KUCHARZ Szczecin oferta pracy FOCUS HOTELS SP脫艁KA ZO.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽500 - 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: GOTOWANIE POSI艁K脫W, GOTOWANIE POSI艁K脫W TYPU A'LA CARTE, PRZYGOTOWANIE CATERING脫W, PRZYGOTOWANIE PRZERW KAWOWYCH, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W CZ臉艢CI GASTRONOMICZNEJWYKSZTA艁CENIE: ZAWODOWE/艢REDNIEWYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 TECHNIK 呕YWIENIA, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMO艢膯 OBS艁UGI PIECA KONWEKCYJNO/PAROWEGO, FILETOWANIE RYB S艁ODKO-MORSKO WODNYCH, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, BIEG艁A ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGOWYNAGRODZENIE: 2500-3000Z艁 BRUTTOPRACA NA TRZY ZMIANY W GODZINACH 6-24PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
Data publikacji: 2019-04-19
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: FOCUS HOTELS SP脫艁KA ZO.O.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:MA艁OPOLSKA 23, 71-515 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
GOTOWANIE POSI艁K脫W, GOTOWANIE POSI艁K脫W TYPU A'LA CARTE, PRZYGOTOWANIE CATERING脫W, PRZYGOTOWANIE PRZERW KAWOWYCH, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W CZ臉艢CI GASTRONOMICZNEJWYKSZTA艁CENIE: ZAWODOWE/艢REDNIEWYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 TECHNIK 呕YWIENIA, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMO艢膯 OBS艁UGI PIECA KONWEKCYJNO/PAROWEGO, FILETOWANIE RYB S艁ODKO-MORSKO WODNYCH, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, BIEG艁A ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGOWYNAGRODZENIE: 2500-3000Z艁 BRUTTOPRACA NA TRZY ZMIANY W GODZINACH 6-24PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽500 - 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽500 - 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.05.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZNAJOMO艢膯 TECHNIK 呕YWIENIA
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: FOCUS HOTELS SP脫艁KA ZO.O.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
MA艁OPOLSKA 23, 71-515 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVKSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: MA艁OPOLSKA
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 10.05.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dfcfc41e31de6c65f78e01fef1f30611
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Kozienice (mazowieckie)
przyrz膮dzanie da艅 z karty, przygotowywanie menu na przyj臋cia
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANK脫W I MAREK JANK脫W - 2016-10-31 - I艂owa (lubuskie)
pracownik biurowy
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Kozienice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wewn臋trznymi recepturami z zapewnieniem wysokich standard贸w. Kreatywno艣膰 oraz umiej臋tno艣膰 organizacji pracy w艂asnej, wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem kuchennym. Dba艂o艣膰 o przestrzeganie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-11-16 - Niemcy (Niemcy)
przyrz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej
KEN Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Jaworzno (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o estetyk臋
WRO EU INVEST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CIA SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-12-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw w臋gierskich,wydawanie potraw,- praca na samodzielnym stanowisku,- przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Bia艂ystok (podlaskie)
zapoznanie si臋 z organizacj膮 pracy sekretariatu, obieg dokumnt贸w, ewidencjonowanie, rejestracja i ekspediowanie korespondencji, zak艂adanie w aktach g艂贸wnych karty przegladowej zawieraj膮cej wpis zawartych w nich dokument贸w, archiwizacja akt spraw, przepisywanie pism
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
praca w gospodarstwie: przecinka jab艂onii, zbi贸r jab艂ek i owoc贸w mi臋kkich, pryskanie sadu, komunikowanie si臋 z cudzoziemcami ju偶 zatrudnionymi w gospodarstwie
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Niesio艂owice (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pomoc przy przygotowywaniu potraw.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2018-10-12 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Praca w zawodzie kucharza w bistro akademickim
FUNDACJA ZESPO艁U PIE艢NI I TA艃CA "KRAKUS" - 2016-06-10 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
US艁UGI KATERINGOWE J贸zef Niecikowski - 2018-04-24 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w.Wykszt. zawodowe.
P.P.U.H. Aleksander Sztuka - 2018-01-22 - Bie艅kowice (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie i realizacja zam贸wie艅 klient贸w. Przygotowywanie potraw. Obs艂uga ekspresu ci艣nieniowego. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej i chi艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posi艂k贸w, da艅 garma偶eryjnych, mi臋snych, zup, pierog贸w, sa艂atek, sur贸wek; dekorowanie potraw; dbanie o porz膮dek;
PHU ''INWESTOR'' JUSTYNA K艁OS-SZCZEPANIK - 2017-06-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2016-08-12 - Tczew (pomorskie)
- przyjmowanie dostaw mi臋sa i jego przetwor贸w- przechowywanie mi臋sa i jego przetwor贸w w punkcie sprzeda偶y- obs艂uga klient贸w- kontrola jako艣ci sprzedawanych wyrob贸w- przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji
Zak艂ad Mi臋sny WAS膭G Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-23 - Hedwi偶yn (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - kuchnia kresowa.
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowanie posi艂ku dla klient贸w; WYMAGANIA: wyksztalcenie zawodowe lub wi臋cej, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, ch臋ci do pracy
Zajazd "TYTAN" Adam Mika - 2016-07-21 - Molna (艣l膮skie)
Praca na kuchni, przygotowywyanie da艅 g艂贸wnych, deser贸w, sa艂atek. Praca w godz.: 10:00-22:00, system 2/2. Umowa zlecenie, w okresie p贸藕niejszym istnieje mo偶liwo艣膰 Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 606 49 77 10, e-mail: kadry (at) zlotypies.com
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wyksztalcenie zawodowe, do艣wiadczenie mile widziane, ch臋c do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2016-06-29 - Perzyce (wielkopolskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Jaworzno (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, dostaraczanie posi艂k贸w do klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Oborniki (wielkopolskie)
j.w
Szpital Biela艅ski im. ks.J.Popie艂uszki SPZOZ - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie ciep艂ych da艅 dla go艣ci A'la kare
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2017-01-18 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw.
Catering Blue Sp贸艂ka Cywilna Niedzi贸艂ka Tomasz, Maka膰 Tomasz - 2018-07-31 - Mokobody (mazowieckie)