KUCHARZ Międzygórze oferta pracy MERIDA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
Data publikacji: 2019-08-09
Lokalizacja: Międzygórze (dolnośląskie)
Pracodawca: MERIDA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sanatoryjna 15, 57-514 Międzygórze, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzygórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.08.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
MERIDA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Karkonoska 29, 53-015 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Karkonoska
Numer budynku pracodawcy: 29
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.08.2019
Oferta pracy ważna do: 08.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9a84ab47a9dcdcc3f22be21cf02ea064
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz samodzielny
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-05-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
CYGAN ANDRZEJ Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe - 2015-11-09 - Koziegłówki (śląskie)
Pryzgotowywanie śniadań i posiłków z karty menu.
Hotel Splendor sp. z o.o. - 2018-09-26 - Stare Babice (mazowieckie)
zarządzanie spółką
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Bilcza (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
-
"TIP-TOP" Jacek Urbanowski - 2016-04-07 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Roznoszenie ulotek na terenie miasta Zielona Góra na osiedlu wskazanym przez pracodawcę.
kontakt przez OHP - 2019-04-16 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie pizzy, dań obiadowych, Fast-food-ów
Pizzeria "Malaga" Alicja Olak - 2017-05-19 - Cewice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z karty.
Restauracja DOLCE VITA - 2016-06-21 - Krzeszowice (małopolskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widzianeZakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiem
Centrum Usług Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - GŁODAS - 2017-12-20 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków pracownikom
PAŃSTWOWE PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU METALOWEGO "POMET" - 2018-08-28 - Nowogród Bobrzański (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, J. BENGALSKI BIEGŁY, ANGIELSKI PODSTAWOWY
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- prowadzenie spraw z zakresu nadzoru nad higieną żywności pochodzenia zwierzęcego - nadzór nad rolniczym handlem detalicznym,- prowadzenie dokumentacji z zakresu realizowanych zadań / postępowania administracyjne, egzekucyjne/,- sporządzanie obowiazujacych sprawozdań i raportów w ramach działalnosci zespołu ds bezpieczeństwa żywności,- pobieranie próbek do badań oraz prowadzenie monitoringu badań kontrolnych,- wykonywanie innych czynności z zakresu zadań Inspekcji Weterynaryjnej wynikających z przepisów prawa weterynaryjnego i prawa UE
Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Chełmie - 2018-09-11 - Chełm (lubelskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe lub podstawowe z małym doświadczeniem, kierunek gastronomia, mile widziana styczność z małym chociażby doświadczeniem pracy w handlu i usługami gastronomicznymi.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Zamostne (pomorskie)
wg. stanowiska
Port Sztynort Sp. z o.o. - 2016-04-13 - Sztynort (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-01-19 - Łąka (dolnośląskie)
przygotowywanie sushi i potraw kuchni japońskiej
RMS COMPANY Patryk Ramus - 2017-07-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
shushi master, obsługa gości
GO-SUSHI Jan Głębowski - 2016-09-27 - Zielona Góra (lubuskie)
praca na kuchni, przygotowywanie śniadań, obiadów, kanapek, catering
Fundacja "WELES" - 2018-05-07 - Sosnowiec (śląskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Buksa Travel Sp. z o.o. - 2019-02-11 - Włochy (Włochy)
przygotowywanie dań kuchni polskiej, ukraińskiej i rosyjskiej
"COLOS" Joanna Franczak - 2019-07-08 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
Obsluga kasy fiskalnej
TUBA sp. z o.o. - 2016-09-15 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2016-01-20 - Michałowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw dla gości
HOTEL SEN ANETA ŻYŻA-OSOWIEC - 2016-09-20 - Świebodzin (lubuskie)
przygotowanie posiłków,
Jałowcowa Góra Sp. z o. o. - 2018-08-22 - Dobczyce (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2016-08-01 - Krynki (świętokrzyskie)
obsługa klienta restauracji, przygotownie posiłków
Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-06-01 - Jeleśnia (śląskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg przepisów kuchni tureckiej i azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Chełm (lubelskie)
pobieranie i ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
Zakład Usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki - 2016-02-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)