KUCHARZ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: SPORZ膭DZANIE POTRAW, NAPOI, DESER脫W KUCHNI GRECKIEJ, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W, OBLICZANIE WARTO艢CI OD呕YWCZEJ I ENERGETYCZNEJ POTRAW, POBIERANIE SUROWC脫W I P脫艁PRODUKT脫W DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH, OCENA SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH I W艁A艢CIWE GOSPODAROWANIE NIMI, UTRZYMANIE NA BIE呕膭CO CZYSTO艢CI NA STANOWISKU PRACY (MYCIE, WYPARZANIE, SUSZENIE I POLEROWANIE NACZY艃 ORAZ SPRZ臉TU KUCHENNEGO).WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE LUB TECHNICZNE W ZAWODZIE KUCHARZ, UMIEJ臉TNO艢膯 SPORZ膭DZANIA POTRAW, NAPOI, DESER脫W KUCHNI GRECKIEJ, UMIEJ臉TNO艢膯 OBLICZANIA WARTO艢CI OD呕YWCZEJ I ENERGETYCZNEJ POTRAW, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W, UMIEJ臉TNO艢膯 OBS艁UGI MASZYN GASTRONOMICZNYCH, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE Z OBCOKRAJOWCAMI, POSIADANIE KSI膭呕ECZKI DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE MINIMUM 1 ROK, ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO LUB ANGIELSKIEGO W STOPNIU KOMUNIKATYWNYM (DOBRYM).WYNAGRODZENIE 14,70 Z艁/H BRUTTO, PRACA NA TRZY ZMIANY W GODZINACH 11:00-15:00, 15:00-19:00, 19:00-23:00.
Data publikacji: 2019-08-01
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
SPORZ膭DZANIE POTRAW, NAPOI, DESER脫W KUCHNI GRECKIEJ, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W, OBLICZANIE WARTO艢CI OD呕YWCZEJ I ENERGETYCZNEJ POTRAW, POBIERANIE SUROWC脫W I P脫艁PRODUKT脫W DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH, OCENA SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH I W艁A艢CIWE GOSPODAROWANIE NIMI, UTRZYMANIE NA BIE呕膭CO CZYSTO艢CI NA STANOWISKU PRACY (MYCIE, WYPARZANIE, SUSZENIE I POLEROWANIE NACZY艃 ORAZ SPRZ臉TU KUCHENNEGO).WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE LUB TECHNICZNE W ZAWODZIE KUCHARZ, UMIEJ臉TNO艢膯 SPORZ膭DZANIA POTRAW, NAPOI, DESER脫W KUCHNI GRECKIEJ, UMIEJ臉TNO艢膯 OBLICZANIA WARTO艢CI OD呕YWCZEJ I ENERGETYCZNEJ POTRAW, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W, UMIEJ臉TNO艢膯 OBS艁UGI MASZYN GASTRONOMICZNYCH, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE Z OBCOKRAJOWCAMI, POSIADANIE KSI膭呕ECZKI DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE MINIMUM 1 ROK, ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO LUB ANGIELSKIEGO W STOPNIU KOMUNIKATYWNYM (DOBRYM).WYNAGRODZENIE 14,70 Z艁/H BRUTTO, PRACA NA TRZY ZMIANY W GODZINACH 11:00-15:00, 15:00-19:00, 19:00-23:00.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 14,70 Z艁/H BRUTTO
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2019
Data zako艅czenia pracy: 01.09.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
UMIEJ臉TNO艢膯 SPORZ膭DZANIA POTRAW, NAPOI, DESER脫W KUCHNI GRECKIEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KOMUNIKATYWNA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KOMUNIKATYWNA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA ADRES E-MAIL
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d90e6b445b96e247d156d748bf7a0f7e
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni, gotowanie da艅 kuchni staropolskiej i robienie pizzy. Praca na umow臋 zlecenie. 168 godzin pracy w miesi膮cu. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przechowywanie 偶ywno艣ci, sprz膮dzanie potraw i napoj贸w. Wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z ekspedycja potraw i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lubomierz (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przyjmowanie zam贸wie艅, dba艂o艣膰 o przestrzeganie bezpiecze艅stwa i higieny pracy, kontakt z klientami narodowo艣ci korea艅skiej, przygotowywanie rachunk贸w w j臋zyku korea艅skim
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - M艂awa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2017-03-08 - Z艂ockie (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz- Kietrz - 2016-06-03 - Kietrz (opolskie)
Przygotowywanie i gotowanie da艅 kuchni chi艅skiej i wietnamskiej.
