KUCHARZ Mokobody oferta pracy Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw cateringowych, dietetycznych.
Data publikacji: 2020-07-06
Lokalizacja: Mokobody (mazowieckie)
Pracodawca: Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw cateringowych, dietetycznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mokobody
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: siedlecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1426
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mokobody
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Data zakończenia pracy: 31.10.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie w kuchni dietetycznej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
danePracodawcy_nip: 8212655916
danePracodawcy_regon: 369066533
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: siedlecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1426
Gmina pracodawcy: Mokobody
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mokobody
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0682175
Ulica pracodawcy: Chreptowicza
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 06.07.2020
Oferta pracy ważna do: 05.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f417a269b103ecdac4da51391093c851
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
Wesam Taslaq - 2017-05-16 - Kraków (małopolskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW, NAPOI, DESERÓW KUCHNI GRECKIEJ, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, OBLICZANIE WARTOŚCI ODŻYWCZEJ I ENERGETYCZNEJ POTRAW, POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, OCENA SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH I WŁAŚCIWE GOSPODAROWANIE NIMI, UTRZYMANIE NA BIEŻĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY (MYCIE, WYPARZANIE, SUSZENIE I POLEROWANIE NACZYŃ ORAZ SPRZĘTU KUCHENNEGO).WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB TECHNICZNE W ZAWODZIE KUCHARZ, UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA POTRAW, NAPOI, DESERÓW KUCHNI GRECKIEJ, UMIEJĘTNOŚĆ OBLICZANIA WARTOŚCI ODŻYWCZEJ I ENERGETYCZNEJ POTRAW, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYN GASTRONOMICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE Z OBCOKRAJOWCAMI, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MINIMUM 1 ROK, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO LUB ANGIELSKIEGO W STOPNIU KOMUNIKATYWNYM (DOBRYM).WYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ/H BRUTTO, PRACA NA TRZY ZMIANY W GODZINACH 11:00-15:00, 15:00-19:00, 19:00-23:00.
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich. Wymagane: wykształcenie min. średnie, umiejętność przygotowywania potraw kuchni tureckiej, min. 2-letnie doświadczenie w zawodzie kucharza kuchni tureckiej.
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2017-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-07-08 - Wrocław (dolnośląskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Miszewko (pomorskie)
roznoszenie i rozdawanie ulotek
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Łomża (podlaskie)
Sporządzanie, dekorowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-04-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2018-02-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
praca wkuchni
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe Elżbieta Smolińsk - 2016-03-30 - Łeba (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowywanie posiłków wg ustalonego jadłospisudystrybucja posiłków
Catermed S.A, Kraków - 2018-08-17 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie dań i posiłków przeznaczonych do sprzedaży ciągłej, ustalanie menu, komponowanie nowych dań
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
SPAWANIE METODĄ MIG, MAG, TIG KONSTRUKCJI METALOWYCH, ZBIORNIKÓW, INSTALACJI, ELEMENTÓW URZĄDZEŃ, ITP.
APMIX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
wg. załącznika nr 1 do umowy
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Czarnków (wielkopolskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej z umiejętnościami i wprowadzaniem produktów lokalnych do oferty resturacji.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Żary (lubuskie)
gotowanie potraw, zup,sosów, mięs, sałatek
Fast Diet Food Edyta Grala Catering Dietetyczny - 2016-04-12 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2020-07-14 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, galicyjskiej i ukraińskiej. Nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządania składnikami. Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
- doświadczenie na podobnym stanowisku- umiejętność pracy w zespole- dyspozycyjność, kreatywność, komunikatywność- wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Chałupy (pomorskie)
praca od poniedziałku do piątku w godzinach 7-15
KIDS PLANET Aleksandra Tocha - 2018-01-02 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie , wstępna obróbka warzyw i mięsa,przygotowywanie dań zgodnie z recepturą, dbanie o jakość i wygląd potraw,dbanie o czystość na stanowisku
XO BURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-07-23 - Gdynia (pomorskie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie potraw wg istniejących receptur.Praca w Hotelu Prezydent w godzinach 14-22.Możliwość zakwaterowania.
Jacek Urbańczyk Firma Consultingowa "PROMOTOR - 2019-02-21 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
PW KAŚKA DOMAGAŁA DANUTA - 2017-10-25 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej i kebabów, składanie zamowień zagranicznych.Adres miejsca wykonywania pracy: 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki, ul. Ignacego Paderewskiego 4B lub 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki, ul. Ignacego Paderewskiego 2
HOSSIN AFZAL "JAYMA INTERNATIONAL" - 2019-12-06 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
-
"OBERŻA" JULIA RUMIŃSKA - 2020-01-23 - Konarzyny (pomorskie)