KUCHARZ Myślenice oferta pracy CAMINO Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 4 920 - 5 640 PLN
Zakres obowiązków: kucharz /kuchnia EuropejskaPraca w restauracji Camino w Myślenicach/koło Marketu Jan
Data publikacji: 2018-02-22
Lokalizacja: Myślenice (małopolskie)
Pracodawca: CAMINO Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kasprowicza 13, 32-400 Myślenice, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
kucharz /kuchnia EuropejskaPraca w restauracji Camino w Myślenicach/koło Marketu Jan
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 4 920 - 5 640 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Myślenice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myślenicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Myślenice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 4 920 - 5 640 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie na samodzielnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: CAMINO Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Adres pracodawcy:
Jana Kasprowicza 13, 32-400 Myślenice, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: myślenicki
Gmina pracodawcy: Myślenice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Myślenice
Ulica pracodawcy: Jana Kasprowicza
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2018
Oferta pracy ważna do: 23.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zarówno na bufety jak i z karty.
Aquila Hotele Sp.zo.o. - 2018-04-04 - Józefów (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych- obsługa imprez okolicznościowych na miejscu- nadzór nad jakością- nadzorowanie świeżości składników spożywczych- nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny w kuchni
PUB "MIŚKA" ANETA ŁASKA - 2019-01-17 - Łódź (łódzkie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych m.in.pierogów, krokietów
Zakład Produkcyjno-Usługowy "DUET" Danuta Kozioł - 2016-03-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, hindi/bengalski do kontaktów z pracownikami, praca 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Piastów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Aleksander Komejsza - 2016-04-11 - Słubice (lubuskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
Obróbka wstępna od surowca do produktu z wykorzystaniem urządzeń gastronomicznych, dobrze widziana umiejętność obsługi pieca konwekcyjno-parowego; sporządzanie potraw i napojów zgodnie z recepturami i obowiązującą w Karczmie technologią; utrzymanie w czystości narzędzi, naczyń, sprzętów, pomieszczeń kuchennych i zaplecza; wykonywanie prac zleconych przez przełożonego, niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania Karczmy.
PHU BARTEK Danuta Piełudź - 2016-02-25 - Tomaszkowo (warmińsko-mazurskie)
profesjonalna obsługa klientów w zakresie usług pocztowych, doręczanie przesyłek, przekazów pocztowych i telegramów, prowadzenie aktywnej sprzedaży wybranych usług i towarów, zbieranie i aktualizacja danych dotyczących rejonu doręczeń oraz bazy adresowej firm, prowadzenie dokumentacji eksploatacyjnej, monitorowanie estetyki i stanu technicznego nadawczych i oddawczych skrzynek pocztowych, kształtowanie pozyztywnego wizerunku Poczty Polskiej S.A.
Poczta Polska Spółka Akcyjna - 2016-06-02 - Piaseczno (mazowieckie)
zakres obowiązków związanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-07-30 - Świdnica (dolnośląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Chodzież (wielkopolskie)
przetwarzanie żywności, przygotowanie produkcji i wykonywanie czynności typowych dla pracy na kuchnipraca na umowę zlecenie 68 godzin w miesiącu, dyspozycyjność od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10:00-21:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
skanowanie i liczenie towaru
kontakt przez OHP - 2018-04-20 - Gliwice (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, utrzymanie czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Sporzadzanie różnego rodzaju potraw oraz potraw z podrobów i wyrobów garmażeryjnych w piecu konwektowo-parowym.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie surówek i pełnych posiłków
kontakt przez OHP - 2017-06-13 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków- kuchnia amerykańska, pizza.
"BiT" B. Baczyński M. Tymkiewicz sp.c. - 2017-08-21 - Baranów (wielkopolskie)
sporzadzanie psoiłków, wydawanie posiłów itp.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Obsługa klienta.
Zakład Zielarski " KAWON - HURT " Nowak Sp.j. - 2016-06-29 - Gostyń (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Sierpc (mazowieckie)
W ZAWODZIE
DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA - 2016-08-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie, przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
x
BAR "Jarzębinka" Czesława Siehieńczuk - 2019-03-25 - Supraśl (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie obowiązującego systemu HACCAP
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Cetuń (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw i ichwydawanie,dbanie o czystość, racjonalna gospodarka produktami
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie i koordynacja spraw administracyjnych w polskim oddziale firmy, komunikacja z biurem rachunkowym i prawnikiem, obsługa polskiego klienta, pośredniczenie między klientem polskojęzycznym a czeska centralą
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Świętochłowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Nysa (opolskie)
dokonywanie bieżących przeglądów stanu sprawności technicznej i wartości użytkowej obiektów i urządzeń technicznych związanych z obiektami; kontrola i nadzór jakości wykonywanych robót konserwacyjnych, naprawczych i modernizacyjnych; zlecanie właściwym jednostkom wykonawstwa robót ujętych w przeglądach i dodatkowych protokołach wynikających z aktualnej potrzeby zasobów mieszkaniowych i obiektów towarzyszących; przygotowywanie i rozliczanie umów z wykonawcami
SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA „JUTRZENKA” - 2018-10-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)