KUCHARZ Mrzeżyno oferta pracy VENUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 092 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2019-05-02
Lokalizacja: Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: VENUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BURSZTYNOWA 6, 72-330 Mrzeżyno, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 092 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mrzeżyno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 092 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia sanitarno- epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
VENUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
BURSZTYNOWA 6, 72-330 Mrzeżyno, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Trzebiatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrzeżyno
Ulica pracodawcy: BURSZTYNOWA
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.05.2019
Oferta pracy ważna do: 27.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e1575be898f5bddc4b21136d8b087137
Podobne oferty pracy
prace porządkowe, koszenie traw i pielęgnacja roślin
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-12-07 - Zgierz (łódzkie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lipinki (małopolskie)
w/g programu stażu
Zajazd Leśny - Firma Cateringowa - 2017-08-09 - Prace Małe (mazowieckie)
Przygotowanie surówek i dań
FHU KEBAB "MARTIN" Marcin Maćkowiak - 2017-09-28 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, nadzór nad jakościa serwowanych dań.Umowa zlecenie okolo 168h w m-cu, praca wg garfiku 6:00-21:00Miejsce pracy Wrocław Pasaż GrunwaldzkiKontakt z pracodawcą: p.garbat (at) smaknatak.pl
P&T INVESTMENT Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na stanowisko ekspedient
BACCARA SP.Z.O.O - 2018-04-04 - Jawczyce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw libańskich, deserów. Umiejętność oprawy mięsa typu shawarma
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
DIETA W PUDEŁKU S.C. ŻANETA BRUŚ,MONIKA WRÓBEL - 2016-03-23 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw według systemu a la carte, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac w zespole współpracowników.
Guido Baschnagel Hotel Tannenmühle - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań
Elektro-Dor Turystyka Sp.z o.o. Sp.K. - 2016-01-20 - Bolesław (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE PAWEŁ SZMIGIEL - 2018-06-18 - Nowe Guty (warmińsko-mazurskie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
Hanna Elżbieta Borkowska Wersal Siedlecki - 2017-01-27 - Grabianów (mazowieckie)
Wykonywanie zleceń lekarskich, rozpoznawanie problemów pielęgnacyjnych, planowanie i sprawowanie opieki.
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
"KABET" RYSZARD KACZMAREK - 2017-08-07 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
- frezowanie wyrobów z aluminium (klamki, szyldy)- bieżąca kontrola produktu na stanoiwsku- kontrola parametrów procesu i obsługiwanego sprzętu- przestrzeganie przepisów BHP i ppożpraca na terenie Zawiercia, trzy zmiany, umowa o pracę tymczasową
RANDSTAD POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-14 - Zawiercie (śląskie)
- gotowanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, - wykonanie zlecenia produkcji, -koordynacja produkcji
FITFOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-31 - Kraków (małopolskie)
Praca samodzielnego kucharza
POLNA RESTAURACJA I PIZZERIA Edyta Chrzanowska - 2018-09-18 - Chełmsko Śląskie (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, nadzór i kontrola nad wysokim standardem, estetyką i jakością potraw, przestrzeganie standardów pracy oraz obowiązujących zasad pracy w restauracji, wdrażanie nowych pomysłów i rozwiązań, dbałość o czystość i higienę pracy, nadzór nad współpracownikami, opracowanie nowych receptur i przepisów.
Martex Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe - 2017-03-09 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-02-16 - Poznań (wielkopolskie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2016-03-03 - Rzeszów (podkarpackie)
dynamiczna praca w branży restauracyjnej (bistro), obsługa klienta indywidualnego głównie studentów, mieszkańców okolicy lub żołnierzy zawodowych blisko położonej jednostki wojskowej. Do głownych obowiązków należą: przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, realizacja terminowa zamówień, przygotowanie listy zakupów, przygotowanie dań na wynos (cetering).
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Poznań (wielkopolskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o smak i jakość przygotowywanych posiłków, przestrzeganie przepisów BHP
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2017-08-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Chorzów (śląskie)
Mile widziana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie w gastronomii. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty po umówieniu od godz.12:00.
TARASOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-01 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni kresowej, znajomośc kuchni wymagana ze względu na wprowadzenie nowej oferty kulinarnej
LECH-GOTTHARDT ELŻBIETA - 2016-08-11 - Zgorzelec (dolnośląskie)
praca zmianowa na stanoisku kucharki w hotelu FADO
"PEBEK" SP. Z O. O. - 2016-08-29 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Tęczowa Angelika Wilbrandt - 2018-06-14 - Iława (warmińsko-mazurskie)