Firma Handlowo Us艂ugowa Urszula Nguyen Van - 2017-05-22 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
praca na stanowisku kucharza
AUSTERIA Frydrych-Langer Sp.J. - 2018-08-24 - 膯wiklice (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie da艅, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy, zam贸wienia towar贸w.Praca w ramach umowy o prac臋 na okres pr贸bny 3 m-cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia na rok. System dwuzmainowy w godz.: 9.00-20.00 od pn. do nd.
F.H.U. FRANK MARTINEZ-MARQUEZ - 2018-06-14 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, KREATYWNO艢膯, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LAT DO艢WIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00; 05.00-13.00;
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Stalowa Wola (podkarpackie)
GOTOWANIE POSI艁K脫W, GOTOWANIE POSI艁K脫W TYPU A'LA CARTE, PRZYGOTOWANIE CATERING脫W, PRZYGOTOWANIE PRZERW KAWOWYCH, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W CZ臉艢CI GASTRONOMICZNEJWYKSZTA艁CENIE: ZAWODOWE/艢REDNIEWYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 TECHNIK 呕YWIENIA, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMO艢膯 OBS艁UGI PIECA KONWEKCYJNO/PAROWEGO, FILETOWANIE RYB S艁ODKO-MORSKO WODNYCH, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, BIEG艁A ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGOWYNAGRODZENIE: 2500-3000Z艁 BRUTTOPRACA NA TRZY ZMIANY W GODZINACH 6-24PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
FOCUS HOTELS SP脫艁KA ZO.O. - 2019-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Sprz膮tanie pokoi. Oko艂o 160 godzin pracy mi臋siecznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 8:00-16:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2020-01-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
planowanie i przygotowywanie posi艂k贸w (sniadanie, II 艣niadanie, obiad i podwieczorki) dzieciom w przedszkolu; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych; zmywanie sprz臋t贸w i naczy艅; sprz膮tanie pomieszcze艅 kuchennych
Przedszkole Samorz膮dowe w Dywitach - 2017-08-29 - Dywity (warmi艅sko-mazurskie)
Wydawanie i przygotowywanie posi艂k贸w
TABU Olga Miko艂ajczyk - 2016-05-06 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
PERFEKCYJNA ZNAJOMO艢膯 PRZYPRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ORAZ ICH ZASTOSOWANIE W KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZ膭DZANIE LISTY ZAKUP脫W NIEZB臉DNYCH DO PRZYGOTOWANIA DA艃 KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WED艁UG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw w oparciu o sprawdzone recepturytworzenie w艂asnych przepis贸wporcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnychzabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowychprzestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracydba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ciprzygotowywanie menu na specjalne uroczysto艣ci/ imprezy艣cis艂a wsp贸艂praca z innymi pracownikamiPraca na dwie zmiany w godz. 6-14, 14-22
Begg Sp. z o.o. - 2019-11-22 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
przygotowywanie produkt贸w na pizz臋
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
Produkcja pizzy.
I. POGORZELSKI MAREK ZAK艁AD BUDO - MAK II. TORINO - 2017-03-16 - Konin (wielkopolskie)
wyr贸b i wypieka pizzerii w centrum Kielc, firma przyuczy do fachu
INTEGER PL-22 Grzegorz Nowalski - 2016-05-12 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Miejsce pracy: Jastrz臋bia G贸ra. Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i standardami restauracj. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych zasad higieny i bezpiecze艅stwa pracy. Sta艂a kontrola czysto艣ci sprz臋tu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania. Zachowanie 艂adu, czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2018-01-04 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Przygotowywanie potraw - 偶ywienie zbiorowe
CATERMED Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-03-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowanie potraw polskich i ukrai艅skich oraz imprez okoliczno艣ciowych.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE ROBERT KOWAL - 2017-10-12 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
-Produkcja zup, 2-da艅 i przek膮sek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-09-24 - Tczew (pomorskie)
Osoba odpowiedzialna za zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw, uwzgl臋dniaj膮ca receptury i normy obowi膮zuj膮ce w 偶ywieniu zbiorowym. Dodatkowo powinna przy tym przestrzega膰 zasad czysto艣ci oraz regulacji w zakresie bezpiecze艅stwa i higieny. Ponadto dba o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci, zam贸wienia oraz prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci. wykszta艂cenie gastronomiczne, dobra znajomo艣膰 system贸w kontroli jako艣ci i czysto艣ci (HACCP).
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2018-09-20 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Wieniec Zdr贸j (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej i azjatyckiej. Znajomo艣膰 system贸w kontroli jako艣ci i czysto艣ci. Dba艂o艣膰 o szczeg贸艂y i higien臋 pracy. Komunikacja z prezesem pochodz膮cym z Chin, umiej臋tno艣膰 czytania chi艅skich przypraw. Praca na terenie kraju.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Kozery (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), do艣wiadczenie zawodowe: min. 3 tala na w/w stanowisku, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)