KUCHARZ Miech贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie tradycyjnych da艅 kuchni orientalnej: adana, kebab, dolma, sarma, manty, kofte, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
Data publikacji: 2019-05-31
Lokalizacja: Miech贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Miech贸w, powiat: miechowski, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie tradycyjnych da艅 kuchni orientalnej: adana, kebab, dolma, sarma, manty, kofte, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Miech贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: miechowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.06.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Konieczna umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Miechowie
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 27, 32-200 Miech贸w, powiat: miechowski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: miechowski
Gmina pracodawcy: Miech贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Miech贸w
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Miechowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 21.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?75c978bfd26986db07106a14787bc1c9
Podobne oferty pracy
-
PRZOSTMAR Sp. z o.o. - 2019-01-23 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Poraj (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, zadania wyznaczone przez szefa kuchni, praca w zespole. Miejsce pracy: Hotel Senator i Gospoda pod Z艂ot膮 Koron膮 - Zb膮szy艅.
Zak艂ady Mi臋sne "SOBKOWIAK" Ireneusz Sobkowiak - 2017-04-18 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w; gotowanie zup, potraw mi臋snych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SP脫艁KA JAWNA - 2017-02-14 - Pniewy (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w gastronomicznych wg zam贸wie艅.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Siedlce (mazowieckie)
Poznanie menu restauracji , przygotowanie potraw z karty menu, przygotowanie nowych da艅.I zmiana 8:00-16:00Oferta sta偶u dla os贸b powy偶ej 30 r.偶. - bez kandydata
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Kadyny (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni 偶ywienia zbiorowego.
1. INVESTO KAMIL STOPIKOWSKI 2. IGUANA Catering s.c. Kamil Stopikowski - 2018-08-30 - Serock (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast-food, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-06-08 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
-
Sp贸艂dzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS - 2019-05-17 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-02-10 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mi臋so. Planowanie, dopilnowanie zam贸wie艅 i dostaw produkt贸w. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), mo偶liow艣膰 dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wroc艂aw, Rynek Ratusz. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz - 2016-10-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wynikaj膮cy ze stanowiska pracy
CHALKOS TOMASZ MAJEWSKI SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-03-15 - Lubiat贸w (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsi臋biorstwo MORZE - 2016-09-01 - Ustka (pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Na pocz膮tek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu si臋 umowa o prac臋. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁 - 2017-05-10 - Rybnik (艣l膮skie)
- Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci i m艂odzie偶y- korekty i aktualizacja Menu- sprzorz膮dzanie listy zakup贸w- nadz贸r dostaw surowc贸w- nadz贸r HAACP- nadz贸r nad pomoc膮 kuchenn膮
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "DJ-INWEST" Dariusz Jedli艅ski - 2017-12-01 - Stare Kale艅sko (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, magazyn ( prowadzenie, zapotrzebowanie ), sprz膮tanie stanowiska pracy ( kuchnia i jadalnia ).
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE IM.艢W. J脫ZEFA - 2018-12-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw indyjskich, specjalista od potraw tandori i tradycyjnych da艅 pund偶abskich. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony-3 lata, praca w godzinach mi臋dzy 11-19.Sala G
ART OF FOOD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-10-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kucharz Algorytm art. 51.1
PHU "WOJAN" s.c. w Janowie Lubelskim - 2016-04-01 - Jan贸w Lubelski (lubelskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t. Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸znych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych). Dyspozycyjno艣膰 w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesi膮cu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, - utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
Firma KANA s.c - 2016-07-07 - Opole (opolskie)
w/g programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie. Sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
DHAKA FOOD SERVICE MD. RUBEL HOSSAIN - 2016-07-07 - Sieradz (艂贸dzkie)
jw.
Instytut Matki i Dziecka - 2016-07-28 - Warszawa (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
-prawid艂owe i sprawne przygotowanie da艅 dla go艣ci restauracji - zgodnie z otrzymanym zam贸wieniem i standardami;-przestrzeganie wyznaczonych cel贸w kosztowych i ich utrzymanie;-utrzymywanie czysto艣ci w kuchni, na stanowisku pracy, zapewniaj膮ce prawid艂owe i zgodne ze standardami funkcjonowanie stanowiska pracy
North Food Polska S.A. - 2017-04-27 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie 艣niada艅 dla go艣ci hotelowych
Instytut Szkoleniowy Wymiaru Sprawiedliwo艣ci - 2018-11-29 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
znajomo艣膰 zasad zdrowego przyrz膮dzania posi艂k贸w, polepszania ich warto艣ci oraz estetyki z zachowaniem pe艂nych norm 偶ywieniowych, przyjmowanie produkt贸w z magazynu odpowiadaj膮cych normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, oszcz臋dne gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek pokarmowych.
Gda艅ski Zesp贸艂 呕艂obk贸w - 2018-11-30 - Gda艅sk (pomorskie)
poszujemy os贸b lubi膮cych gotowa膰,do艣wiadczenie nie jest wymagane ,przeprowadzamy szkolenia Wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie
J贸zef Koc ,Stanica Wodna PTTK-Kruty艅/Restauracja SKARBIEC - 2016-05-16 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie wst臋pnego produktu, gotowanie i pieczenie, sprzeda偶 przygotowanych potraw, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)