy: placowka opiekuńczo-wychowawcza
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 30.10.2020
Oferta pracy ważna do: 31.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e56c2601de0aabf974cbb74a8313e4f7
Podobne oferty pracy
w/g potrzeb
Wiśniewscy S.C - 2016-09-09 - Kielce (świętokrzyskie)
Gotowanie posiłków dla klientów. Około 168 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 7:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 6-36 miesięcy. Miejsce wykonywania pracy: Wrocław ul. Sikorskiego 7b oraz według zleceń i kontraktów.
kontakt przez PUP - 2020-01-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków, obsługa śniadań, obiadów i kolacji
USŁUGI HOTELARSKIE I GASTRONOMICZNE KRZYSZTOF KUŹNICKI - 2016-07-15 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Gotowanie posiłów - obiady domowe, kuchnia polska. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
BODO Bogdan Ligudzński - 2017-03-22 - Częstochowa (śląskie)
wg stanowiska
PHU Sylwia Girwidz Węgorzewo - 2018-04-27 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
- uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie wg. nich posiłków- przestrzeganie zasad technologii, estetyki oraz przepisów sanitarno-epidemiologicznych- dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich w wyznaczonych godzinach- uczestniczenie w zakupach dot. wyposażenia kuchni- przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami- praca w godz. 06:00 - 14:00 lub 06:30 - 14:30
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 76 - 2019-11-13 - Łódź (łódzkie)
Przyrządzanie potraw kuchni tradycyjnej
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-12-15 - Bytom (śląskie)
kucharz samodzielny
Janusz Kaleta Ringtrans (Obiady jak u Mamy) - 2018-02-23 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2017-02-01 - Chęciny (świętokrzyskie)
praca jako kucharz
ZESPÓŁ SZKÓŁ MISTRZOSTWA SPORTOWEGO - 2018-08-08 - Poznań (wielkopolskie)
zgodny, praca w hotelu
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie wybranych potraw kuchni ukraińskiej
Gama Trans S.C. - 2017-02-03 - Słubice (lubuskie)
przetwarzanie produktów w gotowe daniadbanie o czystość na swoim stanowisku
kontakt przez OHP - 2017-02-13 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów do obróbki, samodzielna ovbróbka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ciężkich, zabezpieczenie produktów gotowych.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe
"WIKO" S.C. Czesława Wiera, Benedykt Wiera - 2016-03-23 - Jankowice (śląskie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnych-bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Łomża (podlaskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w restauracjach i barach LEONARDO HOTELS & RESORTS na Cyprze.
CAREER ARCHITECTS SP. Z O.O. SP. K. - 2020-02-27 - Krobia (wielkopolskie)
przyjmowanie i wydawanie towarów
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Przasnysz (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klienta, podawanie posiłków, przygotowanie i podawanie napojów, sprzątanie stolików; praca w restauracji "SPHINX"
Łukasz Kurzyński - 2019-02-25 - Częstochowa (śląskie)
przyrządzanie posiłków dla dzieci w przedszkolu i szkole podstawowej- około 500 osóbpraca od poniedziałku do piątku (7-15)
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 4 - 2019-06-28 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca na kuchni przy przygotowywaniu posiłków, zarządzanie personelem kuchennym.
Chata Karczowiska Sp. z o.o. Sp.K. - 2018-09-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Łazy (mazowieckie)
Planowanie, organizacja i przygotowywanie posiłków, kontrola jakości żywności, obsługa sprzętów kuchennych, koordynacja zespołu zadaniowego
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-06-23 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane roczne doświadczenie; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; dzień pracy/ dzień wolnego; praca od 11:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2017-06-05 - Knurów (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PLANOWANIE PRODUKCJI,SPORZĄDZANIE LISTY ZAPOTRZEBOWANIA,OCENIANIE POTRAW, NADZOROWANIE PROCESU PRODUKCJI,NADZOROWANIE WYDAWANIA I PAKOWANIA GOTOWYCH POTRAW; wynagrodzenie 3000 zł brutto +premia uznaniowa; praca w godz. 6-14; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-15;
Eden Catering Kamila Żywiecka - 2016-03-23 - Słupsk (pomorskie)